Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@mirkave No ked sme pri tych chutiach.....dnes asi nema na mna nikto.Najprv som si dala troska fajnej domacej slaninky s horcicou, kyslou uhorkou a chlebikom......po cca pol hodine som dorazila horku cokoladu a na to som dostala chut na slahacku, tak som si urobila misticku slahacky. 😝
...kočky my budeme o chvílu zrelé na titulku Playboy -a 😀 😀 😀 😀
Dnešne váženie + 17 kg 😒 aj to je vhodné na titulku Payboya? 🙂 🙂
Jeeej baby, dakujem za mile privitanie medzi Vami 🙂 ste mileee....
@janusha33 tehu zatial zvladam v pohodicke, fakt musim zaklopat, ze vsetko bezi tak ako ma, takze si to naplno uzivam 🙂)
@leonna no tak super, ze mame spolocny termin, uvidime, ci nam to aj vyjde na ten den 🙂 mne kazdy vravi, ze kedze cakam dievcatko, ze tie sa ponahlaju na svet a zvacsa sa rodia pred terminom, ale toho sa asi netreba drzat, lebo ako cele tehu, tak aj toto je pre kazdeho individualne
@mirkave dakujeme za mile privitanie
@fide neboj aj tie tri tyzdne naskok to je malinko ani sa nenazdas a pride aj tvoj den D 🙂) takze budete mat suhaja, to je zlate
@linlin ahoj, my cakame tiez babu a trosku aj dufam, ze sa vypyta na svet skor 🙂. Myslim, ze v tom finale bude porod vyslobodenim z nemotorneho kachnickovskeho stavu 😀 kedy je clovek schopny prizabit sa na vlastnych nohach a kazdy narocnejsi pohyb (a to su uz pomaly vsetky) pripomina cvicenie jogy.
@tiuska77
@janusha33
baby, tiez teraz zerem ako kyselina a jedno cez druhe 🙂. Vcera sa mi uz mm stazoval, ze som mu ''zase'' zjedla cipsy, co mal pripravene k bulmersu (a z toho som mu tiez trosku ukradla 😉 ). Uz pred par dnami sme mali vaznu debatu na temu jedlo...a sice, ze co chce este jest, nech nenechava v dosahu tehotnej baby, lebo to zle skonci. Ja, co som niekedy neranajkovala uz ma za sebou caj s cukrom a mliekom, k tomu hrianky s maslom a syrom, slivky, arasidy v javorovom sirupe a kusok bielej cokolady. A prave sa pozeram na slane - take fajne stiplave z Lidlu, ako sa na mna krasne usmieva z misky 😅
ahojte, tak ja uz mam vsetky veci poprate, pozehlene a prichystane. Prave vcera som bola omrknut kocik a autosedacku do pivnice, ze v akom su stave, tak este to mi treba vysuchat. Ja musim byt uz pripravena skor, lebo som na rizikovom. Pobudla som si aj tyzden v nemocke. Tak dufam, ze to vydrzime aspon do polovice aprila. 😉
@cobhan Jaaaj tak ja zase cez den vela toho nejem,mna to chyta vecer.....a najlepsie vcera vecer po tej kombinacii som o desiatej ked som sla spat zistila ze som hladna.Radsej som sa iba napila Fatry a zalahla do postele a tak som tvrdo zaspala ze ani neviem kedy muz odisiel do prace a to ho zvycajne ja budim.Som sa strhla o siestej ze nie je pri mne a taka som z toho bola potom podrazdena ze som mu nedala ani pusu ked odchadzal.....a na to som si uvedomila ze som hladna a musim vstavat.
@petra1209 No moje dnesne vazenie ze +13kg 😀 😀 😀 Co sama nechapem a moje dnesne meranie obvod pasa cez pupok 115 cm.Si myslim ze to nie je az tak hrozne.Najma ta vaha, ked si predstavim ze pred tehu som mala nejakych 77 co som schudla z povodnych 80.a Potom som zistila ze som tehotna a nejak mi vobec nebralo jest,zrejem este doznievali stresy zo svadby.A teraz sa to na mna nejak nelepi.Tak uvidime co bude do maja.
@janusha33 ja som hlad riesila posledne noci tak okolo 4tej rano, ked sa princezna zobudila a zacala sa vrtiet 🙂. A klasicky v robote, okolo 11-12 by som spraskala aj vola. Normalne mi tu chybaju klasicke slovenske zavodne jedalne, kde sa da ist na obed. Takto musim vydrzat do druhej, kym nejdem domov a tam si nieco uvarit - samozrejme kym sa vari, ak zase srotujem, co mi pod ruku pride 🙂
ahojte 🙂 hlasim sa po tyzdni, nakoniec ma to neminulo a bola som hospitalizovana.. snad najblizsie uvidim nemocnicu az pri porode ;)
@petra1209 @janusha33 ked tu tak citam tie vase gramaze a obvody, tak mi to nedalo a som sa premerala 🙂 tak ja mam obvod cez brusko 92 a zatial som pribrala 5 kg. som zvedava ci sa to este nejak rapidne zmeni :D Inak janusha mas krasny termin. vtedy som sa ja narodila 🙂 S 13kou mam len dobre skusenosti. drzim palce, aby to tak aj vyslo ;)
babenky ako sa kupuju capacky,topanocky? asi na 5 mesacne baby je to asi ake cislo? alebo treba nozicku zmerat? alebo je to ako s detskym oblecenim,ze zhruba sedi velkost na nejake mesiace?
@janja2502 ja som tiež na rizikovom a ked dojdem k svojej dr tak len si vzdychne ze chvala Bohu este sa neotvarate ....do 20 tt som bola kazde 2t hospitalizovana pre silné krvácanie ....ale teraz nemam pocit zeby som mala skorej rodit aj ked mi brucho tvrdne pri len troche chodze.....trepem do seba magnezko a vela lezim nemam odvahu sa az tak vychystávať....no ale tak do porodnice mi pre babo toho netreba vela a tie hygienicke veci pre mna zbali aj manzel uz ma skusenosti nielen z predchadzajuceho porodu ale aj z tych hospitalizacii....ostatne sa bude riesit ked bude pred terminom ak by sa maly nemal k cinu...... 😎
@zlobinka no asi je to individualne ... Moja Eliška mala kradke chodidielko a ešte v 6 mes. nosila sandalocky 0-3 to si velmi dobre pamatam. Sama som zvedava ako to bude pri malom lebo teraz sme mu kupili tiež capacky take tenisocky aby mal na jesen 0-3 a naozaj su dost dlhe...no ratam ze ich v lete nosit nebude ale na jeseň...asi treba skusat no ja som neodolala...
@leonna Jeeeej tak to aj ja dufam ze to tak vyjde, vychadza to na nedelu cize muz nebude v praci,cize ma moze spokojne odviezt on.A navyse je vtedy myslim aj Den matiek, tak mi to pride take pekne na Den matiek sa stat matkou......a 13.je u mna stastne cislo, ja aj piatky 13.mam stastne dni.Ale zase 17.maja som maturovala,takze si to moze malicky nechat aj na vtedy a 18.maja ma dobry kamos narodky takze si to moze nechat aj na vtedy....A to su tam predtym aj utorky volne cize sa bude v zahradke robit cize sa mozno nakopne a pride skor...9.maja sestra co bude aj krstna s muzom tak maju vyrocie sobasa....tak je mozne aj to ze dostanu krstniatko....ona este nema deti a ked sa jej opytaju ze ci nic neplanuju tak len s usmevom odpovedia ze nie lebo teraz cakaju krstniatko. 😀
@leonna Nic sa neboj este sa ti to priberanie rozbehne.Ja som tiez zo zaciatku sa vytesovala ze som vobec nepribrala a brat mi povedal ze nech sa nebojjim ze este mam cas.....a teraz ked som pozrel na vahu tak som pozerala ze kde su tie kila navyse, ze ja ich nejak nevidim zeby som mala zadok vacsi alebo stehna,na tvari som troska okruhlejsia a akurat brusko mam.

@alohim No tu jarnu bundu budem musiet riesit aj ja, do zimnej sa este zapnem ale je mi v nej horuco.....asi to budem riesit tak ako so zimnou.....pojdem niekde na trh a kupim si pansku bundu co nevyzera az tak velmi pansky 😀 a vojdem sa do nej.