Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@lilianka1199 Dakujem.........vidis a keby si troska pockala si mohla mat aj ty krasne biele, podla toho aku latku by si si kupila......som ti mohla usit a poslat ved nebyvas az tak daleko......a u anjela v KE maju take krasne detske latky......ja som tam pol hodinu stepovala co som si nevedela vybrat...
ahojte, kolko vaše babatka vážili v 30tt? my máme 1250g a rada bych vedela či sme v priemere .... alebo či je z nás chlapisko ako hora 🙂 tiež či mi neviete pomôcť čo znamenajú tieto skratky (na nete som ich nenašla):
poloha plodu: lel./I.(rímska jednotka)
placenta lokalizácia: PS
placenta grading: II.
dakujem
Dnes som bola u lekarky,vsetko ok,o 10 dni konci moja marodka,co sa strasne tesim a nastupujem na matersku,mam ist na prietoky a neviem kam 🙂, a dostala som strasnu chut na mojito-nealko-domace,takze moj manzel so mnou behal po meste a nahanala som cerstvu matu, maziarik na bylinky, limetky, zeleny cajik, nadobku na lad a slamky🙂..toto som si zmyslela a dnes vecer si urobim,aj ked neviem,ci vobec je mata dobra v tehotenstve.....
ja som si uz doma od dnes, dokonca som umyla okna, ale manzel mi pomohol. Inak sa nemam nejak extra dobre, fyzicky ok, len psychicky je to horsie. Vcera ma manzel potesil, ze jeho maminka sa k nam nastahuje ☹ . Ani mysliet sa mi na to nechce, skoro som ani nespala. V noci o 2 som sa zobudila a isla radsej upratovat.
@janusha33 super je to hniezdo, no keby som vedela, tak by som ti dala usit, mna to stalo 90e,co je podla mna dost, ale ja som tak chcela bielunke, tak dufam, ze nebudem sklamana, lebo len podla foto som objednala...Ty to potom svoje hniezdo este aj predas tu na MK za dobru cenu... 😉
@1982zuzka ahoj tak ja som v 30.t a moj maly vazi 1484 g, doktor povedal ze na dany tyzden je to v pohodke 🙂 ale tak ja cakam chlapceka neviem co cakas ty, ak dievcatko tak u tych je to mozne ine 🙂
@svetlusska my tiež chalana - lekár mi tiež povedal, že je to v pohode, len ako tak čítam, zatiaľ vyzeráme na drobniatko 🙂 ale predpokladám, že teraz najbližšie týždne priberieme - minimálne ja 🙂 aj tebe dakujem za info
@lilianka1199 Juuuj tak to si este odlozim,ved este jedno bambinko by sme chceli a farba je taka jemnucka zelenkava neutralna takze ho vyuzijem......a potom mozno posuniem niekomu dalej alebo predam.Latky maje kadejake aj bielucke ciste,aj bielucke s oveckami......no proste vela ,,,,ja som mala problem si vybrat...
@cimage Daj si s oknami pozor......ja som umyla jedno a som to potom lutovala lebo mi bolo vselijak a som nevedela spat co mi bolo zle a mi zacalo brucho trvdnut a som myslela ze sa dogrcam......tak som si povedala ze mozu byt aj cierne tie okna ale do leta musia pockat.....mama sice povedala ze umyje aj moje ale ja si ich chcem umyt sama....Takze kasli aj na upratovanie a radsej oddychuj a ked sa svokre nieco enbude pacit tak nech si to uprace......ty musis hlavne oddychovat a mysliet a na drobca.
@1982zuzka skus kuknut toto http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=35
baby, ani ja neriesim okna. Aj svokra mi povedala, aby som sa neopovazila, tak nech su flakate kolko len chcu. 😀
ja idem zajtra vecer na vysetrenie, sono a aj CTG, tak som zvedava co a ako.
tie najvačšie ani nie,normalne menštruačne a najlacnejšie,nie s tvrdou foliou
No teraz co som videla ma.......som pozerala tv noviny na markize a bolo ze v BA spadlo v porodnici babatko.A to ma mama na to upozornila ze nech sa na to pozriem.......a dali tam archivne zabery z kosickej porodnice a akurat moja mama tam odnasala nejake babatko.Ja som ju spoznala aj ked jej nevidno do tvare ale to ju mohol spoznat ktokolvek........a nedali tam ani oznacenie ze archivne zabery....mama je z toho taka vytocena,lebo podla nej to teraz vyzera tak ze je to z BA a ked ju niekto spozna......tak som ju ukludnovala ze to ju nemozu spoznat,ale ja som ju spoznala....Takze ponaucenie z toho.....neverte vsetkemu co vidite v televiznych novinach.
@cimage a to nastahovanie maminky ste neprebrali najskor spolu ???
@janusha33 asi by som napisala maila do tv,ze ci neopravia svoj prispevok.neni normalne,aby vysielali taky zavazny prispevok a dali tam bez oznacenia archivne zabery z inej nemocnice.takto to mohlo vyzniet,ze to tvoja mamina vo vasej nemocnici sposobili ☹.verim,ze ju to nahnevalo 😖

@janusha33 kraaaaaaaaaaaaaasne je to hniezdo a od maminky 🙂....