Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@svetlusska pozerala som teraz na krabicku a je tam napisane, ze nie je viazany na lekarsky predpis, tak ako pise oxiba, da sa volne kupit.
@janusha33 ved prave,toto je uplne obcas na nervy,esteze je vonku take hrozne pocasie 🙂) a ja uz mam potom matersku od polovice marca,takze sa tesim,aj ked sedim skoro stale na nete a postupne objednavam,kym budem mat vychadzku,tak budem mat doma asi vsetko 🙂
ahojte baby. brali ste tu niektore nejake antibiotika? ja mam od utorka penicilin. dufam, ze to malinkej nijak neuskodi...Lekar ma ubezpecoval, ze penicilin je pre tehotne v pohode...Tiez mi dal kvapky do nosa Pamykon - je to vraj tiez antibiotikum. Mate s tym niekto skusenosti? dik
Jupiiii uz sme po kontrole, vsetko v poriadku, cukor v poriadku, aj srdiecko sme poculi len sme fotecku nemali lebo maly mal pre istotu pred tavrou nie len ruku ale aj nohu.Takze toto robil celu noc.....gymnastiku
@janusha33 no vidíš, že je všetko OK, mne sa krpček pre istotu tak usadil, že od rána bojujem so žalúdkom, aby som sa nepozvracala -tak ma hrozne tlačí, každí sa ma pýta či som OK, no čo im povieš, keď ti je od bolesti do plaču 😢 a to som včera hrdinsky vyhlásila lekárke, nie mne stačí 6 týždňov pred termínom MD...
Poobedný spánok za mnou, môžem ísť konečne variť 🙂 🙂 🙂
@leonna no ja viem, že penicilin sa picha pred porodom v infuzke .. tym mamičkam ktore maju streptokoka aby sa nenakazilo babatko...tak a ked si neni alergicka malo by to byt v pohode .. ja som v 16 tt bola pre hroziaci potrat hospitalizovana a z vyterov mi vysli zle vysledky, tak som brala nejake penicilinovky..ale viem ze na papanie a do pošvy je to rozdiel...Tak ale hadam ze tvoj dr. vie čo ti moze predpisať..lepšie teraz ako potom po porode ..potom ide vseko do mlieka...
My mame za sebou aj poobedny spanok aj olovrantik ... musli s ovocickom...a moja dama je cela nabita beha mi tu a vykrikuje všetky basničky a pesničky aké ju napadaju 🙂 vyspala sa do ružova ... 😎
@janusha33 pekne rastiete
@mimi
@danculka24 hej tiez sa cudujem, ze na mne to nejak nevidiet akurat niektore veci sa mi tazsie robia ale zeby som nejak pribrala......akurat sestra sa ma dnes opytala ze kedy som tak spuchla 😲 ale samozrejme zo srandy to myslela.a drobec mozno bude kratky ale tazky.....to bude tou krupicovou kasou..... 😀
Caute maminy, cvicite nejake tehotenske cviky, alebo sa chystate na predporodne cvicenia? Ja sa chystam cvicit, ale to uz 28tyzdnov 😀 . Mozno ked nastupim na matersku, tak sa k tomu dokopem, ale to uz asi budem objemnejsia a bude to horsie. Na youtube som nasla pilates pre tehotne a vyzera to schopne
@danculka24 kazdy inak hovori, vraj je to na rozhodnuti zeny. No ja to asi poriesim dovolenkou. Neviem ci zvladnem do zac. aprila. Dnes som rano nevzala 1davku zeleza (FerroFolgamma) kvoli tomu ze toho mam zapchu a tak sa mi tocila hlava v praci, som musela cely cas sediet.
@oxiba Ja ta uplne chapem...si a tom aj mozno horsie. Ja tiez ked mi je blblo, sa nestazujem, tvarim sa ako "hrdinka", najma v praci (postazujem sa iba manzelovi a tu :D ) :No asi treba aj vediet povedat-dost, mame na to teraz pravo 🙂 Musim sa v tom polepsit. Tak sa drz!!!
@alohim co je na rozhodnuti ženy ? nerozumiem
ma to viac casti, je to anglicky, a robi tam aj na chrbat cviky. Zatial nas chrbat neboli, ale urcite to pomaha ked sa spevni telo

ja som ho mala na recept, tak ani neviem, ci som ho cely hradila, lebo na recepte som mala aj ine lieky.