icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
5. apr 2012

@mimi Jaaaaaaj tak gratulujem a drzim prsty nech ste zdravucke obidve a nech sa malinkej dari a rastie ako z vody.

janusha33
5. apr 2012

@michalienka25 Je lepsie niekedy mat z niecoho strach respektive respekt pred tym ako ist na to hrrrrr a nieco pokaslat.Takze pokial sa troska bojime tak je to dobre.

katuskaaa29
5. apr 2012

@mimi GRATULUJEM

katkamiki
5. apr 2012

@mimi Gratulujem ti k dcerenke 🙂 Tak si prva medzi nami, co to uz ma za sebou... Vela zdravia prajem!!!! A aky si mala porod a preco ste isli tak skoro?

pokito
5. apr 2012

@mimi jeeeeej gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

pokito
5. apr 2012

@katkamiki 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀

pokito
5. apr 2012

@katkamiki to patrilo mimi, len som sa sekla 😀

svetlusska
5. apr 2012

@mimi juuu tak gratulujem a nech sa vam dari 🙂

oxiba
5. apr 2012

@mimi juj tak gratulujem k malej bambulke, nech jej chuti papat a nech vam robi len radost, a tebe zelam rychle zotavenie a mliecko 🙂

dada78
5. apr 2012

@mimi gratulujem, nech sa vám obom darí rýchlo zotaviť a babuľka rastie do krásy 😉 😉 😉

oxiba
5. apr 2012

ako sme si pekne vsetky zaujukali 🙂
Ja mam za sebou poslednu poradnu u svojej mudr. A pocuvajte moj spunto vazi 3333 g, presne pred mesiacom mal 2222 g, do terminu mesiac, tak sa zda, ze bude mat 4444g 😎 😉

danculka24
5. apr 2012

@mimi jeejj tak gratulujem, prajem veela zdravička

1982zuzka
5. apr 2012

@mimi Gratulácie!!!!!!

1982zuzka
5. apr 2012

@janusha33 krásne si to napísala 🙂

cimage
5. apr 2012

@mimi Gratulujem k malej princeznej, a prajem nech je zdravucka a urcite dobehne svojich rovesnikov coskoro

katkamiki
5. apr 2012

@pokito V pohode 🙂

lucyfuk77
5. apr 2012

@mimi gratulujeme 😉

michalienka25
5. apr 2012

@janusha33 to si napisala velmi pekne😉.

alohim
5. apr 2012

@mimi gratulujem! Nech ti malicka robi radost, papa a rastie do krasy 🙂

alohim
5. apr 2012

Čo si inak myslíte, je spadnuté bruško predzvesťou pôrodu?
Mám totiž pocit, že mi dosť kleslo...ale sama si za to môžem, dnes ma prepadol "syndróm hnezdienia" a som robila jarné upratovanie a umývala okná (zvládla som však len polovičný počet) 🤐 ...poradňa až v utorok, dúfam že to bude ok. Inak okrem únavy a bolesti v krížoch sa necítim zle.

cobhan
5. apr 2012

@alohim ahoj, moze byt...co tu mam dve kamosky, tak jednej kleslo brusko par hodin pred porodom a druhej asi 3 tyzdne pred. Baby uz zaujalo startovaciu poziciu, ale nemusi to znamenat, ze sa hned bude ponahlat von. 🙂

cobhan
5. apr 2012

@mimi Gratulujeme k princeznicke, nech sa vam obom dari a rychlo sa zohrate v spani a papani 🙂

alohim
5. apr 2012

@cobhan juj, nestras, tak dufam ze tie tri tyzdne vydrzi, aspon do toho 36tt...ved este ani zbalena nie som 😕 musim mu dnes dohovorit, ze v brusku je dobre 🙂

1982zuzka
5. apr 2012

Baby vo fore Augostovky som našla na temu Odber pupočnikovej krvi tento link:

http://www.stv.sk/online/archiv/reporteri/?date...

takže ak chcete pozrite si - vraj je to o tom, ako sa obchoduje so strachom rodičov

lilianka1199
5. apr 2012

@janusha33 zvladneme sa postarat,vsetky sme prvorodicky,nevieme co nas caka,no ale mame maminky,svokry,no a ja som rada,lebo som sa dohodla s pediatrickou,ze hned po porode pride na kontrolu ku mne domov a funguje aj ako laktacna poradkyna,co ma strasne ukludnilo,lebo ked pride lekarka ku mne,budem sa vsetko vypytovat 🙂 ....

cobhan
5. apr 2012

@alohim neboj, dobre to dopadne...u kamosky by aj dlhsie ako tri tyzdne vydrzalo, ale ona uz tyzden prenasala 🙂

lilianka1199
5. apr 2012

@1982zuzka Dakujem,zvazovala som nad tym,lebo maju akciu teraz za 200e,ale uz viem,ze to nestoji ani za tie peniaze.....

lilianka1199
5. apr 2012

MAJOVKY - prajem Vam,

krasne Velkonocne sviatky.......

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lilianka1199
5. apr 2012

@mimi gratulujem,davajte si pozor na seba 🙂

lilianka1199
5. apr 2012

Som tu asi jedina co tu chodi po nociach a nevie spat 🙂...ale mam nachystane oblecko pre babo do porodnice-len ci nebude velke 😅 ,sedacku tiez a mam aj prvu hracku,ja sa uz neviem dockat 😅