icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

mimi
15. feb 2012

@fide ani ja som moc nepatrala ohladom cisarskeho, ale teraz som sa zacala trosku viac o to zaujimat, kedze ma strasia, ze mi hrozi predcasny porod. Ty si rodila v uplnej anesteze?JA som mala spinalnu a potom som mala zdrav.problemy, tak teraz neviem, ci si vypytat celkovu. Tiez neviem ako je to pri sponatnom, ale urcite je to lepsie ako cisarsky.

danculka24
15. feb 2012

@oxiba musim pokukat niekde tie kosele, dakovala za link 😀

danculka24
15. feb 2012

@oxiba
@mimi ježiš tieto hlašky detičiek, to je strašne krasne, ja som mojmu kupila tortu čo luubi velmi, ja som dostala kyticu velku, cez vikend mozno zbehneme na večeru este, no a včera nam volali z predajne že už mame kočik u nich, no ja som planovala ist pren až v aprili, ale prosebne a zvedave oči priatela.......... no samozrejme už ho mame doma 😀

danculka24
15. feb 2012

Jááájj a pekny deň prajem kočky 😀 vysledky na tehu cukrovku su dobreee tak som deň začala horalkou, sa tešim 😀, inak ja som pred hodkou vstala, ja zas tolko spavam že to už nie je normalne, ja som bola vždy spachtoš ale teraz čo mam toto počas tehotenstva sama nechapem ako možem tolkoto spavat, samozrejme na wcko v noci beham ale ja zas bez problemov zaspim,

mimi
15. feb 2012

@danculka24 a aky kocik ste kupili? Ja mam chut na dalsi kocik, ale manzel sa diva, ci mi dva nestacia 😀 No ja mam aj svoje argumenty preco dalsi, ale neviem, ci ho do porodu ukecam 😀

danculka24
15. feb 2012

@pupavenka
@teada ahojte😀, čo sa tyka vitaminov, momentalne neberiem nič, ja som akurat brala magnezko ale lekar povedal vraj ak nemusim nech ho neberiem aby babo nebolo velke

mimi
15. feb 2012

@danculka24 super, ze ti vysledky dopadli dobre. To ty tolko spis? Ja som na nohach uz od 6,30, dnes som vynimocne sla s malym do MS peso, inac manzel ho vozi a ako naschval auto sa nam pokazilo, takze svoju dnesnu vychadzku mam za sebou 😅
KAvicku nepijes? Ja si sem tam dam a potom nedaj boze zaspat 😀

danculka24
15. feb 2012

@mimi no sa mi nejak obratil režim ako nechodim do prace a som doma, chodievam spavat neskoro aj o 2 v noci, a potom okolo obeda vstavam, ale aj tak strasne dlho spim, sice to som vždy ale teraz hadžem rekordy

danculka24
15. feb 2012

@mimi vau a dva nestacia ?? 😀 gesslein sme vybrali

fide
15. feb 2012

@mimi no spinal davaju väcsinou, aby si mohla potom hned prikladat na dojcenie ... celkovu davaju len pri nejakych komplikaciach... napr ze zacnu rodit spontanne a zistia ze to neide a mamicku uz vtedy nemozu posadit aby pichli správne spinal... lebo pri celkovej je kvazy uspávane aj babo a to je riziko... Ja som mala tiez dlho zdravotne problemy po spinale krcna chrbtica sa ozvala... ale tak ja som aj operovana bola hned na to spinalom ...chcela som byt pri vedomi...radsej si odkričim spontalny porod ak by to bolo mozne ako sa potom nevedieť postarať o babatko...

fide
15. feb 2012

@danculka24 sak ale uzivaj si spanku ..lebo potom sa uz nevyspíš aspoň taký rok...

mirkave
15. feb 2012

@janinkad ako tak citam,kazda sme si niecim skaredym presli v tomto tehu....... zle fujky prec od nas a uz len to najlepsie nech nas streta 😉 uz nas caka len to najkrajsie-ked nepocitam bolestive stuchance pod rebra od nasich drobcov a pod. 😀

mimi
15. feb 2012

@danculka24 ale to su kociky po prvom, takze maju svoj vek 😀

danculka24
15. feb 2012

@mimi jaajjjj jasnee už tomu rozumiem 😀

mirkave
15. feb 2012

@zlobinka ty aspon vies,kde su nozicky 😅 mna anilen nenapadlo nad tym teraz rozmyslat 😨 .najblizsiu poradnu mam 29.2. tak sa opytam.ale zacinam to mat zaujimave-drobcek ma kope naraz aj dole vlavo pod pupkom a hned aj hore pod prave rebra 😀 asi sa natahuje a kope nozickami aj rucickami.je to docela sranda 😀
a neboj-vsetko bude ok 😉

teada
15. feb 2012

@mimi tak to bol fakt dobry zaver a istota ze chlapcek🙂)no ja nemam ziadne prejavy ani nic take ze chute ako pri prvom tak aj pri druhom, az na tie kozne sarapaty, tak uvidime🙂

teada
15. feb 2012

@fide mne vravela Dr ze z vitamnov liekovych sa nerodia velke deti, ze to sa len tak hovori.ja pri prvom som pribrala ale 20 kil, ale to bol viacmenej opuch a dieta vazilo 3730 a uzivala som calibrum , ale vyskusam tie druhe

zlobinka
15. feb 2012

@mirkave dakujem....no mna tlaci raz na lavom boku, potom mi tlaci na mechur, na spodok, tak ja neviem aku ma polohu, a ci sa len tak natahuje 🙂 no a stym rastom..ved nic s tym nenarobim..davam si od zaciatku pozor,vitaminy beriem,aj magnezium..davam si pozor aj na seba aj na to co zjem..sice som bola parkrat chora,ale inak si myslim,ze som nic nezanedbala...tak hadam to dobre dopadne... 🙂

teada
15. feb 2012

@danculka24 ja by som tiez tak ale nemam pestru stravu, ani ryby nejak nejedavam, ani mlieko nejak nepijavam, ani ovocie ci zeleninu kazdy den nemavam, jednoducho sa k tomu musim nutit, lebo mi nechuti vobec tak malickemu to chcem dat aspon teda v liekovej forme, nech si vezme co potrebuje

pokito
15. feb 2012

@danculka24 ja mam taky isty rezim ako ty. Zaspavam o druhej a vstavam okolo pol dvanastej. Potom este okolo piatej poobede si sem tam zdriemnem... Som zvedava ako po porode zvladneme ten nedostatok spanku 😅

mimi
15. feb 2012

@teada no ale samozrejme sono to potvrdilo, lekar sa len zasmial nad mojim konstatovanim 😀
baby, vy uz mate vsetko pekne oprate a nachystane pre babo? Pozeram albumy a niektore buduce maminy to uz davno chystaju a ja si stale myslim, ze je na to cas 😅

mimi
15. feb 2012

@pokito pospi si,ak mozes. Ja si pamatam ako to bolo pri mojom prvom, chronicky nedostatok spanku, fungovala som na kave a cokolade a spala som pri svetle, aby som nahodou nezaspala nakojit maleho 😅

mirkave
15. feb 2012

@mimi vecicky mam vybrate po simonke a ulozene v komode.prat sa chystam az ked to budem moct povesat na balkon.......

zlobinka
15. feb 2012

@mimi na pranie urcite je este dost casu..ved vary staci v aprili... 🙂

mimi
15. feb 2012

@zlobinka
@mirkave tak to asi necham tiez tak a budem prat neskor. Este ma aj sesternica strasi, ze by som to mala mat uz nachystane...

mirkave
15. feb 2012

@danculka24 tesim sa s tebou z dobrych vysledkov 😀
@pokito @danculka24 a aj ja chodim spavat neeeeeeskoro v noci.o siedmej musim vstat kvoli skolke,nasleduje kratka prechadzka do a zo skolky a potom dalsia etapa spanku 😔 😀 inac v poslednej dobe sa mi spi zle-na chodbe mame nejakeho psa,co je sam doma a straaaasidelne moc knuci a zavyja a normalne place,ze mu je samemu smutno 😖 akoze mi ho je aj luto,ale nenavidim to skucanie,lebo ma to vzdy zobudi 🙄 a ani neviem komu sa mam ist stazovat,lebo mame na chodbe az troch psov a neviem,ktory to je......otras.ludia si kupia psa a nechaju ho skoro cely den doma sameho 🙄

pokito
15. feb 2012

Inac kocky pisete ako ste stravili valentina, tak na mna nikto nema. S mangelikom na skype sme prekecali asi dve hodky. Romantika ako s filmu 😎

mirkave
15. feb 2012

@mimi asi na prelome marca-aprila sa pustim do prania a zehlenia.uz sa tesim na tie mini vecicky 😀

danculka24
15. feb 2012

@teada no ja osobne nemam nič proti vitaminom, ja som sa akurat zlakla čo mi povedal na to magnezko, no moja strava tiež nie je ukažkova, napriklad mne nejde vobec na chut maso, velmi malinko, musim sa nutit obcas, a mlieko ja som nepijavala nikdy, od mala neznašam ale zas paradoxne milujem mliecne kysle polievky tak aspon takto sa to snažim vynahradit a obcas jogurt, zato ovocie by som jedla na tony

mirkave
15. feb 2012

@pokito si dobra 😀 vyhrala si valentinsku sutaz 😉 ale neboooooj,onedlho sa vrati a vsetko si vynahradite 🙂