icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

lucyfuk77
28. feb 2012

@danculka24 moj syn chodi k MUDr. Medzihorskej ;) inak je to moja byvala pediatricka, je super a aj sestricka. Sidli na Vysehradskej (za pekarnou v tej novostavbe)

tinci
28. feb 2012

@oxiba podla mna je to super ma to moja sesternica a jej maly ma pol roka a doteraz pri tom krasne zaspava aj ked sa v noci prebudi - ma to aj dialkovy ovladac tak ked nepotrebuje papat iba to pusti dialkacom a ani nemusi vstat z postele 😉 .
Tiez nad tym rozmyslam iba nasa mala zatial spi sice vo vlastnej posteli ale s nami v spalni tak by ju to asi v noci budievalo 😒...

danculka24
28. feb 2012

@cimage si viem predstavit tu spotrebu ovocia a natierok 😀

tinci
28. feb 2012

@danculka24
@cimage inak ja tie natierky obcas robievam na ranajky a ich priprava trva zopar minutiek a aspon viem co tam davam a hlavne ci to ma este pred datumom spotreby 😉

danculka24
28. feb 2012

@tinci urcite domaca vyroba sa neda porovnavat s obchodom 😀

danculka24
28. feb 2012

@lucyfuk77 dakovala za info, hladam bližšie, oxi poradila tuto za rohom na Rovniankovej 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
lucyfuk77
28. feb 2012

@danculka24 ja viem, ze je dalej, no naozaj stoji za to ;)

pokito
28. feb 2012

@lucyfuk77 jej ja chcem Mudr. Zahradnikovu, bola to moja doktorka 🙂

cimage
28. feb 2012

@danculka24 Ja som zasobena, dnes sme kupili hrusky,pomarance, banany, hrozno, melon 😉

cimage
28. feb 2012

@stvura Ahoj, celkovo syry s plesnou sa neodporucaju a ja ich tak lubim ☹

lucyfuk77
28. feb 2012

@pokito sedia vedla seba ;)

alohim
28. feb 2012

@adikasala Ahoj a vitaj 🙂 , aj ja som brala na zac. II. trimestra na mocove cesty ATB, Monural. Lekari vedia co predpisat, aby neskodlo. Radsej preliecit akoby mala infekcia ist k babetku. Skore uzdravenie prajem 😉

mirkave
28. feb 2012

@oxiba ja mam len taky obycajny kolotoc ☹ zamilovala som sa do tohoto tvojho 😀

mirkave
28. feb 2012

@danculka24 pridem na navstevu a dam si z tej tuniakovej 😉 mnam

mirkave
28. feb 2012

@danculka24 zeby to bola Simonka nakoniec? 😅 aj my sme si zamilovali toto meno.a ked sa narodila a prvy krat sme ju oslovili........no laska na prvy pohlad a prve oslovenie 😉

danculka24
28. feb 2012

@mirkave vieš čo fakt neviem,každy sme si vybrali mena čo sa nam pačia, on len bud Miška alebo Silvia nič ine ani počut, a zrazu prišiel s týmto menom, takže uvidime 😀

lucyfuk77
28. feb 2012

@oxiba my máme vybratý tento : http://www.maderna.sk/katalog/product/6673/ 😵 😵

cimage
28. feb 2012

@mirkave krasne to meno 😉 😀

danculka24
28. feb 2012

@cimage aka zasoba 😀 ja si idem dat pomaranč si mi urobila chut teraz, ale čo by som si teraz este dala su take jahody a maliny, bože už sa tešim na leto

tinci
28. feb 2012

@danculka24 Ja som dnes prisla k menu Nikolka aj nasej malej sa velmi paci este nalomit mangela a bude vybrane 😉

janinkad
28. feb 2012

@mirkave aj mne sa Simonka paci...ale môj mm ze nie,nie!!!ked si nejako nevieme vybrat dievcenske meno...on by radsej Liviu,co nie je tiez zle pre mna,ale so Simi som viac stotoznená

mirkave
28. feb 2012

@tinci nikolka je krasne meno,len v nasom okoli je ich uz tolko moc,ze mg nechcel o tom mene ani pocut 😅 mne sa strasne paci meno Naďa-Nadine .lamala som mg na toto meno,ale nakoniec cakame chlapika 😀

mirkave
28. feb 2012

@janinkad taka malinka Simonenka,ked sa na neho usmeje,alebo Simúšik,Simonetka,Simir,Simuliatko,....... 😀 😉

danculka24
28. feb 2012

@tinci no u nas bol zatial boj s menami, ja som už rezignovala, som povedala že nebudem každy den sa bavit o mene a mesiac je zakazana tato tema, ale on ma Simonku aj tak, ale je pravda že sa mi pači ovela viac ako Miška či Silvia tak možno mu to nakoniec prejde

mirkave
28. feb 2012

@lucyfuk77 aj tento kolotocik je krasny 😀

mirkave
28. feb 2012

@danculka24 nevravim to kvoli tomu,ze ja mam simonku,ale to meno je podla mna ozaj asi krajsie ako silvia a miska 😅 ved este mate nejaky ten piatok na rozmyslenie,tak snad sa dohodnete 😉 hovor si tie mena spolu s priezviskom,alebo si ich daj na miesto,kde ich budes mat casto na ociach.a ktore meno sa ti nezunuje a bude sa ti stale pacit,tak to je to prave pre vasho anjelika 🙂

danculka24
28. feb 2012

@mirkave teraz som kukla na draheho a pytam sa ˇ no ako sa bude volat ta naša mala ˇ odpoved no Simonka predsa, taak uvidime 😀

mirkave
28. feb 2012

@danculka24 pozdravuj draheho 😉

cimage
28. feb 2012

Ja som mala vybrane meno len pre dievcatko,chlapcenske som nemala ani tusenia, vzdy som si nasla nieco co sa mi na mene nepacilo. Ale hned ako som si urobila test, tak som tatinkovi nejak automaticky oznamila,ze budeme mat Miska. A na koniec by to aj mal byt chlapcek, tak sme mu to meno nechali, ked si takto vybral. Tiez sme presli viacej mien, ale nakoniec sme ho nechali Misankom