Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@fide no šak mne to hovoril pan doktor zo Senca a on je aj porodnik v Ruzinove,ze moj je este malinky,ze keby bol v 33 tyzdni tak uz kasleme nato,ale maly je este malinky...
@fide a myslis že tie stojany pod klasicku vaničku su zle ??
@danculka24 No my sme to pri Eliske pozerali a naozaj sme sa bali ze to je nestabilne nakoniec sme kupili klasika vanicku a ako stojan sme pouzivali 2 stolicky . Pri tej nasej kacici by som to urcite nevyuzila.. naozaj max do 3 mesiacov kedy sa ti babo nemyka... odporucam uz ked hces stojan pod vanicku, tak taky stabilny co je tam aj prebalovaci pult a komoda. ale to je podla mna zbytocne drahe a navyse ak to chces do kupelne ...videla som to v obchode PREdeti
@simmmiiiii moja spoluziacka rodila 2x v 31 tt obaja nemali 2kg ale su z nich riadný šibali....no ja by som sa strasne bala ..ona bola vtedy velmi mlada neuvedomovala si rizika ... chodila na diskoteky ...a tak...
@danculka24 je to prebaľovák aj s vaničkou ale ja som to dnes pozerala v obchode a tá vanička sa mi zdala strašne malinká
@fide hmmmm to ja ani na disky nechodim iba ležim a mam od začiatku problemy,tento v bruchu je tiež huncut,vždy niečo vymyšla:-PPPPcez den spi a v noci kope......
@danculka24 my o tom tiež uvažujeme, majú ho v babymarkete je lacnejší ako v pre deti..., stojan pod vaničku vyzeral stabilný - treba ale tú väčšiu vaničku, prebaľovacia podložka na práčku je super vec...
@simmmiiiii no moj tiez nie je anjelik 🙂 aj ked vymodleny no huncut ziadny ... mam pocit ze ten nespi nikdy....v kuse kope ... iba ked sa na neho ozve manzel tak stichne akoby ho pocuval... Vies ale ta kamosko nebola vobec rizikova ako my ... ona mala normal tehu ale ked sa natrasala na diske. Sak viem ako sa s nou svokrovci vadili ze im nechala male dieta a sla s muzom vonku... ☹
Mamicky je este skoro riesit porodnicu v ktorej chcem rodit????co si myslite????
@fide @simmmiiiii diskoteky? boze moj,ved to neni pre babatko dobre.nechapem maminy,co takto ohrozuju svoje este nenarodene deticky ☹ nechapem 🙄
my sme s mg zvyknuti chodit na koncerty a festivaly (metal,punk a podobne zameranie,cize riadna zverina 😀 ),no ale tie museli ist bokom hned ako som prisla na to,ze som tehotna.kazda normalna zena si uvedomi rizika spojene s hlukom........
maminy toto ste uz skusali ?
http://www.predporodnapriprava.sk/index.php?loc...
zda sa mi to celkom objektivne..
tak sme boli na tom 3d sone, nakoniec nam doki nespravil ani fotky ani video, lebo mala sa nechcela ukazat mala pred tvarickou aj ruky aj nohy a akosi divne bola pootacana...ale bude to dievcatko..termin nam posunul o tyzden a pol,ale na kazdom sone mi hovorili, ze sme s rastom o tyzden a pol pozadu...teraz nam povedal, ze mame troska mensiu hlavicku, ale mozno to len tak vyzera, lebo mala bola natlacena na jednom mieste..dufam, ze vsetko dobre dopadne a budeme zdravi...
@kocica43 Ahoj, ja som na PN už prakticky od začiatku (cca 10 týždeň) vtedy kvôli nevolnostiam a zostala som PN keďže nemám práve najlahšiu robotu a doktor s tým vobec nemá problémy a to ani nie som riziková len nemám jeden vaječník. Nechápem prečo ta tvoj doktor v tvojom prípade chce vypisať z PN!

@fide no supeeer, ďakujem za perfektný nápad to ma veru nenapadlo 😉