Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
Dnesna gyndo-poradna : tehotenska cukrovka 😒 , zajtra si idem posediet do diabetologickej cakarne na nejake hokusy - pokusy na 3/4 dna ☹, u zubara : po porode ma caka resekcia mrtveho zubu. U endokrinologa : stitna v norme ( rozumej, nezhorsilo sa mi to) vidime sa po porode, vtedy sa to lubi pokazit ☹. Esteze uz je krpec dole hlavou a muzicek ma dnes prekvapil krasnou kvetinkou 😉
@janusha33 och tak ja som bola kazde 2 t v nemocnici s krvacanim az do 16 tt to takto bolo ...stale to vyzeralo na potrat :( mam nizko placentu nalieha mi na krcok.. a naozaj nedokazala som dojst na wc ked som sla na pohotovost naposledy tak som uz bola taka slaba z toho ze silno krvacam ze uz som nemyslela na nic...drzalo ma iba to ze maleho som citila kopkat uz vtedy ...a moja dr bola v soku ked som povedala ze uz citim pohyby...aj v nemocnici som nemohla ani poriadne navstevy mat lebo na izbu ist nemohli a ja som na chodbu nebola schopna...este vianoce som stravila uplne s nohami hore v posteli .Svokra vsetko komplet pripravila a to vobec s nami nebyva...len dosla a pýtala sa ako to chcem ...naozaj zlata a ochotna aj ked nebolo vsetko tak ako som chcela ( kazda zena ma svoj styl ) som jej vdacna ze bola taka ochotna ...
Ja si trocha myslim ze moj problem bude aj v duphastone lebo ten je na prekrvenie placenty, ked som ho prestala brat ze uz je to v po 17 tt zbytocne tak som aj krvacat vdaka Bohu prestala aj ked vseliake krce a tvrdnutie bruska mam stale ...
@oxiba bol s toho isteho zdrav. strediska? mna tam totiz taky jeden volal srnka, ze mam krasnu neposkvrnenu maternicku a ze nech ho pri vysetreni nechytim za kolienko aby nedostal infarkt.
Paprdo jeden, som tam bola na vagin. ultrazvuku este predtym, ked som patrila k tej krasomile 😀
No ja mam dnes tiež poradňu za sebou dr. povedal, že vidi cikulku tak to bude moje prve dievčatko...jupíííí 🙂, hadam, je čas začať nakupovať vecičky 🙂
@fide Ja som tiez brala duphaston a nic mi chvalabohu nebolo.U ma to bolo zrejme len z toho ziarenia v praci a z tych stresikov okolo svadby.Teraz uz vsetko dobre nastastie a dufam ze to tak ostane.Mala som aj ja take obdobie ked som mala pocit mi tvrdne brucho, najprv na zaciatku ale to neviem ci bolo trvdnutie brucha ale taky pocit napatia alebo co......to sa mozno len svaly a vazy natahovali,a potom som mala ku konca roka taka obdobia akoby mi zamrazilo podbrusko ze bolo take tuhe, ale teraz uz nic vobec.Teraz mam nejak vela energie takze pohodicka.
@lucyfuk77 To uz je dole hlavou?No ja idem na buduci stvrtok na poradnu tak uvidime co sa nove dozvieme.Uz sa tesim na krpca....dufam ze bude vsetko ok.Ked som dnes rozbalila tie body co som kupila a ukazala muzovi tak sa vytesoval ze jake malicke, krasnucke...... 😀 heh mi z toho tak smiesno prislo
@janusha33 mnaaamm grilaazz, nerob mi chute 😀
@danculka24 Juj alebo marlenku by som si dala.......asi uz vie co budem piect v sobotu.....bud marlenku alebo mamku ukecam na grilaz......xixix
@janusha33 marlenku nemam rada, ale ak bude grilaž hod jeden kusok 😀
@suzan1111 ...ved to tiez potlacam taky zly vnutorny pocit aby bolo malicke v poriadku, clovek si nie je isty este ani ked sa narodi, preto radsej v poslednej dobe nepozeravam reflex a nastastie modre z neba ma prestavku 😒 ale to je jednoducho zivot a ten vie byt niekedy velmi kruty....ach ale radsej fakt sa snazit mysliet pozitivne uz len kvoli tym nasim pokladikom.
@danculka24 Tak to si este nejedla moju domacu marlenku.....ta z obchodu je dobra ale domaca je domaca.....ale dobre poslem ti do IP grilaz... 😀 😀 😀

Dnes som bola na kontrole. Krcok zavrety, neskracuje sa, ako sa vsetci bali a najblizsie uvidime nemocnicu az za 8 tyzdnov. Akurat mi doporucili kupit si zelezo, lebo mi klesli hodnoty, vraj stale v norme ale nizsie ako predtym. Ale ja, antitabletkovy maniak to skor vidim na hooooodne cvikly a podobnych mnam mnam veci 😝