icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

oxiba
6. feb 2012

@danculka24 a čo si vymyslela? koho máš nakoniec?

danculka24
6. feb 2012

@oxiba teraz ako som tehotna Dr. Havalda ale som max. spokojna, ma aj sukromnu ambulanciu ale posobi aj na Antolskej
@pokito juj tak len pekne lež, treba oddychovat ale verim že to odbre dopadne uvidiš 😀, a prečo si pichaš injekcie ??

pokito
6. feb 2012

@oxiba ja si zo sebou beriem citronovu stavu a si to trosku prichutim aby to nebolo take hnusne. Mam sa jej opytat ci mozem alebo? Baby odtialto mi to odporucili, ze im to doky dovolil....

zlobinka
6. feb 2012

@tiuska77 tak pokukaj prosim ta ceny..aby sme vedeli kolko mame setrit 😀

pokito
6. feb 2012

@danculka24 na hemetologii mi zistili dovod potratov, mutacia krvy, tak riedim...

oxiba
6. feb 2012

@pokito nič také mi Mudr. nespomínala, viem že to tu baby riešili, no netuším aký má k tomu postoj Sládičeková.. zakázané je totiž hocičo iné jesť a piť ako tú sladkú džbrndu z hnedej fľaše..

oxiba
6. feb 2012

@danculka24 bude i tvojim pôrodníkom? či máš už niekoho vybratého?

pokito
6. feb 2012

@danculka24 jej mame skoro rovnaky termin, vidime sa v nemocke, dufam 😀

danculka24
6. feb 2012

@pokito ☹ jaj, no dobre ale teraz sa už nič take nestane !!!!! a všetko dopre dopadne len pekne lež, to je hlavne teraz

pokito
6. feb 2012

@oxiba okostujem to a uvidim, mozno mi to zachuti, pred tehu som neznasala sladke a teraz by som za karamelovy veternik dokazala.............

danculka24
6. feb 2012

@oxiba noo dufam že nebude mat dovolenku alebo nieco ine, urcite by som ho chcela mat

danculka24
6. feb 2012

@pokito
@oxiba noo mame rovnaky termin až na jeden den 😀 tak asi uvidime ak detičky pojdu podla terminu, akurat oxiba už bude doma 😀D

pokito
6. feb 2012

@danculka24
@oxiba aspon nam povie ako bolo 😉

petka296
6. feb 2012

@tiuska77 lehatko vibrujuce s hudbou na relax zn. Fisher Price 🙂

petka296
6. feb 2012

@zlobinka Dakujem 🙂 moj emjot je lahucky, vanicku zdvihnem jednou rukou aj sportovu cast. Tie plienky maju v super cene.

fide
6. feb 2012

@oxiba ja to riesim tak že každému vravím v ktorom som týždni 🙂 a ked je clovek zmagoreny tak mu poviem TPP

cobhan
6. feb 2012

@pokito to by sme ta potrebovali u nas doma 🙂 MM ma rad sladke, ale celu davku nezje a ja som teraz skor na slane. Posledne som mu na specialnu ziadost robila veterniky - poctivo spraskal vsetkych 20, ale mesiac sa potom o sladkom ani nezmienil 😀
Moja vasen je uz od zaciatku tehu toast s maslom a syrom. Kazdy den aspon raz 😝

pokito
6. feb 2012

@cobhan no ale teraz mam strach s cukrovky bo som pribrala 13kg 😕 ked bude vysledok ok vypytam si od teba recept 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
janusha33
6. feb 2012

@stvura Ja idem na kontrolu az na buduci tyzden takze az vtedy budem vediet vysledky glukozoveho testu.Dufam ze bude vsetko ok lebo posledne cca 3 dni ma nejak smadi.Ale tak nejem nejak vela sladkeho.Zacali mi teraz brutalne chutit BEBE keksy.....predtym som ich nemusela mi boli suche ale teraz.......ale bezne ma napadne ze kysle ryby.Tie musim mat aspon raz za tyzden.A krupicovu kasu alebo ryzu v mlieku tak to mozem veeeeelmi.....takze ked si urobim to a s kakaom a osladim tam ine sladke uz nepotrebujem a som aj syta....snazim sa to nejak tak spajat.

petra1209
6. feb 2012

@janusha33 nič sa neboj aj keď ťa smädí, ja som pred tým testom tiež pila ako ťava a ja teda jem tony sladkého, šak to na mne aj pekne vidieť 🙂 a testy vyšli dobré

pokito
6. feb 2012

@janusha33 mnaaam krupica a mliecna ryza, tak to je teraz moje. Ked budem mat cukrovku tak sa asi zblaznim

janusha33
6. feb 2012

@petra1209 Tak snad budu testy dobre.Zatial bol problem len troska na zaciatku a teraz uz zatial bolo vsetko dobre aj krv aj vsetko tak dufam ze uz do maja to potiahneme bez problemov.Ale uz by mohol byt aspon april, ja tak velmi chcel teplo, take prijemne jarne slniecko ked sa da troska aj vonku posediet oooo Boooze co by som za to dala....uz mam aj opatrovnika, ten tiez sa nevie dockat tepla........mam uja po mozgovej prihode a ten sa uz nevie dockat maja, ked bude teplo, ze mu dam maleho do kocika vonku a on ho bude strazit a ja si mozem porobit co mi treba a ked sa maly zobudi tak ma zavola......tak sa tesim 😀 😀 😀

janusha33
6. feb 2012

@pokito Budes si robit so skoricou....tam nepotrebujes tak cukor lebo to vonia za skoricou.....alebo si tam daj ovocie

janusha33
6. feb 2012

Jooooj ta co ma zase pali zaha?To za to bo mi bolo dlhsie dobre tak ma musi zacat nieco boliet.....alebo to bude tou zablokovanou chrbticou.jooj kto ma odblokuje?

stvura
Odpoveď bola odstránená
janusha33
6. feb 2012

@stvura Jaaaaj to cukrovku mam aj ja v rodinnej anamneze......aj vysoky tlak......a ja mam skor nizsi ako vysoky...

tiuska77
6. feb 2012

ja mam zajtra ten test... tak hadam to nejako prežijem :D ..nemam rada vobec sladke nič nesladim 😖

mirkave
6. feb 2012

@petka296 teraz pozeram,ze na tom tvojom kociku je aj take sikovne vrecko na vanicke? to je super vec.to ja na mojom nemam 🙄 ,ale rozmyslam,ze poviem mamine,ze ci mi nevsije dovnutra do potahu vanicky male tajne vrecko (na mobil a tak......) 😕

mirkave
6. feb 2012

@oxiba sakra,a ja som v tescu nebola 100 rokov 😒 .tusim nahovorim mg a cez vikend by sme tam sli popozerat.alebo v stredu-to mam poradnu a ked prezijem cukrovkovy test ........ 😉 hm,zeby som aj nieco pokupila? 😅