icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

pokito
14. apr 2012

@strihalka ja si stale hovorim ze my pojdeme v 38. tyzdni. Stuplinka je totiz o 2 tyzdne vacsia. Ale mam poriadne obavy, aj ked ja som vzdy bola hrdinka, bolest som nikdy extra nevnimala, ale tato vlastnost ma pocas tehu opustila... 😒

strihalka
14. apr 2012

@pokito hehe...ja jsme hrdinka ze bez epi a bez nastrihu uz od zacatku tehu......nooooo, takze nastrih jasne ze chcem😀 a epi mam zaplacenou ale ta je fakt jen v zaloze....no zitra budem s muzickem uz popohanet malou tak uvidime krcek uz mam spotrebovany, cekame s porodnikem jen at se malinko otevru a porod mi dotahne behmpar hodin do konce abych se nemusela trapit nekolko hodin..tak sjem rada..

pokito
14. apr 2012

@strihalka tusim sme tu jedine co sa im nechce spinkat. vcera som zaspala az 3:30. Malicka je nocny vtacik, dufam ze to tak nebude po porode 😀
Namastim brusko a skusim ist do hajan. Dobruu 😉

strihalka
14. apr 2012

@pokito aj ja idem opet me pali zaha, tak si dam mleko a jdem do hajan

stvura
Odpoveď bola odstránená
lucyfuk77
15. apr 2012

@stvura moj mal z pampersiek hnisave vyrazky, take velke a naozaj fuj ☹

stvura
Odpoveď bola odstránená
janusha33
15. apr 2012

@danculka24 Ja zo zaciatku asi nebudem natierat nicim....miminko by malo mat este na pokozke to prirodzene mazivo.....a neskor uvidim, sa potom budem radit so svagrinou alebo mamou.....svagrina myslim ze nenatierala.Alebo natierala?sa popytam len musia docestovat do Nemecka,vcera vyrazali tak dufam ze dosli v poriadku.

janusha33
15. apr 2012

@stvura Miesto sudokremu mi odporucali klasicku rybaciu mast na zadok.

tiuska77
15. apr 2012

@mimi prenádherná je malinka..držte sa! 🙂

janusha33
15. apr 2012

@lucyfuk77 Johnson mi hovorila mama ze nie je velmi dobry.Ze mali s tym v praci problemy u deticiek.Takze tie co su najviac preferovane v reklame asi nebudem velmi pouzivat.Sa poradim najskor so svagrinou alebo maminou alebo uvidim co bude drobcekovi robit dobre.Ked vobec nieco budeme pouzivat.

janusha33
15. apr 2012

@lucyfuk77 My tiez planujeme kupit huggies....muz maju v praci newborn a ma na to zamestnanecku zlavu takze zaciatok budeme brat odtial a potom sa uz uvidi.

janja2502
15. apr 2012

ja som pri malej pouzivala niveu, ci uz mydlo, sampon alebo krem na zadok. Vsetko ok a pekne vonia. 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
janinkad
15. apr 2012

@janusha33 aj ja som pouzival apri Davidkovi tu klasicku rybaciu a ziaden problem nemal.bola som spokojná..teraz mi svagrina priniesla z lekarne Sudokrem a velke balenie,tak zacneme asi tým.a este mam aj Penaten.

janinkad
15. apr 2012

@janusha33 a vidis ja som bola s johnson velmi spokojná,ale asi to zavisí od dietata.kupila som aj teraz

alicia28
15. apr 2012

@janinkad , johnson obsahuje zlozku z ktorej sa dost vela deti vysype po celom telicku, nejaka alergia ,,,,ale nam to tiez nevadilo a v pohode sme pouzivali, poznam deti co Johnson vobec nemozu ani šampon ani mlieko ani nič od nich.... lebo hned su ako osypky, kazdemu nieco ine vyhovuje, sudokrem je fajn, ked som pouzila nieco ine hned bola červena riť 😀 ,,,ale sudokrem nikdy nesklamal ....len treba natierat a natierat

janusha33
15. apr 2012

@janinkad Johnson vraj obsahuje ropu alebo nejake latky z ropy......ale ked si to tak vezmeme tak to obsahuje aj teflon a pouzivame ho pri vareni.Asi to ozaj zavisi od dietatka.Jedno viem urcite ze nebudem pouzivat parfumovane mliecka a kozmetiku.

janusha33
15. apr 2012

Uz som si zacinala mysliet ze moja choroba je iba z alergie ale teraz nejak zacinam citit ze mi to akoby prechadzalo na priedusky lebo zacinam troska pokasliavat.Takze zajtra ked pridem od sefky a od zubarky tak bude asi olejikovy zabal na priedusky.Alebo si dam sol radsej....nebudem aspon taka mastna 😝

babush
15. apr 2012

@alicia28 my tiez Johnson mozeme, aj aj ked nejak moc nepouzivame, ale je naozaj pravda, ze vela deticiek sa z toho vyhadze. Ale kedze je to moja materska firma, tak som nafasovala kopec kozmetiky, tak nieco pouzivame, nieco sme rozdali 😉
No a sudocrem sme my pouzivali na kazdy den, ale ked sa nam nahodou zaparila ritka (vacsinou po pamperskach, ale aj toto je individualne), tak sme mali od dokiny Imazol krem, ten vzdy pomohol aj z najhorsich zaparenin. No a ten moj oblubeny repik 😀

alicia28
15. apr 2012

@babush ja som ani nevedela ako vyzera zaparenina, nemali sme to nikdy, ale kamoska mi to ukazala na jej dietatku ,,,videla som to,,,bolo to bolave,,,juuuuuuuuuuuj este ze moja mala to nikdy nemala a neriesila som to,,,ani neviem co vtedy treba robit, pampersky som pouzivala aj ja.... ale len tie biele a tam sa ritka nezapari mozno preto sme to nemali ,,,neviem posudit,,,ale musi to boliet 😢
teraz ked budem mat coskoro druhe dieta dufam ze zapareniny nas obidu na sto km

janusha33
15. apr 2012

No tak tatinko nam isiel na prvu nocnu.Tak dufam ze si Risko nezmysli ze ide dnes von lebo zajtra ma cakaju nejake vybavovacky a neberiem ani auto,idem radsej busom.Sa bojim soferovat teraz neviem preco.Asi preto lebo tolko blaznov jazdi po cestach ze ja aj mozem davat pozor ale ked je niekto magor a nedba na inych tak mi to nepomoze.Tak vydrzat tento tyzden nocnych a potom uz bude ok.

michalienka25
15. apr 2012

ahojte kočky. tak včera som mala riadny poplach, ja neviem, co budem robit, ked fakt zacnem rodit. najprv mi len prislo zle, horuco a potom som utekala zvracat. takto som este nikdy nezvracala. ked som si lahla, prisla na mna uplna zimnica a musela som utekat na wc. totalne ma prehnalo. neviete, co to malo znamenat?dnes mi je uz dobre, akoby sa nic nedialo...
@mimi gratulujem ti, mas nadherne babatko, nech sa mu dari a nech je zdravucke.

janusha33
15. apr 2012

@michalienka25 To mohlo byt aj z nejakeho jedla alebo nejaka crevna chripka alebo take cosi.

1982zuzka
15. apr 2012

@michalienka25 tiez si myslim ze nejaka rychla crevna chripka. Teplotu nemas?

alohim
15. apr 2012

@lucia1983 no pozerala som letak ale co ja viem...kupovat bez skusania

michalienka25
15. apr 2012

@janusha33
@1982zuzka
praveze nic, ked to vsetko zo mna vyslo, bola som hned v poriadku, ani teplota, ani nic. ja som sa len bala, ci nemam nejaku salmonelu alebo co, zeby sa nic babatku nestalo. no neviem, mozno to boli poslickovia alebo co...no chvalabohu je vsetko v poriadku (teda aspon dufam)

janusha33
15. apr 2012

@michalienka25 Nie som si ista ci by si pri poslickoch hnackovala a grcala.....to su asi skor ako kontrakcie.Juj salmonelu ani nespominaj....mna minule napadlo co by sa stalo keby ma chytil slepak.....este ho mam a keby sa mi zapalil tak neviem co by som robila.....resp.co by robili lekari.

1982zuzka
15. apr 2012

@michalienka25
@janusha33 medzi poslickov patri riedka stolica (ale nie je to pravidlo), telo vie ze sa ma cistit ale nesprevadza to grcanie, pocit choroby, slabost. Moze byt ze csi zjedla nieco co telu nesadlo a riadne zabojovalo aby sa z toho dostalo.

janusha33
16. apr 2012

@1982zuzka Tak to som ani nevedela ze aj riedka stolica tam je.Zase som o nieco mudrejsia.