Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@danculka24 ideš na fotenie ????jej ...to je super ... my to budeme riešiť doma, chceli by sme s Eliškou a to je trocha naročnejšie keďže som na marodke a zladdiť to s časom kedy je mala dobra 😀 ...hotove umenie
@fide no nakonie som sa rozhodla ze pojdem, ved ja nemam ani jednu foto ako tehu, tak nech mame aspon nejaku pamiatku, tu bola moznost aj cez vikend aj cas zvolit co je super, pani alebo slecna bola veelmi zlata ked sme to dohadovali , akurat so mnou bude mat straasenu robotu ja som strasne nefotogenicka ☹
Takže máme to za 50 a od dnes sme oficiálne na materskej dovolenke 🙂
@lucyfuk77 Jaku tasku?Ved este je casu dost.....este sa krpec neotocil takze nic nebalim a nikam nejdem.Ja nechcem cisarsky a pokial sa maly notoci ako ma byt tak rodit nejdem som si povedala.....ale je dnes akcny aj v noci bol akcny tak mozno sa uz snazi nejak otocit.Svagrina mi odporucala ze mam chodit po styroch....tak uvidim, vyskusam a nabuduci tyzden idem na prietoky tak mozno bude vidno ci je tak ako ma byt.
@pokito
@lilianka1199
@danculka24 no ja som prehrabala skrinu a asi tam pojdem s cestovnou kabelou a nech mi fotografka poradi 😀 do telefonu vravela,ze mozem nejake peknejsie pradielko, tricka,ktore sa vyhrnu,velku satku-pareo......mozem topanky na opatku-tak uvidime 😀 risko ma mat rifle,naboso a hooooore bez 😅 ale to hned zatrhol,ze on nebude svoje pupcisko ukazovat 😨 ale do fotenia ho spracujem 😉 a co simonkou-uvidime 😵
riskovi som povedala,ze on aspon moze stiahnut brucho-to ja uz nedokazem 😀
hlasim zavislost na krupicovej kasi 🙂
@danculka24 danculik moj 😀 toho sa obavam aj ja,ze ako budem vyzerat.........ale tak ak by som nebola nejak schopna na fotkach,tak budem prezentovat len tie fotky,kde bude krasne brusko a je vybavene 😉
@mirkave My sme fotili zhruba pred mesiacom. Drahemu som to oznamila na valentina a dala mu sadu ziletiek nech sa pripravi. Ale on to hned zavrhol, ze vyzliekat sa nebude. Ked sme fotili, tak ja som uz bola v spodaroch a fotografka povedala,nech si da dole koselu, ze to je viac intimne. Skoro sa prepadol, ale ja som sa smiala este cestou domov 😀 😀 😀 som zvedava na fotky, o tyzden v piatok ideme pre ne, lebo bola na dovolenke.
kocky zmrzlinu aj ja musim mat.....nedaj boze ist okolo stanku zo zmrzlinou,aj ked vonku pistalo ---20 zmrzlinu som bastila taky fukot 😀
Baby ja uz nemam ani nejake extra chutky,ja jem vsetko doradu. Aj dnes mi moj hovori, ze este ani nedojem a uz snivam o tom co budem jest neskor 😀. Uz aj zavislost na hruskach a smotane ma presla 😒
@mirkave ani ja som najprv hnedý nechcela, ale tento som videla aj naživo a odvtedy o ňom snívam. A keďže stále nemáme potvrdené pohlavie nášho zlatíčka, hnedá ako neutral vyhovuje 🙂 Čim viac kočíkov sme po obchodoch pozerali, tým viac som chcela ballilu, tak dúfam, že budeme spokojní ...

@janja2502
@jagu81 no nechcem strasit ale mate sa coho bat ... teda myslim na sc :( neprajem to nikomu a verím že to uz nikdy nezažijem a že moj drobec pojde tentokrat na svet normalne a bez rizika ....lebo ja si chcem uzit aj leto ale hlavne svojho drobceka na rukach ....