icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
5. mar 2012

Ja sa uz neviem dockat toho 15.kedy mam ist na kontrolu lebo maleho citim nejak dole pod pupkom vacsinou tak dufam ze bude vsetko v poriadku.Joj som nanho taka zvedava.Vcera dal riadne zabrat mojim mocovym ustrojom asi sa s nimi hral lebo som mala take obcas az rezave bolesti ked som pozerala telku a maly si kopkal v brusku....a vsetko dole....dufam ze uz ho to preslo...

janusha33
5. mar 2012

@zlobinka ja mam az v juli a manzel az v auguste.

leonna
5. mar 2012

@zlobinka Pre mna to tiez bude narodeninovy darcek 🙂 samozrejme najkrajsi...

@janusha33 ono v podstate bude v konecnom dosledku ktorykolvek datum magicky. 🙂 lebo sa nam narodia drobcekovia, takze to bude ten naj datum ;)

zlobinka
5. mar 2012

@leonna to ano pre mna je dolezite,le aby to dobre dopadlo 😉

oxiba
5. mar 2012

@leonna ahoj, vidím že pribudla ďalšia blaváčka 🙂
K tým našim darčekovým novorodeniatkam- budúceho bračeka vníma môj synátor ako svoj darček k narodeninám 🙂 , tak sa naňho teší - dúfam , že mu to vydrží i keď bude špuntík na svete..

oxiba
5. mar 2012

Pridávam sa k meraniam bruška- hlásim rozpätie 97-100 cm, podľa toho ako dám meter 🙂 už som skoro izometrická 😉 ... moja polovička na toto moje konštatovanie dodala, že to by som musela vážiť metrák, uf to mi ale našťastie nehrozí 🙂

svetlusska
5. mar 2012

@cobhan ahoj tak ja som pred tehotenstvom nosila B, tak to pre mna bol skok ze odrazu C, ale tak som si pre istotu kupila jednu teraz ze mozno sa mi az tak nezvacsia prsia a mam este jednu ale ta uz je D, ale je mi este trocha vacsia.ale svokra mi tvrdi ze prsia sa mi potom naleju tak mi bude akurat tak som zvedava :D

katkamiki
5. mar 2012

Baby , byva vam aj teraz niekedy zle? Mne zacalo v poslednej dobe byvat na vracanie :( Vcera vecer mi bolo tazko, sem tam som citila, ze mi to ide hore krkom, ale nevracala som, dnes som bola v meste a tam ma to zase chytilo, z nicoho nic zase zle , na vracanie, musela som sa zastavit v bare, dat si kolu na vygrganie, aj ked by som ju nemala pit, ale zabrala 🙂 Neviem, co t moze byt. Ved uz mi skoncil davno prvy trimester :D

leonna
5. mar 2012

@oxiba my mame tiez starsieho fesaka, no on uz ma 11 rokov, tak som naozaj mooooc zvedava ako prijme sestricku 🙂

linlin
5. mar 2012

@leonna rodit budem v Ruzinove, chodim tam od zaciatku k doktorovi do poradne, ktory chcem aj aby ma odrodil, takze uvidime, ako a kedy pride ten cas 🙂
Ty kde budes rodit?

leonna
5. mar 2012

@linlin ja chodim tiez k lekarovi v ruzinove, no on rodi iba u kocha, takze rodit budem na antolskej 🙂

fide
5. mar 2012

@katkamiki nezabuda ze teraz babo ide hore a pre zmenu tlaci a kope do žaludka.....🙂 ja mam svojho šuhaja dosť nízko a veru aj mne o bcas byva zle

janja2502
5. mar 2012

@fide tak to magnezko beriem poctivo aj ja. Tiez mi stale tvrdne brucho, ci lezim, ci chodim. Pri prvom tehu som to vobec nemala. A teraz...... Este som aj trosku otvorena. ☹

katkamiki
5. mar 2012

@fide no presne ma to napadlo, ci nahodounie je oprety o zaludok, lebo kopance som necitila... :( ale bolo to teda neprijemne, myslela som, ze hodim tycku v meste na namesti 🙂

lilianka1199
5. mar 2012

Vcera som bola v DM,ten baby bonus je celkom fajn,su tam zlavy na plienocky a kopec dalsieho,kto mozte vyuzite,skoda to tam nechat a dostala som aj malinky darcek 🙂

ni_pe
5. mar 2012

@mirkave ja, ked mam co robit, tak si na jedlo ani nespomeniem a niesom hladna, ale ked som doma a nudim sa, tak mi rozum beha len po cokolade🙂

cobhan
5. mar 2012

@svetlusska ja som pred tehu nosila DD alebo E. Zalezalo od strihu. Teraz sa na mna predavacka pozrela a poslala ma ku G a H, ale vraj ani to este nebude konecna velkost. Len by ma zaujimalo, ci to je nejako limitovane, vsak sa nemozu zvacsovat donekonecna 😝

oxiba
5. mar 2012

@leonna pozerám, že sa možno stretneme v pôrodnici 🙂

oxiba
5. mar 2012

@cobhan s tou veľkosťou pŕs to máš geneticky podmienené, nepýtala si sa svojej mamky ako bola na tom ona, keď čakala teba? ja som vedela dopredu, že budem ako matka pluku... už teraz mám pocit, že sú tie moje prsia nejaké predimenzované na moju hruď (zo 75 B na 75 DD až E, našťastie sa to zastavilo), minulé tehotenstvo som bola celú dobu na veľkosti C. Sú, ale aj modely podprseniek, ktoré ešte jednu veľkosť povolia - takže si môžeš kúpiť takú...

cobhan
5. mar 2012

@oxiba mne sa uz teraz tazko hladali podprsenky, lebo najst 70 DD alebo 70 E je dost problem. Teraz to vidim na 75, len to pismenko je otazne - stal su vacsie a vacsie..a to este ani nemam mlieko 🙂. Geneticky by to asi mohlo byt, len sa nemam koho opytat, aj ked mamina kamaratka by sa mohla rozpamatat, co bolo pred 30timi rokmi, teoreticky 🙂. Uz mi tak poradila s jednou jej diagnozou, co sa ma pytali v nemocnici a ja som nevedela

oxiba
5. mar 2012

@cobhan To mi je ľúto s tvojou mamkou, netušila som... tak to máš fakt besné, nájsť taký typ podprsenky..
V marks and spenser majú takéto divoké neštandardné podprsenky (i ja som tam kúpila - majú širšie ramienka) a ešte v debenhams som tiež niečo také videla..
nuž máme to ťažké s našimi útlymi hrudníkmi a veľkými ...
mne sa viac osvedčili kostnicové modely, zdá sa mi, že viac odľahčia chrbát - prerozdelia váhu 😉

oxiba
5. mar 2012

Pridávam link na tie naše tehotenské chuťové poháriky versus deti: http://www.webnoviny.sk/zdravie/detom-chutia-po...

prinzesz
5. mar 2012

@katkamiki aj mne byva blbo, uz sa mi to stalo viackrat.. nevracala som ani raz ale par krat sa mi zdvihol zaludok. mne ale pomoze ked sa niecoho najem..
a co sa tyka tej koly, ja si obcas davam aj kavu /hoci pred tehu som ju skoro nepila ale teraz mam na nu silenu chut 🙂/ no ale kludne si mozes dat pepsi tam kofein nie je 🙂 alebo v USA sa odporuca sprite..

janusha33
5. mar 2012

@fide No ja nemam pocit zeby moj zajko siel hore ked sa mi hra s mocovymi ustrojmi.....

janusha33
5. mar 2012

@prinzesz Ja pijem kavu cele tehu ale samozrejme tu bez kofeinu.A praveze v Pepsi je kofein pokial ja viem, v coca-cole nie je......ale pepsi cola sa odporuca aj pri hnackach a zvracaniach

janusha33
5. mar 2012

@oxiba No parada cize kysle rybky a celkovo rybky a mlieko nam bude sediet a uvidime ako to bude s paprikou.Ja totiz zivu papriku nezjem....a to mam odmalicka.....jednoducho ju do ust nedam....vadia mi v nej tie take bunky v ktorych je stava a ked do nej zakusnem tak prska.....je to divne ale to ja mam odmalicka toto.....tepelne upravenu papriku nemam problem ale surovu do mna nikto nedostane.....takze to bude musiet naucit nasho maleho tatik ...

katkamiki
5. mar 2012

@prinzesz Dakujem pekne, ja pijem kavu kazde rano, to som sa pytala aj lekara, ze to mozem, ked je len jedna za den 🙂 Pepsi mi chuti, velmi, len som nevedela, ze ona nema kofein 🙂 Dakujem pekne

lilianka1199
5. mar 2012

ja si tiez davam kofolu, proste nedokazem odolat.....musim 🙂 a dnes som dokazala zjest 7dl flasu kompotu za 10 min. broskyne -mnam 🙂

janja2502
5. mar 2012

aj ja pijem kavu, extra mi nechuti, ale musim, lebo mam nizky tlak. Doktor mi nakazal. 🙂
@lilianka1199 sa som pred chvilou zjedla cely dezert toffife 😕

prinzesz
5. mar 2012

@janusha33 nie nie, v pepsi nie je kofein ale v coca cole je, sme to praveze pozerali, lebo sme si to tiez mysleli ze je to tak ako pises ty, no bez problemov si mozes dat sprite, ten neskodi vobec.. hehe
juuj ja praveze takuto papriku priam milujem! sranda ze ti to vadi.. mne nevadi vobec nic na jedlo, vlastne hej, nemozem jest ziadne listy, napr. neposekany spenat to nedam.. este ked je uvareny oochh to je des! ine veci mi az tak nevadia.. hehe

@janja2502 hmm dobra volba, dala by som si tiez hehe..
@lilianka1199 mnaam idem kuknut ci aj my nemame.. to je tiez mnamka hehe
@katkamiki to nejak prezijeme, ja som sa napr. teraz najedla a lahla som si a skoro som sa hned aj poblinkala.. desne zle mi prislo, musim sediet rovno alebo chodit lezet sa mi neda.. a bude horsie.. noo vesele to bude.. to mi posledne povedal aj moj dr.. ked som sa mu stazovala ze ma bolia krize atd, tak mi povedal ze nic sa nebojte bude horsie.. 😵 velmi priamy clovek..