icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

cobhan
15. feb 2012

@oxiba ja som na sitie tie lava 🙂 hocico ine ano, naramky priatelstva, vianocne ozdoby, koralkove srandy..to urobim..ale sit, vysivat a strikovat ani nahodou 😀

danculka24
15. feb 2012

@cobhan vau, to maš super, ja som ešte na zakladke chodila na krajčirsky kurz, aj som si spichla suknu a bluzku, ale nejak ma to omrzelo, čo mi je luto, vediet si niečo ušit a opravit nie je na škodu

mirkave
15. feb 2012

@oxiba ta prdel sa mi nepaci a mam z nej stresy 🙄 asi preto,lebo aj ja mam nejaku tu hnusobu na sebe 😖 to je cista provokacia

cobhan
15. feb 2012

@danculka24 keby som sa to musela naucit, tak by to asi slo...ale velmi k tomu vztah nemam (ale na doplnanie mame predsa drahy polovicky, no nie?)

pokito
15. feb 2012

@oxiba Dakujem, takto som sa uz dlho nezasmiala, cely pupek sa mi triasol... 😀 Ale ta prdel je naozaj hnusna, dufam ze mi taka nenarastie 😉

zlobinka
15. feb 2012

@janusha33 no mame podobne vahy..do tretieho mesiaca som pribrala 3kg..potom mi byvalo strasne zle tak som 5 zhodila..v piatom mesiaci mi do knizky pribudol zapis konecne +1kg v siestom +dalsi 1kg ale teraz viacej jem a kedze je taka zima,tak do prace sa vyvazam a na prechazdky nechodim,lebo som bola chora..a nechcem byt opat...inak mam blbu pracovnu dobu,lebo cely den som v robote a kazdy den pridem o 18tej domov....tak o tyzden mam poradnu a ani sa neodvazim odvazit doma..lebo iba papam..ale v podstate je mi jedno kolko priberiem..len nech je to zdrave..baculka som bola aj tak..muzovi sa pacim a starosti o vahu budem riesit po porode vonku s kocikom dufam..

danculka24
15. feb 2012

@mirkave tie neobmedzene su fajn, v podstate chodim rovnako von akurat v inom čase čo mi vyhovuje

mirkave
15. feb 2012

@danculka24 a to je akoze normalne take vychadzky????? to by som brala 🙂

zlobinka
15. feb 2012

inak baby ja vas tak lubim...vy viete cloveku tak zlepsit naladu 😀

danculka24
15. feb 2012

@mirkave ja som mala najskor ako ty, potom som sa dopocula že su aj neobmedzene, samozrejme predpokladam že zaleži od zdravotneho stavu a od lekara ako zvaži

janusha33
15. feb 2012

@tiuska77 Mne tiez ked mi davala termin na marec tak si tam dala poznamku ze ukoncit PN takze od 1.4.asi nastupujem na matersku tak sa tesim na tie behackya musim za sefkou ist do prace....ale to mi envadi lebo tam mam aj zubarku atkze si urobim aj druhu preventivku.... a mam pokoj....potom si vybeham tie uzasne urady......a potom si mozem uz s pokojnym srdcom chodit kade tade a nemusim sa bat ktora uzasna suseda alebo tetuska ma nahlasi.....to na dedine zavidia aj PN.Na prechadzky chodim teraz jak zlodej po tme aj to obcas a nie kazdy den....to by som sa zblaznila cely den zavreta v dome.....esteze mi nemozu zakazat vyjst na dvor tak sa aspon s hafanom pohram obcas.....

mirkave
15. feb 2012

@danculka24 diky,tusim sa skusim o takych vychadzkach informovat.ak by sa mi na vychadzkach nic nezmenilo,tak nevadi-tych par tyzdnov vydrzim s tym,co mam 😉

janusha33
15. feb 2012

@mirkave Ja nemam ziadne vychadzky......ale uz len do aprila.....potom by uz mala byt materska a budem chodit hore -dole, aspon troska pohybu lebo to po dome po schodoch nie je ono

danculka24
15. feb 2012

@mirkave škoda že sme sa nebavili skor o nich, ale skus, mne dava pnku obvodacka ale na odporucanie gynekologa, a tieto vychadzky tiež mi odporučil on, ona len prepisala na Pn ke a poslala do socialky,

janusha33
15. feb 2012

@danculka24 Mne dava PN gynekologicka.A ta mi dala na zaciatku taku diagnozu ze pri nej nie su vychadzky povolene

janusha33
15. feb 2012

No teraz jaku som dala kombinaciu. 😀 😀 Rozok natrety karickou a k tomu jablcko.mama len pozerala.....ta ja za to nemozem ze si to moje chutove bunky vypytali

pokito
15. feb 2012

@zlobinka no ty si zlatucka 🙂

janusha33
15. feb 2012

@zlobinka Jaj toto teraz potesilo a dobre padlo 🙂

tinci
15. feb 2012

@mirkave z toho si nic nerob, my sme Sojkovi 😀

fide
15. feb 2012

@svetlusska ahoj vytaj mezdi nami ... my tiež čakáme na bačeka 😀 Šivomka ... v utorok som bola u dr. tiež brutálna mykoza... teraz ma to velmi chyta....co na to pouzivas?? ja mam pocit ze tie moje lieky mi vobec nepomahaju ...esteze idem v utorok na poradnu tak hadam poriesime...

tiuska77
15. feb 2012

@janusha33 wau to nemysliš važne...čo na tom akože zavidia? Nenavyberaš si.... 😒 .ak píšeš, že si na dedinke a vybehneš z domčeka na krasnu zahradu kedykoľvek a uživaš si v lete tu atmosferu tak závidim....ak pišeš o závisti ľudi čo fakt ešte aj chorobu závidia..tak som rada, že žijem v meste a tu ťa ma každy na salame 😀

janusha33
15. feb 2012

@tiuska77 Preto ja kazdemu kto sa ma opyta ako sa mam odpoviem ze som sa nikdy nemala lepsie alebo ze sa mam skvele a kazdym dnom sa to este zlepsuje.Nech mi zavidia aj to co nemam.Ano v lete je to super, to je stale co robit ale najlepsia je rana kavicka na terase ked slniecko este len vychadza a zacina jemnucko hriat.....alebo popoludnajsia siesta v altanku na hojdacke s knihou v ruka......a mne nevadi ani hrabkanie sa v zeleninovej zahradke v zemi.....ma to svojim sposobom ukludnuje.

tiuska77
15. feb 2012

@janusha33 ..som na tom rovnako už davno som prišla na to, že na otazku ako sa dari..treba odpovedať nikdy nebolo lepšie 😉 presne pre to nech každy závidi..xi.... tak toto bola čista provokácia s tou rannou kavičkou na vychadzajúcom slniečku 😝 .... snad ak budem raz veľka budem aj ja tak mať... 😀 ..ja si dam ked budem na materskej ranne kakavko na balkone zo super výhľadom .. :D..už len aby slnko svietilo 😕

alohim
15. feb 2012

@danculka24 No mna sa lekarka pytala u viackrat ci chcem ist na PN, zvlastne ze matersku 8 tyzdnov nenavrhla. Az 2.4. mam narok. Zatial v praci nemaju za mna naradu no teraz mame vyberove konanie... takze v marci by som uz mohla teoreticky ist na PN, no chcela by som vychadzky. Uz funim ako lokomotiva, nevladzem za za deckami mojimi, brusko tvrdne, klby, panva strasne bolia, chodim nasiroko ako chlap:D

@fide ja som tiez mala opakovane mykozu od 4.mesiaca doteraz...dost mi pomaha mydlo Lactacyd, to so silnejsou kyselinou mliecnou. Inak dotera po kazdej liecbe sa to vratilo. Zatial ok, vdaka Bohu.
ŠImonko, pekné meno;) náš malý bude na 90% Tomáško, ak dovtedy lepšie nevymyslíme 🙂

svetlusska
15. feb 2012

@fide ahoj tak mne dok.predpisal vaginalne tablety candibene, tak hadam pomozu, a zbavim sa jej natrvalo 🙂predtym som pouzivala nejaky jednorazovy gel ale uz neviem ako sa volal, to som mala mykozu hned na zaciatku vtedy mi to pomohlo. tieto tablety beriem iba teraz prve 2 dni tak ucinok sa uz troska dostavil ale neni to este ono.mno a krasne meno Simonko 🙂 my budeme mat Branislava 🙂 tak uz pomalicky nakupujeme vybavicku 🙂 len mam v tom troska zmatok neviem ake vecicky sa hodia pre majove babetko :(

mirkave
15. feb 2012

@tinci no nakoniec prideme na to,ze sme tu ako v ZOO 😀

danculka24
15. feb 2012

@alohim 8 tyzdnov sa chodi ak si na Pn, normalne sa chodi 6

lilianka1199
15. feb 2012

@janusha33 inak ja to iste,len po nociach so psom,tiez som z dediny a bojim sa 🙂)

janusha33
16. feb 2012

@lilianka1199 No nie, nikdy nevies ktora svina ti to bude zavidiet a pritom to tiez nie je med lizat sediet cele dni doma.Ja by som radsej bola v praci.

janusha33
16. feb 2012

Uzasna prebdena noc za nami......za toho svateho som nevedela normalne zaspat.Som sa prehadzovala a len tak driemkala.Som zvedava co sa nove dozvieme na kontrole.Dufam ze to nebude nic zle a ze vsetko bude ok.Mozno aj preto som nevedela spat.