icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

petka296
6. feb 2012

@zlobinka mm ho kupil v Polsku v Nowom Targu v obchode BabyBoo 🙂

zlobinka
6. feb 2012

@petka296 no ja sa tam tiez chystam..ak sa smiem opytat kolko vas vysiel? my sme boli pozerat pred vianocami a trojkombinacia vychadzala okolo 230-250

petka296
6. feb 2012

@zlobinka jasne, nas vysla 3-kombinacia 227€, kupili sme aj sadu:baldachyn, obiecky na vankusik a perinku a hniezdo, frote plachtu, flasku 160ml od MAM a 260ml od MAM a spolu sme zaplatili 299€ Takze spokojnost 😀

cobhan
6. feb 2012

@nena13 ja som tiez dopletena s tym pocitanim, ale v podstate sme v 7mom mesiaci. Aj ked minule ma dostala lekarka, bola som u nej, akurat som mala 24tt+0 a ona mi stale tvrdila, ze 22tt+0. Az po chvilke sme sa dopatrali k tomu, ze ona nepocita od poslednej menstruacie ale od predpokladaneho pocatia, co mi prislo divne, lebo nikto to tak nepocita.
Vcera sme mali turnaj, tak som sa uplne odpalila. 5 hodin chodenia po lese, pripadne statia a cakania na ostatnych v skupinke. Dnes som rada, ze sedim na zadku a drobcek asi tiez, lebo len obcas sa zamrvi. Prijemna zmena oproti sobote, ked som myslela, ze mi rozkope brusku zdnuka - zacala o 5 rano a skoncila o 11 vecer. Najdlhsia prestavka bola asi 20 minut. Len ticho dufam, ze to nebolo demo jej normalneho dna po narodeni 😀

zlobinka
6. feb 2012

@petka296 ja sa tiez chystam tam kupit aj matrac do postielky, vanicku, flasky a nejake uzitocne drobnosti co nam chybaju, lebo je to podstatne lacnejsie ako u nas..a pritom je to dovezene odtial.. 😉

petka296
6. feb 2012

@zlobinka Presne tie iste veci no ina suma... Tiez chcete ist do BabyBoo?

zlobinka
6. feb 2012

@petka296 hej tam sme uz boli pozerat,ale nekupovali sme skoro nic,lebo to este bolo skoro a nevedeli sme co to bude..do babycity sme nesli tak to porovnat neviem.. chceme ist v polke marca-hadam budu cesty v pohode, potom bude velka noc a potom budem asi rada, ze sa pregulkam 😀 vy ste boli aj v babycity?

oxiba
6. feb 2012

@pokito ahoj, pozerám že si z Petržky, z ktorej časti keď to nie je tajné? ja bývam neďaleko od Technopolu 😉

petka296
6. feb 2012

@zlobinka ano aj v babycity, no mali tam len 2ks kocikov. BabyBoo je omnoho lepsie a vacsie, ale chodte sa aj tam pozriet, aspon porovnate.

tinci
6. feb 2012

@janusha33 no este ocka sa asi budu vyfarbovat tak pol roka a z modrych mozu byt aj hnede 🙂 ...ale bude to super ako sa budu vyvijat crty tvare ako budu druhi ludia hadat na koho sa drobec viac podoba...Bude to fakt zaberak ale tiez sa uz moooc tesim ked ich uz budeme drzat v naruci 😉

zlobinka
6. feb 2012

@petka296 no neviem neviem mala mi uz teraz dost tlaci na mechur..budem rada ak o mesiac zvladnem jeden obchod 😀 tak to asi pojdeme len do babyboo,lebo hlavne kocik chcem kupit a ten matrac,tam ho maju za 15,- v tulipe som sa pytala tak 25,-/30e tak to mam akurat cestu zaplatenu..vecicky kupovat nechcem,lebo myslim ze ich mame dost aj na doma aj na navstevy, ku doktorke som uz dost pokupila aj tu na mk v bazari krasne vecicky, ale ako sa poznam tak budem hykat a asi nieco aj kupim mozno nejake vacsie cisla 😅

petka296
6. feb 2012

@zlobinka ja tiez po bazariku pokukavam, uz som aj nieco objednala a celkom pekne vecicky su tu. Mozes mi prosim ta pozriet v BabyBoo po kolko maju lehatka- dievcenske ruzove?

pokito
6. feb 2012

@oxiba ja pri tescu extra

pokito
6. feb 2012

@oxiba kam chodis k gynekologovi?

tiuska77
6. feb 2012

@petka296
@zlobinka baby ja by som chcela isť ešte teraz vo februári ak bude všetko ok.. tak potom sa podelim s info...ja chcem presne to čo ste pisali určite hlavne kočiar...predáva mi tu kamoška x lander tak som jej povedala, že chcem isť pozrieť do PL a uvidim sa rozhodnem ja by som tiež chcela najradšej kombináciu biela čierna..aj ked si neviem presne predstaviť či to nebude na leto priliš..či nebude fest piecť na kočiar...a taktiež chcem obliečky, matrac, hniezdo a možno nejaké drobnosti. A bola si aj na trhu či len v Babyboo?

petka296
6. feb 2012

@tiuska77 tak mi skus aj ty pozriet lehatka ruzove, ich ceny.Dakujem. Ked bol mm tak trhy neboli.

oxiba
6. feb 2012

@pokito na strečniansku a ty?

oxiba
6. feb 2012

ináč žienky všimli ste si aké super výpredaje na detské veci majú v tescu- dudlíky, hryzátka, náustky na fľaše, dnes som kúpila špuntovi náustkyAvent- zlacnené zo 7 na 1,5 Eura, no nekúp to (hoc sú na 1 rok sa to nepokazí) - už to mám odskúšané 😉 🙂

pokito
6. feb 2012

@oxiba aj ja, MUdr. Sladicekova

danculka24
6. feb 2012

@oxiba
@pokito no nekup to za tu cenu 😀, čafte petržalčanky

oxiba
6. feb 2012

@pokito aj ja Sladičekova, 15. -teho kontrola 🙂

oxiba
6. feb 2012

@danculka24 normálne klub môžme založiť 🙂 😉

tiuska77
6. feb 2012

@petka296 to je lehatko ake? na prebaľovanie, či hranie či? 🙂

danculka24
6. feb 2012

@oxiba dobrý napad 😀

pokito
6. feb 2012

@danculka24 achoooj, ja ani neviem ako to tesco vyzera, musim doma lehnit, uz som tam nebola asi od oktobra ☹

zlobinka
6. feb 2012

@tiuska77 @petka296 jasne ze popozeram..tie lehatka chcem aj ja pozriet..mali to tam ked sme boli,ale ceny som nepozerala ja som hlavne tie kociky pozerala...ja som bola aj na trhu v targu..mali tam kociky za asi taku istu cenu ako vyjdu v babyboo,tie emjoty len mne sa nevideli,lebo boli sice kombinovane,ale hlboka cast bola taka taska, co sa davala na sportovu sklopenu cast a mne to pripadalo male a nie moc pevne.farby boli sice krajsie ako v obchode,ale prevedenie sa mi pacilo viac v obchode a tam je aj zaruka...inak na trhoch maju aj vecicky-nie moc vyber, hniezda,obliecky,vanicky asi v takych cenach ako v obchode..ja som na trhu kupovala aj plienky stvorcove za 0,7/ks, ale to treba pochodit a nekupit v prvom stanku..asi v piatich stankoch mali po 0,9,potom jeden 0,8 a az tak vzadu mali lacnejsie a take iste ako ostatni..v tom baby boo mali krasne oblecka..a straaasne moc vela kocikov a hlavne vela tych sportovych a bugin, stolicky na papanie -rozne prevedenia a farby....

pokito
6. feb 2012

@oxiba ja idem teraz vo stvrtok na gluko test, moc sa netesim............

danculka24
6. feb 2012

@pokito si na rizikovom ??
@oxiba baby inak o tejto lekarke som aj ja asi pred rokom rozmyšlala😀

oxiba
6. feb 2012

@pokito ja ho už mám za sebou, toto ti nezávidím, no prežiť sa to dá, ale je to fakt 😝 😝 😝 takže musíš hlavne udržať žalúdok na uzde a nespúšťať spätný chod, aby si to opakovať nemusela...

pokito
6. feb 2012

@danculka24 ano, po dvoch potratoch bohuzial, a este som aj mutantik, tak picham injekcie 😀