Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
¨baby chcem sa opytat som teraz 34tt a dalsiu poradnu mam 13.4.u svojho gynekologa a akurat pozeram ze to uz budem nejaky 37tt,kedy Vas budu posielat na kontroly do nemocnice?nieje to u mna uz nejak neskoro?syna som porodila o 3tyzdne pred terminom a este ma napadlo ze to vlastne nebudem mat ani zobraty ster na stretokoka a chcela som sa v porodnici dohodnut ohladne epiduralu ale bojim sa ze to pri mojom stasti nestihnem ☹((( od kedy davaju Vas do staroslivosti nemocnice?
Oddnes oficialne na MD ( aj ked socialka si dava riadne na cas, este sa neunuvali mi poslat papier)...
Cely den som v posteli, nejak nie som OK...
@danculka24 Ako prebieha to meranie prietokov-ako zistím,že mi ich merali?
@kisasonka83 ja som sa na to tiez pytala ze od kedy treba ist do nemocnice,a sestricka mi hovorila ze mesiac pred porodom,prietoky v 36 tt robi aj moja doktorka a ze niekto ide uz iba rovno rodit,ze do konca chodi normalne do poradne...som nevedela,lebo pri prvom som chodila uz od nejakeho 26 tt.do nemocky na rizikovu poradnu
@janinkad ano ale uz je to vraj zrusene a prietoky ma robit gynekolog, ja som celkom rada pretoze pri malej som musela chodievat vzdy okolo obeda a cakat tam aj dve hodiny a teraz si to velmi pri mojom 3- rocnom sidle neviem predstavit, navyse ked cez obed zacala zase chodit spavat...
takze dnesna poradna za nami..stale sme o dva tyzdne mensi,ale rastieme,takze je to v poriadku,o tyzden sono,pietoky, o dva mam ist na pasy...v praci uz len dva dni a potom nastup na matersku..ale leti ten cas...
@nena13 klasicke sono , nespominal Ti lekar ?
@sisaadam mne to hovorili aj lekarni ze medzi zelezom a magnesiom musia byt odstupy, plus sa to tusim pise aj na magneziu. tak to radsej neber spolu, aby to nestracalo ucinok
@dzankamizu @sisaadam ja som to nenasla nikde napisane, len ze mliecne vyrobky dve hod pred a po uziti zeleza sa nemaju, presne to Ccko je dolezite aby sa lepsie vstrebavalo a nejake vplyvy magnezka a zeleza na seba neriesia ani v nemocnici, tam som dostala vsetko naraz na tacke a bolo
Baby, dnes som zbehla k lekarovi koli tomu tvrdnutiu, tak nastastie sa neotvaram, ale povedal mi, aby som sa setrila a zobrala si dovolenku do materskej, takze asi od buduceho tyzdna budem uz doma aj ja... A predpisal mi az 6 x denne magnezium po 500 mg... podla mna je to strasne vela, nemyslite?
@lunnka ja som sa na to pytala aj v lekarni, a tam mi povedali, ze ked mam dobry tlak, tak by to az tak nemalo vadit a potom este povedala ta pani, ze mam teraz vela stresu urcite, ked som tehotna a ze to magnezium sa z tela vylucuje stresom, takze ho budem mat menej.. tak neviem.. ale zda sa mi to vela...
ty si brala tiez 500 mg v jednej tabletke? lebo viem, ze su aj 250 mg... tak myslim si, zeby lekar mal vediet co robi. len ja sa bojim, lebo ma stale tak pobolieva brucho, niekedy tvrdne, niekedz take krce, niekedy take rezanie, tak z toho mam nervicky. Lekar mi ani sono nerobil, len ma zospodu pozrela..
Ked lezim na bruchu, tak mam take divne pocity, ale inak je to ok... 🙂 No ved to, ze im musime verit, my vieme toho urcite menej ako oni 🙂
Baby pred hodinou som mala strasne krce, ako keby elektrika, ale az tak ze ma hodilo o stenu a nemohla som kracat, neviete co to mohlo byt?

@petka296 povedala mi ze ked to takto zostane ze to by bol cisarsky,al eze este je cas sa otocit.tak dufam,poradnu mam teraz az 11.4.ale pre mna je trez podstatne ze sa neotvaram,lebo pri Davidkovi som uz zacala od nejakeho 26 tt,a vela som musela lezat,co si teraz pri jednom dietati ani neviem predstavit.mne doktorka porozprava ale tiez sa aj vypytujem.