Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
nakupovacia mánia 😵 😵 nakúpila som spotrebiče (xi xi xi aj práčku, nech mám kde prať veci pre baby ) 😎
@mirkave aale ty si aka sikula, ja som este neprala ale prašok som už pre istotu kupila 😀, k tej debate sa nevyjadrujem myslim že članok čo napisala pre @janusha33 a Janka ho tu skopčila, hovori za všetko 😀, ja mam poradnu až o 3 tyždne, mala som v utorok opakovanu koli prietokom ale vraj su v poriadku už, a materska zacina 2.4.2012
@lucyfuk77
@oxiba
@pokito no ved pribalime ak chcu 😀, vidis ta mineralka v spreji oxi to je dobry naapad, to maju v lekarni ? o poprde nehovor, ja som už kupila do porodnice všetko ale sa bojim este kupovat podpry saak furt sa zvačšuju, ja neviem aku velkost nakoniec kupim 😀, inak včera som vybavila matriku a dnes pediatričku huraa
@lucyfuk77 si vykupila obchod ???
@katkamiki zoznam do porodnice, každa ma svoj je to na nete, ale neviem či je to aktualne
@linlin uvidiš čo Ti povie tvoj lekar, neboj, u mna bolo vsetko ok aj babo je dole hlavičkou, akurat ale spomenul že je placenta nižšie, tak asi budeme cakat ci sa vytiahne, tak uvidime a pravdupovediac ja sa jedneho aj druheho bojim rovnako, len sa jej teda pekne prihovaraj možno bambulka posluchne
Po vyveseni farebnych veci pre nasho drobca som skonstatovala ze ma viac ponoziek ako jeho otec 😀 .Pricom manzelovi permanentne dokupujem,ale drobcovi sa nejak nazbierali.Ja pediatra neriesim to mi hovorili ze az po porode staci ked odnesieme spravu tam.u nas je super detsky lekar takze poslem muza rovno za nim a matriku naco?Ved to az po porode nie?
@danculka24 som si tak pripadala... No do noveho treba nove 😉
@danculka24 podla mna tie tic tac a cukriky su pre personal ako uplatok 😵
@janusha33 noo ja mam take info že v porodnici odovzdaš meno a kontakt na lekara, tak mi dnes povedala lekarka
@lucyfuk77 noo jasne že treba nove ako inak by to bolo, teda novy byt a všetko nove juu to je parada 😀
@danculka24 vies ako to tam teraz krasne voni a to mame vymalovane len 2 izby, juuuj ako sa tesime
@danculka24 Hm asi je to vsade inac.....neviem.....po porode ti poviem...svagrina mi hovorila ze netreba ist pred porodom ze staci ked po porode odnesiem spravu,resp.manzel.
@lucyfuk77 noo to Ti verim 😀
@lucyfuk77 No neviem ci by si ich niecim takym uplatila.....a vobec naco uplatky.....ved to je ich praca....ja som tiez zdravotnik a nikdy som nevzala uplatok....ked prisla pacienta po rehabilitacii ze sa prisla podakovat ze sme jej pomohli a nam dala cokoladu alebo kavu,to je ine,to je prejav vdaky....ale ked mi babky strkali peniaze do vrecka ze nech jej pomasirujem aj siju a mala predpisane iba krize,tak som jej to pekne vratila ze ja take veci nerobim a u mna s tym nepochodi.....by som jej pomasirovala,jej by prislo potom zle a ja mam problem.Nie to nie.....a si myslim ze sami si zdravotnikov vychovavame k uplatkom......pokial im donesieme cokoladu alebo kavu po vysetreni alebo vylieceni ze z vdaky ze nam pomohli je to ine ako ked este len vstupim do ordinacie a uz mam nieco davat.Toto som nikdy nerobila a som zasadne proti.
@danculka24 ano,ano tak to je,rovnako to funguje aj u nas a ja som sa dopredu opytala dr.ci ju mozem nahlasit
@danculka24 To nic to poriesime, to je otazka 15 minut.....mozno ani tolko nie.....sa opytam rovno maminy ako je to u nich......ozaj dnes mi povedala nech si velmi nehladkam brucho lebo ku koncu tehotenstva to stimuluje ku vzniku kontrakcii........minule sme sa tu o tom bavili,a som sa to chcela opytat doktorky ako to je len mi vtedy neprislo na rozum co som sa jej chcela vlastne opytat.....tak som sa divila a som sa pytala maminy ze ved sak teplo ludskej ruky upokojuje a uvolnuje nie....a ona ze ano ale ze ku koncu tehotenstva to stimuluje maternicu na vznik kontrakcii.........tak mi to nijak nejde do hlavy,lebo logicky mi to zmysel nedava.....ale dobre....radsej ho budem hladkat sem tam....a dnes ma kopal asi pol hodinu do pupka a prestal iba vtedy ked som si na pupok dala ruku.....no a neukludnite si syna...
@danculka24 vyzistim, ci maju tu mineralku v spreji, ked pojdem bud.tyz. na ekg.
Ozaj pre, ktoru pediatricku si sa nakoniec rozhodla?
@oxiba noo sak u tej co si mi odporučila 😀, zlata je, sme si troska pokecali
@janusha33 no ved jasne, len sa radsej popytaj, hm to je skoda s tym hladkanim, ale tak radsej to nebudem prehanat budem na nu iba hovorit 😀

@cobhan No vcera na to ze som umyvala okna tak sme mali aj my relativny klud,obcas sem tam kdesi kopol ale inac nevystrajal tak ako doteraz......to bol akcny ze mi brucho skakalo ale uz asi druhy den pozorujem ze je nejaky kludnejsi alebo lenivejsi.Neviem ci to robi to zelezo co som zacala brat o com silne pochybujem alebo uz nema tolko fleku na vystrajanie alebo jednoducho sa mu uz nechce.....si setri sily ze ked vyjde von 😀