icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

oxiba
7. mar 2012

@janinkad tak to ste na tom ešte dobre 🙂 ja som skončila s Peťkom po dvoch týždňoch v škôlke na infekčnom na Kramároch - rotavírusová hnačka, preložená moraxelovými soplíkmi.. mám pocit, že na OČR som bola asi 6 mesiacov z roka 😉

oxiba
7. mar 2012

@cobhan to aby si už začala robiť Kasting na opatrovateľku... resp. bola nonstop tehotna 😉 to sa ale za 6 mesiacov ani stihnuť nedá.. nedalo by sa ti robiť na skrátený úväzok z domu?

tinci
7. mar 2012

@janinkad ja osobne som bola chora cca. 3 tyzdne a potom som si nahodne kupila oscillococcinum a do dvoch dni som sa postavila na nohy, mozno to bola nahoda, ale zabralo to...

pokito
7. mar 2012

@oxiba no srobiky som podavala, uz som si aj poplakala lebo nam na nozicke mierne prasklo drevo...nastastie sa to da opravit... Este nemame poskladane sufliky, pracujeme s prestavkami, mame na to cely den 🙂

mirkave
7. mar 2012

@janinkad jezkove oci ☹ na nervy s tymi chorobami.ja som sa tak dnes tatinovi stazovala,ze uz mi to lezie tiez na nervy-zas mam nadchu 😢 a pekne mi to lezie na hlavu,boli ma cely clovek z toho...........a to mam simku doma,ale ta uz je z anginy vonku,tak som rada aspon za nu.......uz nech je normalne teplo 🙄

fide
7. mar 2012

Ahojte mamičky, tak my mame dnes slávnostný zápis do škôlky za sebou.... Teda od septembra môžeme a nemusíme nastúpiť. Podľa toho ako to budem s dvoma deťmi zvládať....celkom sa teším....len som od toho uvítania čakala viac :(

janja2502
7. mar 2012

@fide aj my sme dnes boli na zapis v skolke. Teraz uz len cakame na rozhodnutie ci ju prijmu alebo nie. Lebo zasa vela deti maju a Saska este nema 3 roky. Ale v juni uz bude mat.

fide
7. mar 2012

@janja2502 aha tak my sme na tom asi lepšie .. deti je málo a už teraz viem že ju vezmu aj keď pri nástupe ešte nebude mať 3r. sama sa možem rozhodnúť, či nastúpi už v septembri alebo od polroka alebo kedy ja budem chcieť... oni na ňu na zaciatku dostanu financie a sú ochotní mi akokoľvek vyjsť v ústrety.....

janja2502
7. mar 2012

@fide och tak to je super. Je to sukromna skolka?

fide
7. mar 2012

@janja2502 ale kdeže klasicka štátna ale majú malo detičiek a potrebuju doslova každý kus na to aby ich nezatvorili ... tento rok mali iba 6 detí...keďže je to okrajová obec mnohí mladí rodičia keď dochádzaju do mesta za prácou beru si tam aj detičky do školky .. inač by tu nevedeli existovať....a tiež je tu veľa jehovistov , ktorí sa nechcu prisposobiť skolskému sistému a radšej detičky nedajú do školky....

janja2502
7. mar 2012

@fide no vidis to a u nas presny opak. Tiez sme mala dedina, ale deti maju okolo 24. Tak dufam, ze ju vezmu.

mirkave
7. mar 2012

@janja2502 hlavne je aby malo dieta do nastupu 3 roky.aj simonka je narodena az v juli a zapis sme absolvovali v tomto case a vzali ju 😀 to bolo radostiiiiiiiiiii.a teraz? teraz mam uz slecnu prijatu do skoly.a tu clovek vidi,ako leti ten cas 😅

mirkave
7. mar 2012

@fide no snad vas nezavru.......to by bolo riadne na prd ☹

fide
7. mar 2012

@mirkave no to by bolo ted riadne blbe .. my totiz skolku mame asi 20 metrov tak by sme museli dochádzat min. 10km....to by som ju uz nemohla dat do skolky rsej by som ju nechala doma ako kazdy den takto...

cobhan
7. mar 2012

@oxiba neviem, myslim, ze to budeme riesit az ked to bude 🙂 za 9 mesiacov sa este moze kadeco zmenit

tinci
7. mar 2012

@fide jeeej tak ste na tom podobne my ideme na zapis zajtra, kamosky ma od skolky odradzaju ze mala prenesie choroby na male a mozeme skoncit aj v nemocnici tak uvidim ci skolku neodlozime az na jar...
ale Pajke sa musim skoro stale venovat ak sa s nou par minut nehram tak zase zacne s "nema sa so mnou kto hrat..." a to po maji uz asi mozne nebude ....

lilianka1199
7. mar 2012

zase nemozem spat, a malicky je natlaceny na pravej polovici brucha a ja som donho jemne stuchla a on ma kopol,jaj....morzeovka nasa,no a sa mi paci,ze uz kope tak silno,ze ked si dam vankusik na brucho,tak poskakuje 🙂

janusha33
8. mar 2012

@mirkave Juuuj tak sa len rychlo uzdrav.....tu nadchu si mohla schytat aj od malej.Ja som tak bola cez Vianoce mi bolo dobre a bol doma brat aj s detmi a maly bol nachladeny a sme im ho strazili a pootm ked odisli do nemecka som bola taka chora.Som to schytala od maleho.....a mi aj doktorka hovorila ze to som mohla od neho dostat ze deti maju niekedy velmi zakerne bacily co dospeleho viac znicia ako deti....

oxiba
8. mar 2012

@pokito keď máte tú komodu z Ikei - oni vám to bez problémov vymenia - no to by ste museli doniesť komodu demontovanú.. oni s tým nerobia žiaden problém

janusha33
8. mar 2012

@lilianka1199 Ja sa tiez niekedy ked sedim v polohe sediaceho budhu na gauci tak len pozeram ako mi brucho skace.....ale poslednu dobu ho citim nejak viac dole ale mi vcera tak tlacil na rebra, som sa nevedela nijak ulozit takze som uz o pol osmej lezala v posteli lebo tam mi bolo najlepsie ked som sa natiahla.

janusha33
8. mar 2012

Zeny vsetko najlepsie k nasmu sviatku vam prajem, hlavne nech sme zdravucke a v pohode(aby aj drobciatka boli) a nech nas muzickovia nezlostia ale pocuvaju a pomahaju ako treba.

tiuska77
8. mar 2012

Aj ja sa pripájam všetko NAJ Nám všetky...nech na nás Naši vytúžený drobcovia, sa čoskoro krásne usmievajú 😉 Ja som včera bola na sone..tak moja malička je už otočená dole hlavičkou. 😵 (dufam, že sa už neprevali ).a miery len povedal podľa tyždňa teda 30teho....netušite koľko to je asi cm a kg? 😒

cobhan
8. mar 2012

@tiuska77 hej, pripajam sa ku gratulacii NAM (buducim) maminkam 🙂. Vcera ma presvedcali, ze to az 18teho oslavujeme...ale ja som vedela, ze mam pravdu a ze to je dneska 😀. Nasa mala tiez stvara akrobaticke kusky a mam pocit, ze sa uz pomaly otaca, ale kam to nikto netusi. Najblizsi utz mam az za mesiac, tak uvidime, ako sa tam bude tvarit.

janusha33
8. mar 2012

@cobhan Ja mam na druhy tyzden tak som zvedava ako ten moj zajko...ci je uz otoceny alebo este nie.

janusha33
8. mar 2012

No dnes tu mame krasny slnecny den.....ako stvoreny na umyvanie okien....takze sa do toho asi pustim....mamina je v praci takze mi v tom nikto branit nebude 😀

janinkad
8. mar 2012

@janusha33 pozoz,pozor,to počasie je klamlivé,aj vcera ze jej super je ,slniecko svieti a bolo 0 st.C.aby si potom neskoncila v posteli,neni tam dobre.viem svoje,tie okna za to nestoja!!

katkamiki
8. mar 2012

Baby, inac ja som pocula, ze v takomto vyssom stadiu tehotenstva uz nie je dobre umyvat okna. Je pekne, ze ste akce, ale okna nie je dobre, ze sa omotava pri tomto pohybe snura okolo krku babatka, tak ja by som to neriskovala radsej... Kaslem na okna, ak sa niekomu nepacia, nech mi ich pridu umyt 🙂

janusha33
8. mar 2012

@janinkad No jedno uz mam hotove.....vcera bolo celkovo chladno ale dnes je fajn...aspon u nas....keby bolo chladno tak ja na to kaslem zvysoka......ale teraz je tak prijemne a slniecko na mna svieti lebo umyvam z juhu......severne musia pockat...ja sa mam rada......a zase aby som nejakym brutalnym tempom umyvala nemozem povedat......a navyse mam skveleho pomocnika...parny mop....s tym to pekne prejdem a iba to prelestim spokojne a hotovo......takze pohodicka...

janusha33
8. mar 2012

@janusha33 A zase nemienim umyt v celom dom dnes......tak po jednom ked bude mama v praci a kedze mame z juhu iba v dvoch izbach tak je to pohoda...sa zase neroztrham kvoli oknam