Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@petra1209 ta suprava do postielky je krasna 🙂
Tak dnes som bola na poradni... Sono mi nerobil, ale vcera maly sa uz pohybal sem tam, ale je nejaky lenivejsi.. Asi zima mu nerobi dobre 🙂 Ale pribrala som 9 kil uz... Som z toho na prasky. Ja som vysoka, sportovkyna a cakala som, ze mozem tak max 12 kil pribrat, ale ked som sa dnes odvazila, skoro som odpadla a to este teraz zacne nabiehat.. :( Ako ste na tom vy??? Inac, glukozovy test mi budu robit az o mesiac, v 29 tt, nie je to neskoro?
@katkamiki ja som 10 kg +, pri minulom tehu som bola 14 kg + (za celé tehu), dúfam že to nepôjde do nebeských výšin 🙂 snáď to bude ako pri prvom špuntovi 10 kg som nechala rovno v pôrodnici... keď si vysoká a bola si pred tehu štíhla, tak sa ti len robia zásoby na kojenie... keď nerobíš doma výkrmový maratón a ješ cca ako pred tým + niečo malé navyše je to úplne v pohode, však to pri malom zbojníkovi vybeháš 🙂 čo sa týka glukózového testu ja už mám po ňom...
@oxiba no prsia nemam az take velke, zvacsili sa mi, ale nie moc... :( No ja mam 181, cely zivot som sportovala a teraz nic, aj to je sok pre moje telo. Ale kazdy mesiac som pribrala len 1 kilo... a teraz za posledny mesiac 3 kila... a teraz to asi pojde rychlejsie... :( No neprezieram sa , ale ja som jedavala pred otehotnenim kazdy den jednu horalku, alebo milu 🙂 Teraz su dve, niekedy tri.. Sladkeho mam urcite viac... :( Preto tak proberam. Co uz, musim sa nejako obmedzit... ale inak sa v nicom neprezieram..
@zzzz128 no neviem preco mi ho dali tak neskoro??? ale vsetko mi u toho mojho robia neskor.. :( no vtedy budem v 28+3 tak je to este 28 tt 🙂
@katkamiki myslim,že 9kg je uplne ok a ak si vysoka tak sa to ma kde rozmiestniť 🙂 ... ja idem 7.2 na glukozu a to budem v 27 + dačo.... a papam tiež každy deň nejaký keksík a pred tehu som nikdy sladke nejedla..dokonca si natieram žemlu nutelou 😕 čo ja som nutelu nemohla ani citiť .. 🙂...mala som v pláne tiež nepribrať veľa, ale už to nejako neriešim len nech je všetko ok...tiež celý život športujem tak potom to budem musieť zhodiť nejakými aktivitami 🙂
@tiuska77 presne tak, najprv som bola z tej vahy zaskocena, ale co narobim .. 🙂 Uz nic, este bude tych kil viac 🙂 Len aby bolmaly zdravy, je posledne dni strasne lenivy... tak stresujem. 🙂 preto teraz myslim len na to, aby bol maly zdravy 🙂 A potom mozem sportovat do konca zivota 🙂
zienky, tak to vam v tichu zavidim s tym priberanim, ja nie a nie pribrat, celkovo som pribrala iba 2 kg 😖 Bola som na odbere a pripadam si ako dochodca, ja asi chytam vsetky ochorenia 😝 Ale vraj je to normalne v tehotenstve, ze ma clovek take vykyvy 😝
@petka296 gratulujeeem! Ja som bola dnes na poradni a mala vazi necele 1 kg, neviem, z coho to moje dieta pribera, ale velmi sa tesim, ze sa pekne vyvija 🙂
@petka296 ano, bude to dievcatko, strasne, strasne sa tesim, ze budeme mat doma pekny parik 🙂 UZ asi zacnem kupovat dajake vecicky, mam sice dajake modre po synovi, ale tym ruzovym sa neda odolat 🙂
@cobhan ved ja som tie dve kila pribrala za posledne tyzdne, dufam, ze sa to uz v tretom trimestri rozbehne...Inac, aj ja vkuse nieco papam, bez piskot ani vonku nejdem 😅 Ja som donedavna mala tie nevolnosti, mozno aj preto som klesala s vahou, dufam, ze je to za mnou...
Dnes sme dostali nakupovaciu mániu 🙂 . Pokúpili sme všetku kozmetiku a potrebné mastičky pre miminko aj maminu, fľašky na čajik a mlieko, prebaľovaciu podložku, hygienické potreby pre maminu do pôrodnice a veľa veľa drobností, to je ale radosti z nákupu 😉
@katkamiki ahoj, ja som tiez taka. Pre istotu nic nekupovat moc dopredu, az potom tesne pred..alebo este lepsie len vybrat a ked sa male narodi tak poslat manzela, aby to vsetko pozvlakal domov 🙂 V sobotu som stretla kamosku, ma termin v polovici maja a ta uz nakupovala vo velkom. Ruzove vecicky, dupacky, body, plienky...skratka vsetko mozne a to maju doma v podstate vsetko po starsej dcerke. Ale ju to bavilo, ze shopping therapy 🙂
Ahojte dievcata, pridavam sa po prvy raz k vam MAJOVKAM 2012 😀 Cakam svoje prve mimi a bude to dievcatko (podla amniocentezy aj 3D USG). Ja som zatial nepribrala vobec nic, skor mi to tak kolise -1 az 2kg od povodnej vahy, ktora bola mimochodom 85 kg (!!!) pri vyske 178cm, takze sa utesujem, ze je to v poriadku a malinka si ma z coho brat. Celkovo je na mne vidiet, ze som schudla, uz ma vela znamych pochvalilo, ze dobre vyzeram a tipovali chlapceka. Ale brusinko sa nastastie pekne gulati a aj podla vsetkych merani sme v norme. Tak som celkom spokojna, lebo predstava, ze pojdem do porodnice 100 kilova ma desila este pred otehotnenim.
A este jedna otazocka na vas: myslite, ze je skoro kupit uz kocik? Mam vyhliadnuty jeden z poslednych kusov kolekcie 2011 a 2012 sa mi tak nepaci, tak nechcem, aby sa vypredali.
@katkamiki tak to som rada, že niekto tiež ešte nema nič 😝 ..lebo ked tu čitam baby už nakupuju vo veľkom a ja tiež nemam nič a to niesom vôbec poverčiva....akurat som si kupila taky ten vankuš čo teraz s nim spim a potom to využijem pri kojení a mam dvoje ponožtičky :D ..ale tiež v polovici februára by som už chcela isť na nakup do Polska a tam by som chcela väčšinu nakupiť... 🙂
@martina646 ahoj..vitaj a gratulujem k dievčatku.... myslim, že s tym kočíkom vôbec to nieje skoro..ak sa ti pači šup do toho 🙂

Taaak a mame to potvrdene!!! Bude to ♥DIEVČATKO♥ podla sona 22+4tt, 521g a 22cm 🙂