Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@michalienka25 Je lepsie niekedy mat z niecoho strach respektive respekt pred tym ako ist na to hrrrrr a nieco pokaslat.Takze pokial sa troska bojime tak je to dobre.
@mimi GRATULUJEM
@mimi juuu tak gratulujem a nech sa vam dari 🙂
ako sme si pekne vsetky zaujukali 🙂
Ja mam za sebou poslednu poradnu u svojej mudr. A pocuvajte moj spunto vazi 3333 g, presne pred mesiacom mal 2222 g, do terminu mesiac, tak sa zda, ze bude mat 4444g 😎 😉
@mimi jeejj tak gratulujem, prajem veela zdravička
@janusha33 to si napisala velmi pekne😉.
Čo si inak myslíte, je spadnuté bruško predzvesťou pôrodu?
Mám totiž pocit, že mi dosť kleslo...ale sama si za to môžem, dnes ma prepadol "syndróm hnezdienia" a som robila jarné upratovanie a umývala okná (zvládla som však len polovičný počet) 🤐 ...poradňa až v utorok, dúfam že to bude ok. Inak okrem únavy a bolesti v krížoch sa necítim zle.
Baby vo fore Augostovky som našla na temu Odber pupočnikovej krvi tento link:
http://www.stv.sk/online/archiv/reporteri/?date...
takže ak chcete pozrite si - vraj je to o tom, ako sa obchoduje so strachom rodičov
@janusha33 zvladneme sa postarat,vsetky sme prvorodicky,nevieme co nas caka,no ale mame maminky,svokry,no a ja som rada,lebo som sa dohodla s pediatrickou,ze hned po porode pride na kontrolu ku mne domov a funguje aj ako laktacna poradkyna,co ma strasne ukludnilo,lebo ked pride lekarka ku mne,budem sa vsetko vypytovat 🙂 ....
@1982zuzka Dakujem,zvazovala som nad tym,lebo maju akciu teraz za 200e,ale uz viem,ze to nestoji ani za tie peniaze.....
@mimi gratulujem,davajte si pozor na seba 🙂

@mimi Jaaaaaaj tak gratulujem a drzim prsty nech ste zdravucke obidve a nech sa malinkej dari a rastie ako z vody.