Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
baby v akých obchodoch ste kúpili dojčenské podprdy? Alebo z netu? Ja netuším vôbec kde to mam isť kupovať 😒
Myslite, ze sa mi uz malicka obratila hlavickou dole? Dnes som zacala citit drobne pohyby ako keby rucicky az uplne dole v podbrusku 🙂
@tiuska77 ja mam z H-M ka,na zaciatok som si vzala ciernu a sivu bavlnenu do nemocnice a o cislo vacsiu,ak sa nahodou prsia zvacsia, nie obvod,ale len kosiky...
@tiuska77 mam, objednala som bielu a ciernu, ale bielu optimisticky velku, tak som doobjednala mensiu, neviem co s tou velkou teraz lebo mne sa nejak prsia nezvacsili, som vynimka hihi a ano, pacia sa mi, jednoduche, presne ako na obrazku..povodne som chcela s kosikmi ale v obchodoch boli strasne drahe a nakoniec je aj tato OK, aj ked stale trosilinku velka :D snad ked dam tampon a plus mliecko sa zaplni 😉
Jeeeeej mame doma autosedacku supeeeeeer.....
@tiuska77 ja som si pred 3r kupila v tych lacnych obchodoch,co su ich plne mesta. made in china 😉 aj tak su vsetky made in china a podla mna su predrazene v znackovych, dala som za nu ale 2e,a bola v pohode,makka aj na noc.. a okrem toho som ju potrebovala asi 2tyzdne, bohuzial mliecko sa stratilo.
@danculka24 juchu juchu, polka bytu vymalovana a oparketovana ;) dnes ideme skladat nabytok do spalne a pomalyaj kuchynsku linku. Buduci tyzden parkety a malovanie detskych... Vyzera totak, ze to stihneme vsetko a v polke aprila sa stahujeme :-P
@alohim aj mne sa po prudkom zvacseni zmensili,,a mne sa tie kojenecke podprdy vobec nepacia ani mi nesedia.ale ze do porodnice musim mat..bla bla..ja som videla obycajnu bavlnenu za 7e v obchode..ale nieje kojenecka..tak neviem aku mam kupovat..lebo vyhodit 20 e sa mi zda hrozne vela za nieco co mozno ani potrebovat nebudem..hm?
@lilianka1199 to ako prides nato ze sa mu cka?
ja som pri prvom mala kupene dve a nakoniec som pouzivala obycajnu 😀
@linduska86 ahoj dala som link vyssie na jednu predavajucu tu na MK predava za 4,5, ked nechces vela investovat a to ze cka citis take pravidelne "otrasy" 🙂
No jake ja mam cierne myslienky dnes....a neviem preco.....joj.....a krize ma neskutocne bolia.....sa neviem otocit na posteli sa uz prevraciam horsie ako vorvan......a taka som dnes nejaka cela nesvoja,jakeby sa nieco malo stat alebo co.....uz som aj muzovi hovorila ze neviem ci v blizkej buducnosti nebudem rodit ....a on zlaty na to ze hej ved v maji....to uz nie je daleko....a tak ma utesoval,.......uz ide v pondelok do prace tak uz mu nebude vsetko jedno...a mne tiez nie....lebo ked pojdu aj nasi do prace tak budem sama doma....cize nebudem moct nic robit lebo ak by som nahodou potrebovala pomoc tak mi nema kto pomoct.
@janja2502 Ja mam zatial jednu taku ako lambadu alebo co to je....ale uz ma ta gumicka zacina tlacit pod prsiami a jednu mam original taku odopinatelnu a tiez z Cim-camovho obchodu.Ale je fajna makkucka,bavlnena takze este minimalne jednu si tam pojdem kupit ale vacsiu,lebo teraz co mam tak to je taka velkost ze mi je teraz dobra.....lenze ked sa mi prsia naleju mlieckom tak mi bdue treba vacsiu.Si myslim ze je zbytocne davat vela penazi za nieco take,ked uz ja v znackovych obchodoch je to china.A ponosim ju tak isto.
@janusha33 ja som včera mala taky hrozný deň a celý deň ma hlava bolela ..pila som vodu každú chvíľočku, ale nepomáhala, aj v noci otrasný sen, som sa zobudila, že mi neuveriteľne srdce bilo až som plakala, maličkej sa to tiež nepáčilo lebo riadne kopala...ale dnes už je lepšie upratujem také veci čo sa mi nechcelo už paru rokov 😝
@lunnka no co sa tyka spodnej bielizne..tak to nechcem po nkom nosit..ja si kupim jednu kojenecku a jednu bavlnenu..a staci🙂
@linduska86 samozrejme ze su to nove, s visackou, po nikom by som podprsenky nenosila ..
caute maminy 🙂
tak poslusne hlasim, ze od zajtra som oficialne na materskej - juchuuu! Mala som sice uz aj pred tym dovolenku, ale este stale musim sem-tam nieco vybavit a posunut dalej, lebo zakaznici su zvyknuti mi stale volat. Tak preto sa tak tesim, ze uz konecne budem mat fakt volno - teda iba od prace, kedze mala uz nechodi do jasliciek a bude doma s nami az do septembra, kedy ju dam do skolky. Tak to bude zahul, ale zas tesim sa na zivot matky-profesionalky hehe 😀
@janusha33 aka je to sedacka? Pekna 🙂
Citam, ze rozoberate kila..tak ja som uz dala tiez dobre navrch - asi tak 11kg uff..a to nas teraz caka najproduktivnejsi mesiac - ale dufam, ze to bude iba voda a babatko 🙂 Nebojte, hadam to vsetko vykojime hehe
ahojte kocky, tak ja si kupim v CA predavaju dva ks za dobre peniaze.. aspon tu v CR, co som pozerala tak 550kc za 2ks co je super.. aj su velmi pekne, chcem len biele, ja tmave skoro nic nenosim takze v pohode.. ak by sa mi prsa nejak extra zvacsili tak mi pojde kupit drahy dalsie.. ale zatial sa mi moc nezvacsili.. tak uvidime..
no babky, zajtra zaciname 37tt, nejako sa to rychlo priblizilo 😨

@oxiba Aj ja som taka opuchlinka, nosim len leginy a asi aj dlho po porode budem. Vzdy som bola taka sucha ze ani rici ani cici a teraz som dobra oblinka, konecne mam zadok 🙂
A co sa tyka tej vahy babatka, hematologicka ma upozornovala ze budem mat velke babatko s tych injekcii co si musim pichat kazdy den, vdaka nim je dobre zivena a vlastne vdaka nim mam perfektne prietoky. Aspon nejake plus, ked uz mam tie ramena sama modrina. Kazdemu musim vysvetlovat ze to mam zo vceliciek aby si nemysleli ze ma muzik bije 😀