icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
25. feb 2012

@janinkad No hej to ma potom napadlo ze sa na to budem moct akurat tak pozerat....nevadi...co neurobim pre mojho bogarika...

martinaprag
25. feb 2012

Ahojte dievcata, v prvom rade Vam chcem povedat, ze Vam velmi drzim palce a dufam, ze Vam vsetkym vsetko vyjde. Hlavne nech su deticky zdrave.... To je asi najdolezitejsie... A potom viem, ze to sem nepatri, ale chcem Vas poziadat, pokial ste niektora po IVF a mate zvysny Puregon600 IU a/alebo Cetrotide 0,25, ci by ste mi nenapisali do IP a nepredali. Som samoplatca a tiez by sme privitali, keby sa nasa rodinka rozrastla... Vopred dakujem.

oxiba
25. feb 2012

@cobhan ja som pre zmenu čučoriedková a pomarančová 🙂

oxiba
25. feb 2012

@katkamiki i mňa občas riadne bodne v boku, najlepšie je, že vždy sa to stáva v noci pri otáčaní sa na druhý bok, tak si len zaskučím, rýchlo sa otočím späť a keď sa mi chce vyliezť z postele, tak si idem dať horčík (väčšinou si ho šupnem až ráno).... myslím, že je to v norme (vraj rozťahovanie maternice), netrvá to nejako zvlášť dlho, tak sa to dá zniesť... 😉

petra1209
25. feb 2012

5 okien umytých, podlahy v celom dome vyleštené, obed navarený, všetko opraté a som k.o. 😒

alohim
25. feb 2012

Prajem vám peknú sobotu 🙂
My máme citrusové chute a poslednú dobu ako zajac frčím na mrkve a veeľmi mi chutí kukurička z konzervy :D
Dnes sme dosť behali za kočíkom, dokúpili odsávačku na noštek, prebaľovaciu podložku, deku a pár drobností ... a teraz máme s manželom poobedie plné leňošenia 🙂 Upratovanie počká. No som vytešená, že už máme vybratý kočiarik, aj recenzie má ok, len špekulujem, akú farbu a objednáme...

cobhan
25. feb 2012

@janusha33 ja sa tomu tiez snazim to rozchodit, ale niekedy to nejde. Zatial sme to riskli len dvakrat a dufam, ze viac ani nebude treba 🙂. Drahy mi ponukol spanie na jezkovi, ale to som odmietla, toho sa bojim viac, ze by to mohlo ublizit.

cobhan
25. feb 2012

@oxiba ja som dnes zacala so slivkami 🙂

janusha33
25. feb 2012

@petra1209 Oknaaa?ufff tak tie ja si nechavam na neskor.Este pockam nech sa otepli, bojim sa v takej kose, aj ked bolo dnes celkom pekne, pradlo som hodila na balkon aj so susiakom ale na okna este neleziem.

janusha33
25. feb 2012

Jaj ten moj muz mi zase nachystal.....mali akciu z prace ze futbal a teraz isiel na pohotovost.Si nejak ja neviem ci narazil rebra ci co, no ked prisiel domov sa troska zasedel a uz bol problem na svete, sa nevedel poriadne nadychnut.Tak som ho pekne vychystala na pohotovost. Som zvedava ako dopadne, co ukaze RTG. Jaaaaj pustit ho niekde......a to som sa tesila ze dnes budeme spolu cely den a rano mu kolega volal ci ide na futbal.No tak som mu nevedela povedat ze nechod, ved cele dni je v praci tak nech ide sa troska odreagovat. No asi bude mat domace vazenia.Nech vie ako mi je sediet cele dni doma.

cimage
25. feb 2012

@janusha33 ako dopadli zajaciky? Uz ste sa rozrastli? 😉

lunnka
25. feb 2012

@janusha33 dakujem za info o masazi- mna mm casto masiruje a prave dnes sa mi stalo co tu bolo spomenute nieco ako zacviknuty nerv v oblasti kostrce, som ledva dvihala pravu nohu, tak mi chcel natriet fastumgelom len som nejak nechcela a teda asi dobre tak 🙂 ale dufam ze aspon masaz chodidiel je ok, lebo na tom som zavisla :D a chrbticu aspon hornu cast, ano? niekedy je to k nevydrzaniu.. :/

tiuska77
25. feb 2012

ahojky 🙂 dnešne nákupy v PL dali zabrať, ale som spokojna nakupila som všetko čo som chcela a hadam aj potrebovala 😒 , už potrebujem len maličkosti 🙂 ...Žienky ktoré chceli vedieť koľko stoja hojdacie kreslá tak dajú sa kupiť od 40 € najdrahši od fishera som videla za 65€.
A kočiar som si nakoniec vybrala takyto ....

tinci
25. feb 2012

@oxiba mne sa stava presne to iste, v noci ked idem na wecko tak ma skoro vzdy riadne pichne v boku vzdy sa snazim nerobit prudke pohyby ale aj tak to moc nepomoze, ked sa uz postavim tak to prejde,dufam ze je to iba roztahovanie maternice....

tinci
25. feb 2012

@tiuska77 tam sa bude drobcekovi dobre zaspavat urcite dobre hojda 😉

tiuska77
25. feb 2012

@tinci no ano 🙂 už mama hučala nech maličku nenaučim na hojdanie 😀 ... tak som zvolila retro... hadam budem spokojna 🙂

mirkave
25. feb 2012

@janusha33 no ale si mala dnes perny den teda 😒 snad sa drahy nezmrzacil..........

mirkave
25. feb 2012

@tiuska77 hehe ved pockaj,ked bude mamina kocikovat a malinkata bude revaaaaaaaat 😠 to ju bude aj sama hontŕŕŕŕŕlat,len aby ju trosku skludnila 😉 a nakoniec to bude ako v tom ceskom filme: „vem to přes práh“ 😀 😀 😀

svetlusska
25. feb 2012

@tiuska77 juu krasny kocik 🙂 sa mi paci aj farba aj prevedenie 🙂 uz som videla jeden takyto podobny aj u nas v meste a moc sa mi lubi.a mozem sa spytat kolko cca stoji takyto kocik?my sa chystame do polska niekedy v marci na nakup kocika tak len tak pre zaujimavost.

janusha33
25. feb 2012

@cimage Nie, nejak sa to zabrzdilo.....som sa rano zacala tesit lebo si zacala robit hniezdo, ale poobede som nasla jedno zajaciatko vyvrhntue a zomrete 😢 .Ale oco hovoril ze to nic, ze to sa stava, ze to ona este len zacina.Tak som jej pomohla s hniezdom som jej urobila s takeho jemnejsieho sena.Tak uvidime co bude rano.

janusha33
25. feb 2012

@lunnka Chrbticu siju a medzi lopatkami moze tak jemne.Tie chodidla by som si teraz tiez odpustila pretoze na chodidlach su nervove zakoncenia vnutornych organov a tiez aj svalov.Tiez by som sa bala ze sa nieco moze ovplyvnit a nemusi to byt dobre.Moze sa to podrazdit v dobrom ale aj v zlom.To clovek nikdy neviem.Ja sama by som si netrufla.

janusha33
25. feb 2012

@mirkave No tak ma narazene rebra.Dali mu nejake tabletky, co som pozerala papier od lekara tak to ma chladit a v pripade ze by sa mu zhorsilo dychanie ma ist okamzite spat a ked v pondelok sa nebude citit dobre tak ma ist na obvod a ma ostat doma.Takze sa tesim.A este vies ako to je s chlapmi ze obycajne nachladnutie a oni maju smrtelnu chorobu......no tak narazene rebra a on uz dobre ze neumiera na nedostatok kyslika.Ja mam uz vyse pol roka seknute medzi lopatkami, sa mi zle dycha a nerisiem to, lebo to riesit ani nemozem 😀 , a on dobre nezomiera.Takze mam doma stonajucu kaliku.Uvidime ako bude do pondelka.

mirkave
25. feb 2012

@janusha33 no u vas to teraz musi vyzerat-jeden lazar lieci druheho lazara 😅 ale akoze vazne je mi luto,ze mal taku smolu 😖 ja len dufam,ze to chlapec rozdycha a bude ok 😉 a to s tou stonajucou polozomierajucou kalikou poznam velmi dobre-tiez zijem s chlapom 😀

cimage
25. feb 2012

@janusha33 skoda 😢 . Si pamatam ked som chodievala k babke na prazdniny a mala zajaciky, tak som chodila pozerat kazdy den, ci sa uz narodili. Take krasne malinke, ruzove 😵

danculka24
25. feb 2012

@janusha33 noo aj ja som bola dnes s priatelom na pohotovosti, pre zmenu si zarezal nožikom do stehna 😀

cimage
25. feb 2012

http://www.stream.cz/video/664554-peklo-na-tali... velmi zaujimave video, myslim, ze vacsina produktov vyzera podobne. Vycapia tam dieta, napisu bez konzervantov a my hned na to skocime ☹ Takze odteraz v obchode stravime asi este viac casu ako doteraz, alebo prejdeme na home made 😉

mirkave
25. feb 2012

@danculka24 no ale sikovneho chlapa tiez mas 😨
toho mojho budem muset asi sama trosku bodnut,stuchnut alebo tak nieco,ked uz tu mame pohotovostne preteky nasich poloviciek 😉 😀 😀

mirkave
25. feb 2012

@cimage 😨 no akoze sila 😖 nakoniec si pekne doma kazda spravime svoje mnamky a budeme mat aspon aku-taku istotu,ze je to "ok " 🙄 viem,ze sa dava vselico vselikam,ale toto je fakt sila 😨

lilianka1199
25. feb 2012

ja uz mesiac uvazujem ci zavinovačka,ci klasicka perinka, neviem ci v tom vobec bude chciet babo spinkat,ked budeme mat take letne deticky a bude teplo,ale dnes som nasla krasne perinky,site tu na slovensku a maju moderne prevedenie,tak sa tesim,kupim aspon jednu a poriadnu 🙂....

danculka24
25. feb 2012

@mirkave jaajjj radšej nie, ved dvaja bohate stačia 😀, šikuláci