icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

amiruska
30. jan 2012

@katkamiki Tak vidíš, len sa ukľudni. Drobček si trošku pospinkal, je im u nás v brušku určite dobre, tak nás nechajú na pokoji aj s kopancami. Ale po sladkom sa vždy preberú.

zzzz128
30. jan 2012

Ahojte baby 🙂 Rada by som sa k vám pridala 🙂

katkamiki
30. jan 2012

@amiruska No zajtra idem na poradnu, tak dufam, ze mi pozrie na maleho cez sono 🙂 Ale od vcera je taky kludnejsi, preto som taka nervna 🙂 Do soboty kopal ako dabel a od vcera pohoda... len sem tam... :( Ale musim verit, ze je vsetko ok 🙂 Dakujem, sladke vyskusam.. 🙂

linduska86
30. jan 2012

@katkamiki ahojky 🙂 aj moj drobec do soboty kopal ako o dusu..ale od soboty.je kludnejsi..neviem cim to je..asi sa ustalil.a nasiel si polohu.. alebo mozno aj tym ze sme sa stahovali..🙂 inak strasne mi opuchaju nohy..neviete mi poradit ze co mam robt.? mamca mi povedala ze pit cistu vodu..a mam aj vytoky..je to OK? 😔

katkamiki
30. jan 2012

@linduska86 no presne, aj moj je taky kludnejsi, tak preto som sa zacala tak pozorovat ... :( Dufam, ze to bude ok... Viem, ze mna sa vzdy sestricka pyta na kazdej poradni, ci mi neopuchaju nohy, ze ak ano, mam jej to hned povedat, tak ked pojdes na poradnu, tak to spomen... A najlepsie pomaha aj vylozit nohy hore 🙂 Opuch by mal zmiznut 🙂 A vytok pokial nie je zafarbeny je to ok.. A kym nesvrbi a je bez pachu....

linduska86
30. jan 2012

@alicia28 no ja si myslim ze tie satky..su hlupost.dieta potrebuje lezat na rovnej ploche..aby malo rovnu chrbticu🙂 stare matere tak nosili svoje deti v satkach ,ked chodili robit na pole..mne sa to cele nezda--ale len cisto moj nazor 😔

linduska86
30. jan 2012

@katkamiki no taky bielozlty je a nesmdri ani nesvrbi..rano sa hybal..kusok..a on tak zvykne poobede kusok a vecer ked idem spat tak kope ako o zivot..a budes mat chlapceka? uz mas nakupenu vybavicku a tak..ja zatial len kocik ,postielku, vanicku.. a take to prenasatko..a moja mamina sa stara..lebo ona je zdravotnicka - zachranarka..tak vela rad je od nej..

tiuska77
30. jan 2012

@katkamiki ahoj...tak ja tiež citim niekedy viac niekedy menej...čitala som, že babetko môže spať aj niekoľko desiatok hodin...tak, že určite je to ok... skus vykonať nejaku namahavejšiu činnosť (napr. si kus zacvič, alebo daj niečo brutal sladke 🙂

katkamiki
30. jan 2012

@linduska86 Tak to je ok, pokial nemas s tym vytokom problemy, tak nestresuj... to aj ja mavam a lekar mi povedal, ze je to ok.. 🙂 Ano, budem mat chlapca 🙂 Oblecenie mam nakupene, resp. svokra sa v tom vyziva 🙂 Ale ja som este nic nenakupila 🙂 Postielku dostanem a este kocik, vanicku prebalovaci pult chcem a to lehatko polohovatelne... je toho dost.. 🙂
@tiuska77 Joj, dakujem, potesila si ma 🙂 Dufam, ze spinka a je v poriadku 🙂 Doma vyskusam aj cvicenie aj sladke 🙂

linduska86
30. jan 2012

lehatko?? kocik som si vzala odtialto z MK a je super..novy sa mi neoplati kupovat naco..:D no olecko tiez kupuje mamka..a vyziva sa v tom..a rozmyslam ze ci zavinovacku alebo klasicku perinku alebo aj aj..ale normalne sa niekedy bojim ze ako to zvladnem..🙂 ale uz sa tesim ked tu bude s nami..malinky🙂)
a tie moje nalady. niekedy sa smejem niekedy mi je tak smutno.ze dovidenia..inokedy placem:( no tak asi to mavame vsetky takto nejako a kedy mas presne termin.. 18 .maja?? ja 19 🙂

tiuska77
30. jan 2012

moje vykazuje najvačšiu činnosť ked vojdem do nejakého obchodné centra...to ma celé bruško neuveriteľne svrbi, čo tam asi musi predvazdať.... ale sranda, že to nejako vyciti...asi to bude ozaj dievčatko :D

linduska86
30. jan 2012

@tiuska77 ja cakam chlapceka..a ked idem v trolejbuse,elektricke, autobuse..vtedy kope ako o zivot🙂)) alebo po sprche ked si kremujem brusko..vtedy zacne🙂 aj teraz trosku kopka..lebo vie ze sa o nom rozprava..🙂) 😵

tiuska77
30. jan 2012

@linduska86 jééééj to je strašne zlate 🙂 .. to su fajn pocity... ja len čakam čo pride ďalej...teraz mam problem si už ostrihať nehty na nohách. 😒 ....a čo bude ešte o dva-tri mesiace ked narastiem..to som doteraz pribrala 7kg 😝

katkamiki
30. jan 2012

@linduska86 no ja sa toho strasne bojim, ked sa maly narodi, ako to vsetko bude, ale chcem to uz mat za sebou, lebo teraz len stresujem stale... :( Ja mam termin 20.5 🙂

linduska86
30. jan 2012

@tiuska77 no to mi hovor..jamam tiez s tym problem a s holenim noh ani nevravim..:DDDD ale tak trva mi to cele 2 hodiny ..a ked si umyvam dlhe vlasy brutal..ale tak priatel.povedal ze mi tie nechty bude strihat on..🙂 no niekedy su to prijemne pocity..ale niekedy ked mi kope do mocoveho mechura.. 😎 tak to take prijemne nieje:D
som rada,ze je tu take forum:D

linduska86
30. jan 2012

@katkamiki no hlavne nestresuj naco..to je zbytocne..ja som tiez stresovala a mama mi povedala ze nemam stresovat lebo budem mat nervozne babetko..a od kedy som kludna aj maly je kludnejsi..on vsetko citi..🙂 😠

tiuska77
30. jan 2012

No ja zatiaľ take kopance nemam.. 😉 , ale chrbat mňa boli už od 3 mesiaca, teraz mam skúškové obdobie a neviem či pri učení ležať, sedieť...aj na lopte hopkam...našla som aj nejaké cviky na nete, ale nejako veľmi nič nepomaha..doktor mi povedal, že mam cvičiť normálne brušáky, že to bude ešte horšie 😕 ..ale od buducého tyždňa začnem chodiť na predpôrodnu prípravu tak hadam tam budu nejaké lepšie cvičenia a ja plavať sa odhodlávam, len nejako nemam čas teraz popri skúškach... 🙂

linduska86
30. jan 2012

@tiuska77 ja vobec necvicim..ja som donedavna robila ..takze tak nejako teraz mam vollno sice..ale neviem ci sa vratim do prace..uvidime este. brusaky by som ja nerobila..to je si myslim hlupost..neviem no..neboj sa vsetko bude okej..hlavne vela oddychuj..potom nato uz nebudes mat cas..🙂 😀

cimage
30. jan 2012

ja sa chystam cvicit odkedy sme presli do druheho trimestra a tento tyzden uz prechadzame do tretieho a stale nic. Dokonca som si nasla aj na youtube tehotensky pilates, len sa neviem donutit cvicit. My sme doteraz pribrali 10kg, snad nad 15nepojdeme. Este ze mam robotu kde nesedim a este mame psa, takze aj s nim vela chodime. Ale ak mam vyjst do kopca, tak to je hrozne. A obcas sa pristihnem, ze chodim ako pingu, sa kolisem zo strany na stranu 😀

janusha33
30. jan 2012

@katkamiki Aj moj bol taky......v sobotu vecer mi robil este mexicke vlny v brusku a v nedelu len sem tam nieco.....a dnes tiez je v pohodicke.To sladke asi zabera lebo ked som bola na glukozovom teste a vypila som tu sladku tekutinu tak maly mal asi diskoteku.....

tiuska77
30. jan 2012

@linduska86
@cimage No ja ešte tiež pracujem a popri tom škola niekedy som rada, že pridem domov a ľahnem si aspon na chvilu...ešte že mam taku robotu, že kus aj pochodim a potom zas sedim..len ked veľa sedim potom je to horšie s tych chrbtom... ja cvičim tiež už iba vtedy ked je veľmi zle, že ma musi drahy dvihať z gauča.... s tym pingu si ma pobabila 😀 a som rada, že niesom sama xi

linduska86
30. jan 2012

@janusha33 no aj ja mam ist na ten test..idem buducit tyzden a co ti tam robia, vlastne..no po sladkom sa obcas pohne..ale ja ked spapam niiiiiieco s kecupom alebo nieco stiplave vtedy tancuje🙂)) 🙄

lucyfuk77
30. jan 2012

xi xi xi obvod brucha 110 cm - už som tromfla aj manžela 😀

danculka24
30. jan 2012

@katkamiki klud, moja ma občas tiež disco v brušku a potom su dni ked sa ledva pohne

janusha33
30. jan 2012

@linduska86 No ja prisla rano tam na lacno, co bolo utrepnie pre mna, ti vezmu moc,krv z prsta, ti daju vypit taku sladku gebuzinu, da sa to celkom zvladnut a potom musis hodinu cakat o hlade a smade v cakarni lebo je to kludovy test a o tu hodinu ti zase vezmu moc, krv a zase cakas dalsiu hodinu o hlade a smade a zase ti vezmu krv a moc a mozes ist domov.Nie je to nic hrozne len si vezmi nejake krizovky, ja som si chcela ist povybavovat nejake veci ale mi nedovolila sestricka lebo ze je to kludovy test a ze mam v klude sediet v cakarni.Ja som v klude bola ale moj maly mal z tej glukozovej vody tolko energie ze on v klude nebol...

zlobinka
30. jan 2012

@janusha33 mne to robili uplne inak..ja som dostala recept na glukozu, tu som vybrala v lekarni, ktoru som doma zmiesala s vodou vypila a o hodinu mi brali krv, takze som prisla, zobrali mi krv, spravila mi sestricka poradnu a sla som do prace...asi vsade to inak robia 🙂

danculka24
30. jan 2012

@zlobinka jej to si mala ten lepši variant, mna pan doktor už informoval že sa mam pripravit na take dve hodky tam, chvalabohu ide tam so mnou priatel tak hadam mi to rychlejšie ubehne

zlobinka
30. jan 2012

@danculka24 no ale ozaj...este uvidim ako dopadnu vysledky...

janusha33
30. jan 2012

@zlobinka Mne iba povedala doktorka ze si mam tu glukozu kupit v lekarni ale u nas je taka mudra lekarnicka ze nevedela aku glukozu potrebujem tak mi predali tam kde mi robili test.A vysledky som zvedava ako mi dopadnu, lebo tie maju poslat rovno mojej lekarke.Ale to asi fakt vsade inac robia.Ja som mala krizovky tak mi to zbehlo relativne rychlo.Muz keby mal ist so mnou ta ten by tam chudak zosedivel.Nema rad take cakania.Chudak uz teraz ho lutujem co bude robit ked budem rodit......Pri porode nebude, tam bude sestra.....jeho by museli kriesit...a na chodbe im asi vychodi nejaky chodnik

oxiba
30. jan 2012

práve som objavila stránku www.tehotka.sk, sú tam celkom dobré ceny +i lacné tehotenské vetrovky po cca 50 Eur + tehotenské nočné košele...