Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@linduska86 si myslim,ze sa mu cka,ked tak 2-3 min.mi poskakuje brucho a kopkane to nieje,lebo to je take uplne pravidelné🙂 a kope ma silnejsie... 🙂
@danculka24 ahojky, tak nakoniec budem chodiť k tomu doktorovi ako ty 🙂 vieš mi prosím poradiť, či sa oplatí ísť ráno, alebo okolo 10.. alebo kedy tam je najmenej kočiek ?? ďakujem za radu 😵
@lucyfuk77 ty si aka šikula teda, super 😀, všetko pekne postihate
@lucyfuk77 hej, budeš chodit k nemu ? on je fajn, dufam že budeš spokojna 😀 ale verim že hej, nooo ja som sa snažila si odsledovat kedy je lepšie ale vždy som približne rovnako čakala asi tak hodku
@danculka24 no teda, tak to budem musieť nejak vydržať 😵 😵 asi sa k nemu vyberiem okolo 9 - 10, nech sa vyspím (mm má konečne nočné a keď sa ráno vráti môžem ísť so synom do škôlky, tým, že chodím 25x za noc na wc, tak si rada ráno schrupnem )
@lucyfuk77 ja som tiež tak minula šla na 10 tušim, ideš teraz v utorok ?
@danculka24 áno, už som dostala od môjho doktora prepúšťacie výsledky z krvi a idem sa tam prihlásiť, v utorok budem v ukončenom 36 tt a brucho mi už tak kleslo, že už čoskoro to bude 😵
@lucyfuk77 jeemine ty si veru mesiac popredu ale sak zas sa moc nenahlite 😀
@danculka24 pôvodne sme sľúbili Majkovi, že dostane na meniny bračeka, no mám pocit, že bude trošku skôr - no mále death line 25.4 🙂 od sestričky máme "zaručené" recepty na vyvolanie pôrodu 😎
@lucyfuk77 ale duufam že tie zaručene recepty ešte neskušaš ??????????
@danculka24 nie nie, teraz ešte máme STOP 😵 ešte to nemáme dokončené ... dnes sme potichu pokladali parkety v Matejkovej izbe a skladali nábytok v spálni a kuchyni. Zajtra idem trošku búchať - klincovať a mm vŕtať, čo sme nemohli cez víkend. Ak stihnem zajtra poskladám krpcovi komodu a dúfam, že na pošte ma už bude čakať postielka a kolotoč (matrac idem kúpiť v utorok po gynde) a potom hor sa namalovať Matejovi postavičky na stenu 😵
@lucyfuk77 noo už som sa zlakla že kam sa ponahlaš 😀, jaj tieto zariadovacky v dobrom zavidim, len sa nikam este neponahlajte sak este sa uvidime na poradni hadam 😀
@danculka24 ak nie v poradni, tak 16 na "prednáške" určite 😵 len si dáme nejaké poznávacie znamenie : červený karafiát LOL 😀
@lucyfuk77 😀 oozaj, vidiš jasne 16 je prednaška 😀 že karafiat
@mirkave a bude to len horsie ☹ , krati sa nam to 😉
@janusha33 uz sa nam to krati,tak uz zacneme aj trosku nervacit 😖 ....ja som sama doma stale(moja civava mi nepomoze) manzel v praci a aj na nocnej,tak ked nieco,budem volat sanitku,zbalena som....tak co uz...nejako to dopadne,ide Velka Noc,budeme piect a papat a priberat,tak zase nam to trochu zbehne,mna uz to unavuje vsetko...
baby v poslednej dobe mávam častejšie bolesti v podbrušku akoby som mala dostať menzes+ aj kríže - dnes večer aj dosť dlho trvali (asi 5-10min, inokedy do tej minutky dvoch zmizli), nepomohla ani sprcha, až ked som si potom sadla a vyložila nohy. už som myslela že ideme na pohotovosť. Mávate to aj vy? niekde som čitala že je to prejav klesania bruška, nie je to ale v 32tt nejako skoro?
asi si idem radšej nachystať tašku keby niečo, normálne ma chytila panika, že malý sa nejako ponáhla. Zajtra budem volať môjmu gyn ale robí až poobede....
@babush Sedacka je znacky Romer,aj mne sa lubi.Da sa aj nakliknut na konstrukciu ako kocik,ale to mi nemame lebo mame obycajny kocik a a vajicko nekupovali za ucelom kocika ale sedacky.Tak sa vytesujeme ze mame takmer novu,iba od septembra pouzivanu sedacku.Ale ked bude rast tak ako bratov tak si ju dlho neuzijeme.Lebo fakt oni ju kupovali v septembri ked sa stahovali do nemecka a to mal ich drobec nejake 3 mesiace a ked isli teraz z nemecka na sviatky domov tak starsiemu kupili novu sedacku, mladsieho dali do starsieho sedacky a vajicko viezli uz iba tak.Lebo sa don nevosiel drobec.
@lilianka1199 No ja uz nejak nervacim potichucky od vcera.Neviem preco ale ma chytil taky nejaky divny strach,ze ci vsetko dopadne dobre,ci sa uz drobcek otocil.Ci bude v poriadku.A ci vsetko zvladnem a proste tie klasicke otazky.No tak v noci keby som mala byt sama doma tak to asi chodim spat k sestre alebo by som si stale niekoho zavolala k sebe....bala by som sa byt sama.ja sa ja cez den bojim niekedy ze ci niekto nepride a mi nieco neurobi,mame sice vonku straznika ale tomu keby nejaky morgos pripasal so zeleznou tycou po hlave tak mi nepomoze.A clovek ked dnes pozera spravy tak necudo ze sa bojim ze niekto pride nas bude chciet vykradnut a mi ublizi.Keby som nebola tehotna tak sa nebojim ale takto s bruskom som nejaka zranitelnejsia a preto sa aj viac bojim a posledne dni dokopy nic nevladzem,uz nespim len poobede uz aj doobedu si lahnem.A nemozm svojich synovcov ani vziat na ruky a povyhadzovat si troska a poblaznit sa s nimi lebo krize ma boli jakeby mi v noci menili platnicku.Ani sa zohnut ani nic.No nejaka depka ma chyta.Musim ju nejak zahnat lebo sa bojim ze by to mohlo prerast do nejakej poporodnej depresie.
@1982zuzka No aj mna obcas boliv podbrusku ale zvycajne vecer ked si lahnem do postele a co sa tyka krizov to sa nevyjadrujem.....tie mam akoby menili kazdu noc nejaku platnicku ......ani sa zohnut poriadne ani nic.....na gauc si uz ani nesadam lebo by som chcela opriet a to potom nemam sancu vstat....takze si uz sadam iba do kresla a za sebou mam asi 3 vankuse aby som sa dobre potom vedela odrazit a vstat.Skusim si ich dnes nejak uvolnit na fit lopte.Tasku este nemam nachystanu ale dnes ju asi nachystam lebo zacinam mat taky pocit ze nas drobec bude aprilovy....a nie majovy....aj ked mi vychadza taky pekny termin ze na Den matiek.
caute baby ja som az v oktobry, ale dobre sa vas cita, pripravujem sa psychicky no hlavne pokoj a vela stastia v maji............. 😅 😵 😉
no paráda už len 49 dní a je tu naša bambulka 😵
@janusha33 neboj moja, všetko dobre dopadne, však čo iné nám ostáva iba tomu veriť a myslieť pozitívne. Môj muž tiež máva služby všelijako, aj nočné, tak uvidíme ako to všetko bude. Tvrdí, že keby dačo mám mu volať, tak neviem ako si to predstavuje a radšej na to ani nemyslím. Čo má prísť príde a na zlé radšej ani nemyslím 😉
@lilianka1199 ja som tiež stále sama doma, muž máva 12hod. služby - buď dennú alebo nočnú. Čo už keď bude najhoršie zavoláme sanitku, však ak sa maličká rozhodne ísť von, nebude na výber.
Inak aj ja som už z týchto mojich rozmerov dosť nervózna, neviem si nájsť správnu polohu, ani sedieť, ani ležať, spať len občas, aj to málo .... a pohyby ako veľryba na suchu. Ale nevadí pre moju princezničku vydržím všetko, len nech jej je dobre, ja to už nejak vydržím 😉
Jeeeeeej baby moj drobcek ma zajtra meniny.......No tak to sme mu dali.....najprv bude mat meniny a o mesiac narodky......jeeeeej a ja to mam podobne,najprv mam narodky a o mesiac mam meniny. 😀

caute babulky
som tu len tak narychlo-nejak nestiham 😖
ale ze mi zacali paradne opuchat clenky-to sa musim pochvalit 🙄 ☹