icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
17. mar 2012

@adikasala Mne zmrzlina vobec neberie...ani nanukova torta ......ja som skor na take ze rybacia natierka,kysle ryby,udenace........a ryza v mlieku a cokolada.....no tu musim mat stale jednu v skrinke keby nieco.A vcera som dostala obrovku chut na hubovu prazenicu.

adikasala
17. mar 2012

@janusha33 no moja pozor na hryby....v tehu by sa nemali!!!ako plesnive syry a surove sunky. 🙂

fide
17. mar 2012

@adikasala a to hovoris az teraz?!!!!! fu .. no ešteže som neni taka schopna zeby som stal varila tak sme hrýbov polievku alebo omacku mali asi tak 3-4 x za cele tehu 🙂

fide
17. mar 2012

@danculka24 to že nie si fotogenicka si len ty nahovaraš....ja mam zas take dostrielane brucho že neviem ci z tych fotiek niečo bude...vobec to neukaze dobre....ale este je jedna moznosť spraviť ciernobiele, mozno sa to strati. Lebo inač no hruza..

adikasala
17. mar 2012

@fide no mna na to upozornil gynekolog hned na prvej kontrole v tehu 🙂 aj ja lubim hryby,,,taka omacka s troskami kuskami hribov ti nemusela uskodit,ved ked ti robia krvne testy by to tam bolo keby to uskodilo...len treba dat pozor,,,aj ja som raz neodolala a krv bola negatyvna

fide
17. mar 2012

@adikasala ja si pamatam ze mi dr hovorila o plesnivých syroch a to som 2-3 dni pred poradnou spasala jeden celý hermelin ...ja koza ...ale nepamatam si zeby mi hovorila o hryboch...tak ale ja som robila iba tu sackovú hrýbovú polievku z jednoty a tam su hrýby iba pomlete a nei je ich tam vela ale po poslednej poradni sme s mm boli v pande na kuracie sote so sampionami... aku strasnu chut som mala....tak ale verím ze to bude v pohode...uz by nejake vysledky boli zle a ja v podstate okrem toho ze mam velmi nizko placentu nemam ziadne zdravotné problemy...

janusha33
17. mar 2012

@adikasala Nemam ich rozmrazene takze som nerobila prazenicu lebo sa mi nechce cakat kym sa rozmrazia.....a nerobila by som z hrubov ale z podpiniek.Pod maso bezne davame nejake mrazene hubky alebo sampinony........o surovej sunke viem, uz som bola na infekcnom lebo som seropozitivna na rubeolu tak sledovali aj toxoplazmozu ale vsetko je ok....aj zeleninu stale poriadne poumyvam a ocistim.....

alohim
17. mar 2012

@janusha Ja si myslim, ze plesnive syry skodia skor take, co nie su kontrolovane, nejaka neznama znacka, alebo napr. bryndza, ak sa kupi niekde na salasi neupravena, tam tie bakterie byt mozu 🙂 ja jem obcasne aj hermelin,camembert a encian, aj huby...najcastejsie sampiony;) U hub je skor riziko kupit odniekial nejake nezname druhy. Podpinky, hriby podla mna kludne, huby maju vela mineralov. Samozrejme vsetko s mierou 🙂

fide
17. mar 2012

Mamicky prosím vas chcela by som svojej mamine kupit k sviatku nejake vitaminy. Ma 53 v období prechodu tazko ho znasa a nechce na to ziadne hormony od gyn.Je ešte zamestnana a stále vystresovana a unavena z práce. Myslite že Geriavit by bol vhodný???Nemate vy alebo vaši rodičia skusenosti??Ďakujem....

margarita
17. mar 2012

@fide
skus pozriet Sarapis, http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
dokonca je tu urcite aj nejaka tema na MK o nom, lebo okrem klimakteria ho odporucaju aj pri bolestivom menzese, na upravu cyklu po potrate (to som ho brala aj ja) a este na x dalsich zenskych problemov. nie su to hormony, len obsahuje vceliu matersku kasicku, a vraj zabera. sama neviem posudit ci aj na prechod, tam som este nebola 😉

janusha33
17. mar 2012

@fide Aj my sme mali hubovu polievku a v kapustnici sme tiez mali huby a masko na hubach sme tiez neraz mali a nic,ziadny problem.Ani mi nikto nehovoril doteraz ze nesmiem huby.

janusha33
17. mar 2012

@fide No mojej krstnej vtedy pomohol zeleny jacmen.Je to taky zeleny prasok co sa rozraba vo vode.http://www.zdravie.jahoda.sk/

janusha33
17. mar 2012

No jaky kolac sa mne dnes podaril......ze orgazmus mnaaaam.....sa vola Nebeská Máňa.....ale fakt je nebesky.....nedalo nam to s maminou a uz sme museli z neho ochutnat ale este musi poriadne zatuhnut.Vecer bude pasanica....mnamky.

oxiba
17. mar 2012

@danculka24 ahoj dlhsie som tu nebola,tak ti odpovedam az teraz. Ja este uvidim ci pojdem opat na SC, pre zaplateneho porodnika sa rozhodnem podla okolnosti🙂. Porodny box sa neoplati- mne sestricka povedala, ze som utla a lozko je tam mooc siroke a bude sa mi smykat..

Co sa tyka epiduralky, tak tu som nemala a samu seba som prekvapila, ze som vobec nebola hlucna a ticho som si odtrpela 13 hod.na sale..manzel bol pri mne a bol skvely 🙂

fide
17. mar 2012

@janusha33 my mame tiež brutalne dobry kolačik alebo lepšie povedane domacu dobošovu torticku zdobenu marcipanovimi ruzickami...manzel priniesom z krstu...mňamky....

fide
17. mar 2012

@oxiba prosííím este nie o porode !!!!! ja mam pocit ze sa toho nedockam......a aj sa trocha bojim....

oxiba
17. mar 2012

@fide ahoj, neboj nechcem nikoho strasit, danculka sa ma na toto pytala, tak jej len odpovedam🙂

janusha33
17. mar 2012

No konecne je teplo.....mne uz dnes nedalo a vytiahla som zahradne stolicky a dala ich do altanku a poobede si uvarila cajicek ovocny a s Dominikom Danom som si pekne hovela na slniecku......joj jak mi bolo dobre...

sanitrova
17. mar 2012

Ahojte maminky,dnes som sa aj ja medzi Vás zaregistrovala 🙂 Termín mám 15.5. 2012 a bude to malá princeznička.Jednu už doma máme školáčku 🙂

sanitrova
17. mar 2012

@suzon78 Aj ja užívam calibrum mama vitamíny.Sú vraj veľmi dobré.

cimage
17. mar 2012

@janusha33 U nas dnes padali krupy, raz zahrmelo,ale tak strasne,ze som si myslela,ze asi nieco buchlo na ulici. Pes salel, tato v robote, no nebolo mi vsetko jedno 😒

katkamiki
17. mar 2012

Baby, myslite, zeby som mala navstivit lekara, ked mi velmi tvrde brucho? Uzivam magnezium 3 x za den, lebo uz mam s tym dlhodobo problemy, ale teraz posledne 3 dni neprejdem ani 100 m, aby som necitila tvrdnutie a po chvilke take strasne, ze musim zastavit a postat si aspon 5 minut a predychat to, neviem, ci mam zavolat lekarovi, alebo staci, ze si zvysim len magnezium... Nema to niektora? Dakujem pekne.

alohim
17. mar 2012

@sanitrova Srdecne vitam 🙂 ja mam presne rovnaky termin, len cakame chlapceka. Tak nech sa dari a je vsetko ok 😉

janusha33
17. mar 2012

@katkamiki Radsej sa ozvi lekarovi alebo chod na pohotovost.Nezvysuj si magnezium len tak sama od seba lebo aj vela magnzeia moze byt na skodu.Ja by som teda radsej sla k lekarovi.

mirkave
17. mar 2012

@jagu81 ved to,ze ten kocik ma zaujimavu kombinaciu a neni len taky obycajny hnedy.a to sa mi paci ako je to skombinovany 🙂 a je aj pekny,tak snad aj dobre posluzi 😉 😀

mirkave
17. mar 2012

@janusha33 orgazmus?????ten je ze taky suprovyyyyyyyyyyyyyy mnamkyyyyyyy 😝 som ho tiez dakedy robila ja som dnes robila kinder mliecny rez a vyzera,ze sa mi podaril 😝

mirkave
17. mar 2012

@sanitrova vitaj 😀

mirkave
17. mar 2012

@katkamiki ja by som sla lekarovi.pre istotu 😕

lilianka1199
17. mar 2012

@janusha33 ty s tym altankom stale provokujes 🙂,ja som z dediny ale nemam a uz som zacala hucat do manzela,ze ake to je fajne,potrebne,proste dolezite k zivotu 🙂

lilianka1199
17. mar 2012

@sanitrova Ahoj,mam ten isty datum 🙂