Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@leonna
@lucyfuk77 no kocky nechcem tu robit nejaku negativnu reklamu, ale ked ma po potrate priviezla sanitka do nemocnice tak bol na mna Oravec dost hnusny a drzi. A po takom niecom by mal byt aspon normalny, citila som sa hrozne ☹ dufam ze ho tam ani nestretnem, a ze ma nebude rodit, lebo pri pohlade na na neho budem v takom strese, a on mi na klude urcite neprida...
ahojte mamičky nemate nejaky dobrý recept na bolest nôh ? :( strasne ma bolia a hlavne päty , žeby z tolkých kileciek naviac? zatial neopuchaju ale citim uz aj krčove zily ako mi ich taha.... :( uz aj ja patrim k hypochondrom 🙂
@lucyfuk77 Niznanska je c. ambulancie 22, mam tu aj cislo ak bz si chcela
@danculka24 dikes :D a robí aj nerizikové ?? (teda, myslím, že zatial riziková nie som ... 😎 )
takze stale sme sa neotocili..doktor na sone povedal,ze si mam dat spravit predoperacne pre istotu..tak som zvedava, co povie moja doktorka...
@lucyfuk77 neviem Ti povedat, tu je cislo ku nej 02/68672549 do ambulancie a je tam v pondelok 8.00-11.00, a vo stvrtok 8.00-12.00 ale to ma detsku gynekologiu, skus sa opytat ved za to nič nedaš 😀 a su to dvere čislo 22
@leonna no ten čas kedy sa drobec vypyta na svet veru ovpyvnit nevieme, ja mam termin koncom maja tak myslim že ten april je u mna v pohode a neboj možno sa babatko nebude ponahlat a pojde v termine, ja chcem urcite absolvovat prednašky ale na cvičenia nechcem chodit tak preto este zvažujem
@danculka24 ďakujem 🙂
dnes som si všimla, že mi kleslo bruško ... no nechcem ešte rodiť, nech tam Matej ešte chvílku vydrží, aspoň pokým mu nedokončíme izbu 😵 😵
Ahojte kocky, dnešná poradňa za nami, mame 2600g ale čo má mrzí, je, ze nie sme stále otocene :( doktor vravel,že ak sa do dvoch týždňov neotocime čaká nás cisarak a to nechcem! Mam z toho dnes blbu náladu ;(
@lucyfuk77 neni zač, ja chodim tiež na 22 ale v ine dni a pre istotu mam tieto info doma na vytlačene ak by som aj potrebovala volat do ambulancie, no a inak toho 16.4. na tu prednašku može ist aj partner ?
@linlin nemaj zlu naladu, ešte sa može otočit 😀
@danculka24 netuším, ale keď pôjdem budúci týždeň do poradne, tak sa opýtam (niekde som čítala, že ak chce byť otec pri pôrode, mal by absolvovať nejaký pokec okolo toho, no netuším, či to je podmienka)
@lucyfuk77 jaajjjj 😀DD, no ja som sa pytala či musi otec niečo absolvovat a sestrička povedala že nie, ale inak na jednej stranke je zoznam čo do porodnice Antolska vziat a tam to je, lenže to ma samozrejme nenapadlo kurnik, musim zobrat ten zoznam a spytam sa či je aktualny
http://www.dietaaja.sk/zoznam-do-porodnice-anto...
@pokito ☹
No tak som sa vytesovala ze nemam strie na brusku........no tak uz mam,uz nemusiet zavidiet. 😀 😀 hehe....ale len tak troska takze idem rychlo poctivo natierat......to ze mam stehna dopraskane to uz som s tym zmierena,ale som sa tesila ze super ze nemam na brusku.....a dnes v sprche pozeram ze uz mam....tak nic.
@janusha33 ... ja som sa tiež pri prvom vytešovala, že nemám aj vzhľadom k veľkému brušku, no 3 dni pred pôrodom mi úúúúplne dotrhal bruško - ako klesol nižšie
...ááááá dokelu, práve som si spomenula, že keď mi pri prvom kleslo bruško tak som do 4 dní porodila, no ale toto nie - to sme si nedohodli, ešte min. 3 týždne tam musí vydržať !!! 😎
@danculka24 dakujem za podporu, ono ma to prejde a budem sa malinkej prihovarat este intenzivnejsie 😀 i ked ma to byt baran, takze asi mozem robit co chcem, ked sa ona tak rozhodla, tak s nou asi nepohnem 😀
@janusha33 no mne dnes doktor povedal, ze ak sa do 38tt neotocime, tak ma ukaze primarovi aby posudil, ze ako rodit ale pytal sa ma, ze ako by som chcela rodit ak sa neotoci, vraj sa da aj prirodzene, ale ked som si predstavila ako ma to potrha, tak neviem co teraz robit. Moja mama rodila brata sice pred 30timi rokmi brata koncom panvovym a ked mi to opisovala, tak neviem co je lepsie zlo.....
my sme doma traja blizenci, tak sme radi, ze bude trosku zmena 😉
@linlin Jooooooj ale nemozes porovnavat porod zpred 30 rokov zo sucasnostou....v sucasnosti by uz tvojho brata nerodila prirodzene keby bol koncom panvovym a myslim ze ta nepotrha viac ako keby bola otocena normalne hlavickou.....tam je rozdiel len v tom ze idu najprv nozky a potom trup a hlavicka.....a pri normalnom ide najprv hlavicka,potom jedno plece,druhe a trup uz len tak vybehne....aspon co si pamatam zo skoly.a keby nieco tak ta nastrihnu a nepotrhas sa.
@lucyfuk77 Tak potom treba zohnat nejaku posilu.....ktora to bude robit za teba.....lebo takto fakt porodis skor....jedna vec je sa hybat ale vsetko s mierou.....ta ja sa tu trapim ze som okno umyla a poobede mi uz bolo kus divne a ty si veselo malujes......sice aj svagrina mi pisala ze dva dni pred porodom malovala kuchynu a den pred porodom umyvala okna este.....dokoncovali vtedy dom.

@leonna tiez este neviem, buduci tyzden kuknem stranku nemocnice a vyberiem si... Ja poznam Niznansku, este zo Zochovej, ale ona ma tusim len rizikove, alebo deti...