Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@cimage kamoška dala teraz Miška 😀
Ahojte maminky, tak včera mi dr . na sone potvrdila, že to bude dievčatko:o)tešíííme sa ,prvy chlapček, budu detičky:O)))xixix 🙂 😉
@danculka24 Mia uz bude nasa 🙂 aj ked rodina sa s tym moc nechce zmierit, vraj preco davam katolicke Maria, ked my sme evanjelici 😀. Tomu sa hovori selektivna hluchota s pridanou hodnotou 😝 (pocujem to, co chcem a este aj to si pozmenim)
@cimage u mna sa uz tiez tvori chut na sladke, ale tak pomalicky - zatial len jablkovy kolac, crumble s miesanym ovocim, cheesecake a podobne. Drahy sa uz tesi kedy ma to chyti uplne a zacnem znovu piect. Posledne som piekla tusim na vianoce a teraz nas caka vikend plny oslav 17-19.marec, tak planuje, ze co a ako 🙂
@stvura ahoj, ja sa plesnovym syrom vyhybam, ale taaaak by som si dala. U nas sa posledne robila vajickova a bryndzova pomazanka a drahy by aj tuniakovu zniesol, ale ked mne teraz ryby tak strasne smrdia, ze neviem neviem. Vahu uz takticky obchadzam posledne dva mesiace, odkedy mi ukazala +10 kg 😀 Stale tu citam o vasich kontrolach na tehotensku cukrovku a podobne a tuto u nas stale nic. Ked som sa na to pytala, tak sa cudovali, ze preco by to mali robit, ci mam nejake predispozicie...tu sa len berie krv na zaciatku kazdeho trimestra a tym to konci.
@oxiba ahoooj, dlhsie som sa sem nedostala a teraz dobieham citanie 🙂. Inak vcera sme pre-kupili postielku, tak sa na nu akurat pozerat - naprostred obyvacky, rozobrata, ale je to pre deti 0-5 rokov a vyzera vcelku pevne. Nie ako tie v IKEI, ktore sa tvarili tak, ze ked si tam baby 2x kychne tak sa to rozpadne.
@stvura ja som podobne ako cobhan v zahranici a tiez mi tu testy na cukrovku nerobili. Pytala som sa, ale tiez mi povedali, kedze moja najblizsia rodina nema, tak mi testy robit nebudu. Minule som pozerala prostreno na prime a tam jedna baba robila cheesecake a vyzeral dobre, asi si to este pozriem a odkukam.
@stvura Nemyslim zeby sladke chutilo iba pri dievcatku.....nam sa jasne ukazal pipik ako hrom a sladke by som jedla na kila....snazim sa to obmedzovat aj ked nemam tehu cukrovku ale aj tak, bojim sa ze vela priberiem.Ale ked si raz maly zaziada, tak ci chcem ci nechcem.....neda sa odolat....ale riesim to aspon tak ze si dam jogurt,ved aj to je sladke alebo si uvarim krupicovu kasu.
@danculka24 My sme sa rozhodovali medzi Risko a Miskom...ale kedze krstny bude Michal a oni este nemaju deti tak dame toho Riska aby sa potom nejak nemiesali ked budu chciet mat oni Miska.Ale mne sa Risko aj tak viac paci.
@danculka24 To si dobra......ja este stale dobiedzam do mojho muza ze ci Misko ci Risko, lebo uz sa raz vyjadril ze Risko ale na druhy den sa potom vyjadril tak vahavo ze mozno.Takze to neviem na isto a posledne slovo nechavam nanho, ale tlacim ho jemnucko do toho aby uz povedal to posledne slovo.Sestra co bude krstna uz maleho vola Riasiak alebo Risiatko....ta uz mu sije deku na hranie a hracky mu uz nejake posila.....
@maminkajanka84 gratulujeeem! Aj nam vysiel parik 😉

@mirkave som mu odovzdala pozdrav a vysvetlila od koho, keby si videla ten hrdy pohlad 😀 kt. hovori že vidiš tak predsa som vybral najkrajšie meno, mne sa pači aj Ninka a Melania a Mia ale to mi strašne ofrflal