Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@danculka24 na hemetologii mi zistili dovod potratov, mutacia krvy, tak riedim...
@danculka24 bude i tvojim pôrodníkom? či máš už niekoho vybratého?
@danculka24 jej mame skoro rovnaky termin, vidime sa v nemocke, dufam 😀
@pokito ☹ jaj, no dobre ale teraz sa už nič take nestane !!!!! a všetko dopre dopadne len pekne lež, to je hlavne teraz
@oxiba noo dufam že nebude mat dovolenku alebo nieco ine, urcite by som ho chcela mat
@danculka24
@oxiba aspon nam povie ako bolo 😉
@pokito to by sme ta potrebovali u nas doma 🙂 MM ma rad sladke, ale celu davku nezje a ja som teraz skor na slane. Posledne som mu na specialnu ziadost robila veterniky - poctivo spraskal vsetkych 20, ale mesiac sa potom o sladkom ani nezmienil 😀
Moja vasen je uz od zaciatku tehu toast s maslom a syrom. Kazdy den aspon raz 😝
@stvura Ja idem na kontrolu az na buduci tyzden takze az vtedy budem vediet vysledky glukozoveho testu.Dufam ze bude vsetko ok lebo posledne cca 3 dni ma nejak smadi.Ale tak nejem nejak vela sladkeho.Zacali mi teraz brutalne chutit BEBE keksy.....predtym som ich nemusela mi boli suche ale teraz.......ale bezne ma napadne ze kysle ryby.Tie musim mat aspon raz za tyzden.A krupicovu kasu alebo ryzu v mlieku tak to mozem veeeeelmi.....takze ked si urobim to a s kakaom a osladim tam ine sladke uz nepotrebujem a som aj syta....snazim sa to nejak tak spajat.
@petra1209 Tak snad budu testy dobre.Zatial bol problem len troska na zaciatku a teraz uz zatial bolo vsetko dobre aj krv aj vsetko tak dufam ze uz do maja to potiahneme bez problemov.Ale uz by mohol byt aspon april, ja tak velmi chcel teplo, take prijemne jarne slniecko ked sa da troska aj vonku posediet oooo Boooze co by som za to dala....uz mam aj opatrovnika, ten tiez sa nevie dockat tepla........mam uja po mozgovej prihode a ten sa uz nevie dockat maja, ked bude teplo, ze mu dam maleho do kocika vonku a on ho bude strazit a ja si mozem porobit co mi treba a ked sa maly zobudi tak ma zavola......tak sa tesim 😀 😀 😀
Jooooj ta co ma zase pali zaha?To za to bo mi bolo dlhsie dobre tak ma musi zacat nieco boliet.....alebo to bude tou zablokovanou chrbticou.jooj kto ma odblokuje?
ja mam zajtra ten test... tak hadam to nejako prežijem :D ..nemam rada vobec sladke nič nesladim 😖

@danculka24 a čo si vymyslela? koho máš nakoniec?