icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
5. mar 2012

@prinzesz A ja ked sa napijem pijem vela pepsi coly tak neviem potom zaspat,preto som bola v tom ze tam je kofein.Nevadi.....no ja som teraz zjedla krupicovu kasu a ma tak zacala palit zaha ze tie kyseliny citim pomaly az v ustach.....takze dnes to isti Fatra.....este ze som mala jednu v zalohe.

tiuska77
5. mar 2012

@lilianka1199 a ako si si ten baby bonus aktivovala? 🙂

cobhan
5. mar 2012

@oxiba ja som tiez mala s kosticami, ale na kojenie mi bude treba len nejake take klasicke. Len ta besna velkost je problem. MM sa mi smeje, ze nech behnem do turistickeho obchodu, kupim si dva stany a zosijem dohromady...vraj by to malo stacit 🙂. A samozrejme trosku hundre, lebo kazdy tyzden ho otravujem, aby mi pomasiroval krk, ze ma boli...a to prave z tohoto, ze uz nemam dobru podporu 🙂

lilianka1199
5. mar 2012

Ja som dnes zase zehlila a zehlala,ale som rada,lebo mam komplet vybavicku pozehlenu,mozno to je este skoro,ale ja som to chcela mat uz za sebou a nachystane.......uz sa mi nic nechce 😒

lilianka1199
5. mar 2012

@tiuska77 tak to musim mat registraciu v DM-ich kartu a tam potom na tom ich pristroji,maju kolonku baby bonus,ked to vyplnis,daju ti startovaci balicek a su tam kupony na zlavy na detske vecicky,kozmetiku,plienky....a mala som tam malu kefku,pastu a krem ako darcek...,naskor sa mozes prihlasit 2 mesiace pred porodom.Ak kartu nemas,treba tam zajst,zaregistovat sa a potom si dat ten babe bonus,vraj posielaju potom darceky na narodeniny a rozne dalsie kupony na zlavu.....snad som pomohla 😉

oxiba
5. mar 2012

@tiuska77 ja ho mám tiež aktivovaný - baby bonus, kartu DM nepotrebuješ, nebolo určené kedy sa môžeš zahlásiť, jedinou podmienkou je, že máš materskú knižku s uvedeným termínom pôrodu, v DM vypíšeš prihlášku a to je všetko 🙂

oxiba
5. mar 2012

@cobhan však tá bolesť z tých naších mega predností je desná... už som si na tú váhu čiastočne zvykla.
no a za dva mesiace sa zmeníme na mliečny bar 🙂
na krk vcelku dobre zaberá, keď ho mierne predkloníš, chytíš si vlasy na zátylku zospodu do hrste a tak akoby si sa mierne šticovala, ťahala za vlasy - dávali to v TV a fakt to trošku povolí 😉

PS. moja svokra je také drobné stvorenie cca 155cm a megadudy - podprsenku volá tie moje stany 😀 (toľko k tým turistickým potrebám)

janusha33
5. mar 2012

No mna dnes ta kyselina rozozerie........hrozne....to dm sa da najst aj na nete a myslim ze sa to da registrovat nejak aj cez net.K podprsenkam - ja nemam este ziadne ale chystam sa teraz na nakupy,aj bundu mi treba prechodnu aj podprsenky a uz si kupim aj pyzamko do porodnice keby nahodou sa nedajboze nas zajko rozhodol narodit skor.

cobhan
5. mar 2012

@oxiba no ved to, ze megaprednosti nie su vzdy take uzasne ako si ludia myslia 🙂. Mne sa drahy smeje, ze nikdy nebudem vyzerat ako tehotna, pretoze prsia budem mat vzdy vacsie ako brusko 😀

cimage
5. mar 2012

@cobhan Dnes sme mali v nemocnici parental craft a bolo to zaujimave. Presli sme celym porodom, od priznakov,kedy ist do nemocnice,lieky proti bolesti, co po porode, kojenie, prebalovanie a kupanie. V stredu mame samotny porod do vody,snad to aj vyuzijeme a budeme moct rodit vo vode.

cobhan
5. mar 2012

@cimage ja to budem mat az dva tyzdne pred porodom...takze dufam, ze sa mi nepodari porodit predtym, lebo budem uplne nepripravena 🙂

cimage
5. mar 2012

Uz aj my sme zacali prat, hoci som planovala za 2tyzdne. Vcera cely den prsalo, tak sme trcali doma a pustili za do toho. Teraz sa tie roztomile mini vecicky susia na susiaku a chodim ich pozerat ake su miniaturne a vonavucke. Najblizsie su deky a postielkove veci na rade 😉. Zehlenie este pocka chvilu

1982zuzka
5. mar 2012

my sme tiež už poprali, požehlili, nakupili, dokonca už aj postielku máme zloženú 🙂 takže už len spokojne rastieme, prsia sa menia na dva stany (pekne sa to tu uchytilo). raz ma bolia kríže, potom nohy, potom mám zapchu, niekedy mám pocit, že samu seba stretávam vo dverách na WC. V noci sa najskôr neviem uložiť, ked sa uložím tak malý kope, že jemu sa tato poloha nepáči a ked si už konečne najdeme spoločnú polohu tak sa mi chce čurať a takto to ide dokolečka. ešteže som doma na PN a aspon cez si pospíme. to už máme spoločné dve hodinky kedy spíme aj ja, aj maličky v brušku a stráži nás havkáč. 🙂
....a každý den si už hovorím - nech už je tu máj! 🙂

cimage
5. mar 2012

Dosiel mi list od lekara, ze v labaku neurobili tie testy z krvy co mali, tak mam ist opat ☹ . Co som fabrika na vyrobu krvy?

lilianka1199
5. mar 2012

@oxiba
@tiuska77
....lenze teraz zmenili podmienky,treba si o zistit,sa mi zda,ze to je inak ako predtym......

lilianka1199
5. mar 2012

@oxiba
@tiuska77
od 22.2 2012 su nove podmienky,vsetko je tu :
http://www.dm-drogeriemarkt.sk/Master_CMS/_site...

lucyfuk77
5. mar 2012

@lilianka1199 dikes za radu, pojdem sa prihlasit aj ja ;)

mirkave
5. mar 2012

@lunnka no ozaj-ty tu nemocnicu vazne az pri porode 🙄 😅

mirkave
5. mar 2012

@zlobinka poziciam 5metrovy meter 😀 nas obciahne aj viacej bab naraz 😀

mirkave
5. mar 2012

@oxiba teraz je zmena v baby bonuse-maju novy system a treba sa registrovat este raz-ale uz sa to da len s tou ich kartickou.

janusha33
6. mar 2012

@cimage Mne postielka stoji uz od cca konca januara....velmi som sa nudila.....poprate ale nemam nic, lebo cakam na putovne veci z dvoch stran.Jednu stranu musim nejak teraz posurit a druha strana pride az v na Velku noc z nemecka tak mi pridu vtedy...

cobhan
6. mar 2012

@1982zuzka s tym spanim sme na tom rovnako, akurat mna ten deficit dohana v robote. Nastastie sefovia to chapu, takze z toho nejake halo nerobia a ked vidia, ze nemam svoj den, tak to neriesia. Postielka nam od vcerajska stoji zlozena v spalni, vraj do maja bude dobra na vesanie veci 🙂. Darmo moj jasny prikaz znel zlozit a odniest do hostovskej, pretoze ju nechcem este mat na ociach 😀 aby som nebola zbytocne netrpezliva, ze kedy uz bude mimino

janusha33
6. mar 2012

@cobhan Ja ju mam tiez v spalni a tiez na nu zatial vesiam veci 😀 😀 ,ale coskoro uz nebudem lebo ked pojdem na kontrolu tak pojdem aj do metroveho textilu aby som kupila latku na hniezdo a vreckar a uz ked tam dorobim hniezdo a vreckar a dojde brat z nemecka a mi donesu tyc na baldachyn takze pekne nachystam moskytieru....tak uz tam nebudem moct nic vesat,takze si na to musim najst ine miesto 😀

leonna
6. mar 2012

@oxiba budes tiez na antolskej? no veru mozno sa tam stretneme 🙂

cobhan
6. mar 2012

@janusha33 ja som pred chvilkou zistila, ze som diskriminovana detskou postielkou 🙂 Drahy ju dal tak, ze nemozem postlat jeho stranu postele - medzi postelou a postielkou je asi 20 cm a cez tie sa teraz ani pri najlepsej voli neprepcham. Navyse som vcera velmi inteligentne v zhone dala ciste spodne pradlo na parapetnu dosku, ze ho ulozim do skrine, samozrejme som na to zabudla a dnes som sa k nemu nevedela dostat - lebo postielka. Natahovala som sa za nim ako opica a nas pes len sedel pri postielke a krutil hlavou 😝 ze co to panicka stvara za jogu takto skoro rano

leonna
6. mar 2012

@janusha33 @cobhan my sme tiez akurat vcera zlozili postielku 🙂 a nemame ju kam inam dat, takze je uz pekne na svojom mieste... 🙂

petra1209
6. mar 2012

ja sa dnes akosi nemôžem rozhýbať, ničoho sa mi nechce ☹

tinci
6. mar 2012

@janja2502 mozem sa spytat aky mas tlak ked je nizky? Ja mam tak 105 - 110/65-70 a tiez si dam jednu kavu slabsiu za den...

nena13
6. mar 2012

@mirkave Ja sa zato len pýtam,lebo so nebola,tak tam skočím,ale najskôr sa mi dá až v apríli ísť-dufam,že ma nesfúkne🙂
@ni_pe Ja som asi maximum nabrala pred tehu a teraz len 5-6 kg-takže si to vysvetľujem tak,že som svoje maximum nabral pred tehu a teraz už nie je kde🙂Veď som už ako vagon🙂
@alohim Čo je to ta giginvtída? Ako to vyzerá? To len v tehu sa také vyskytuje? Je to nebezpečne pre babo?
@katkamiki Ja som kupila v Poľko - hocijakom detskom obchode ich maju-vyšli ma len okolo 7 eur myslím🙂

tinci
6. mar 2012

@lilianka1199 inaj DM je super obchodik, mam rada tie ich zlavove knizky a akcie, radi nakupujeme ich vyrobky aj maju super vyber pre deticky a hlavne sa nasej malej paci ten ich mini nakupny vozicek pre deti 😉 to sa ho nesmiem ani dotknut a len striehnem kedy co v obchode zhodi 😝 ale je tak velmi z toho nadsena, uz ma z DM akysi ritual.