Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@janinkad toto forum je sice že v maji budeme maminami, ale si myslim, že tak isto je tu priestor podelit sa aj o dalšie radosti a pocity, či už vesele alebo smutne, život je aj o tomto
@danielka1982 😀 tiež ma občas naplo, ale chvalabohu som udržala, aale je to hnus, teraz musis ist druhy krat ?
@oxiba kde maju predajnu ?? inak tie zvieratka je mi to tiež divne mat na sebe 😀
@danculka24 nie podľa výsledkov som mala nízky cukor takže keby som to v sebe udržala tak by to bolo tak akurát...a nemalo by zmysel chodiť znova...aj tak by som to zas vyvrátila.
@danielka1982 taak fajn potom, ja som zvedava na moje vysledky, dost sa ich obavam 😀
@danculka24 a tebe nedali výsledky hneď? ja som ich dostala približne po polhodine.Okrem tej glukózy bolo najhoršie to 3 hodinové čakanie
@danielka1982 nie, ja si mam volat zajtra
@cobhan @janusha33 @tinci je to smutne,mozno je to nahoda ☹ jedna smutna udalost sa prekryla s tym najsamkrajsim darom na svete-splodenym babatkom.........ja som tuto situaciu simonke vysvetlila tak,ze babicka bola uz velmi starucky a unaveny anjelicek a musela ist nazad do nebicka nabrat nove sily a namiesto seba nam poslala mladulinkeho malinkeho anjelika-babatko v brusku......
@janinkad ked sa clovek vie podelit so vsetkym prekrasnym a citi sa ok,tak nevidim nic zle na tom podelit sa aj so smutnejsimi udalostami v zivote.prezivame spolu tehotenstvo-stazujeme sa : tu ma boli,tu ma picha,tesime sa spolu z kazdeho kopnutia,vytesovali sme sa z 3D,preberame kazde pribrate kilecko,"fujkovali" sme nad sladkymi hnusobami kvoli cukrovke.........vsetko co patri k tehu.a ked niektora prezijeme nieco smutne a hrozne ako je smrt blizkej osoby?bolo to tu spomenute prvy krat.osobne som plakala,ked som citala prispevok od @janusha33,ale nemozem povedat,ze by mi ten prispevok prekazal.aj tato udalost bohuzial patri k tehotenstvu @janusha33 .osobne som chcela len a len preukazat trosku spolupatricnosti a dotycnu som chcela virtualne-moralne podporit.
moj nazor........
@danculka24 aj ja som volala na druhy den kvoli cukrovke.som sa modlila,aby som to mala ok,lebo som mala doma milion sladkosti,na ktore som mala nehoraznu chut 😝
@mirkave nooo mi hovor, ja bez sladkeho ani den, tak som fakt zajtra zvedava, ked ja budem mat vysledky v poriadku tak to bude fakt zazrak
@danculka24 musia byt v poriadku 😉
mna dakedy chyti taka strasna mlsna na sladke 😅 .ale dnes som mala gastany (tych som zjedla straaaaasne moc 😀 ) a aspon raz do tyzdna si musim kupit lokse 😝 mnamky
@mirkave jaajjj a ja som teraz dostala straašnu chut na langoš 😀, juj idem ja do hajan radšej lebo pojdem do chladničky a to nechcem, dobruu noccc
@danculka24 papaaaaaaaaaaaaaaa a nech sa ti daco krasne sniva 😉
@danielka1982 ja som to mala pri prvom tehu,mne pomohol pitny rezim - denne aspon 3 litre vody....
Ahojte baby, tak uz aj ja sa pridavam k Vam, ktore nespia dobre... Tuto prvu noc som sa teda moc nevyspala, uz ma boleli klby, ked som lezala raz na jedno a raz na druhom boku, chcela som na chrbat, ale ked tu jedna baba pisala, ze sa to nema, tak som si radsej nelahla 🙂 Tak som sa prevracala celu noc z jednej strany na druhu a o 6 ked mi budik zazvonil, tak sa mi nechcelo pre istotu vstavat.. 🙂
@mirkave nie ze by mi vadilo ked to tu niekto napisal o smrti,pohrebe,aj mne zomrela kolegyna,kamaratka 33rocna ked som bola hned na zaciatku tehu,ale toto sa mi tu potom uz zdalo ako uplne ine forum...a ja neviem ako vy baby ale ja nerada momentalne pocuvam,pozeram o chorobach(a to som v zivote zazila vselico,som zdravotna sestra),Modre z neba,Reflex ani nehovorim hned revem,alebo ma riadne zovre vovnutri a to nerobi ani detickam dobre.nechcela som sa nikoho dotknut!
@danculka24 v Topoľčanoch je predajňa (kus od ruky) no my sme mali tadiaľ cestu..
@danielka1982 ahoj, čo sa týka kŕčov, tak na to ti poviem len horčík - aký si vyberieš je na tebe, väčšina z nás asi berie magne B6 a kŕče sú preč, resp. jedz viac banánov a orieškov (lieskovce, vlašské, mandle - tak 2-3 ks)
@danculka24 No ja sa to tiez dozviem zajtra takze dufam ze bude vsetko ok.Pre istotu doma sladke nedrzim ale ked idem do obchodu stale si cosi musim kupit aspon jeden keksicek......a ked ma to chytit vecer ze brutal chut na sladke tak si uvarim krupicu alebo ryzu v mlieku alebo kakavko......aby to nebolo take napadne.Ale ta chut na sladke je asi nakazliva lebo aj moj muz chodi castejsie po skrinkach v kuchyni ci nemame nieco dobre 😀
@janinkad Sorry ak som ti tym nejak pokazila naladu alebo den alebo co, ja som to len potrebovala dostat a kedze som sa nemala s kym poriadne porozpravat lebo cela rodina je v slzach a kedze mam domace vazenie a muz bol v praci tak som to napisala tu.To ze ma ostatne baby podporili a podrzali v mojej bolesti som ovplyvnit nevedela.Prepac.
@danculka24 ešte ma napadlo pozri sa na http://www.ma-ma.sk/?page=3 tam sú adresy tehotenských predajní aj niektorých v BA + adresa tehotky - ja som minulé tehotenstvo nakupovala veci len na Bajzovej v BA, už sa dajú dostať aj v HM (Evrovea) za dobré ceny - no nemajú nočné košele... dáka predajňa je tam i na Antolskej 4 (tú máš asi najbližšie), no tam som ešte nebola (hoc to mám teoreticky na skok 🙂)
@oxiba Ja neberiem nic.....radsej si dam bananik a orechy....aj vlasske obsahuju horcik.A dnes by mi mali dojst aj tabletky z kozieho mliekam ktore uzivam aby som nemusela brat lieky na alergiu a tie toho obsahuju dost.A sezona mi uz coskoro zacne takze sa musime pripravit.
http://www.zdravie.jahoda.sk/index.php/kozie-ml...
@janusha33 tá naša sladká mlsná to sú asi tie fašiangy 😉 treba si dopriať zasneženú šišku 🙂, či niečo toho razenia... ozaj aj si vyrobila tú marlenku? (neboj väčšinu si svojím smútkom nepohoršila, možno si nás len viedla k zamysleniu nad tými, čo sme milovali a už odišli...)
ino iné ja som tiež na to kakao a horkú čokoládu 😉 , moc vymýšľať nemôžem som žalúdkar ako vyšitý, takže žiadna pizza, vysmážané (hranolky a spol.) a i šiška môže byť len jedna 😢
@oxiba Jasne ze bola marlenka......ja ked mam chut na kolac tak ma mama nezastavi......ona si minule nakupila v cukrarni spice a roladu a Sacherovu tortu......zjedla som jednu spicu ale teraz mi nejak nereze tolko kremu.....a mrlenka bola vyborna.....muzik len tak dochadal a uz aj moj tatik potom....
takze sono dopadlo...no...stale sme s rastom o dva tyzdne pozadu a sme otoceny dole nohami..takze o tri tyzdne mam kontrolne sono...ja uz sa nejdem vzrusovat nad tym sonom,lebo zakazdym mam z toho stresy...a potom je zo mna muz nervozny, ze mam mysliet pozitivne a ze keby sa im nieco nezdalo uz od zaciatku by mi robili kadejake testy..tak ma troska ukludnil...joj nic na svete si neprajem viac ako to,aby sa narodila a bola zdrava

@danculka24 ja som sa tam povracala z tej glukózy.