icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
16. apr 2012

No parada takze moja choroba uz presla mandle,presla dutiny a teraz mi sada na priedusky co am vobec netesi.Musim ju nejak vykaslat alebo co.Alebo to isti olejovy zabal.

milacik0106
16. apr 2012

@janusha33 skús skorocelový sirupček mne pomohol a anticool cukríky na cmúľanie a veľmi veľa tekutín - ja som pila čajík s medíkom ... prajem ti skoré uzdravenie

katkamiki
16. apr 2012

Baby, od vcera vecer mam strasne pichanie na pravej strane v podbrusku. Ako keby slepak, neviem, co to moze byt. Ked sa vystriem na postely , tak je to horsie. Neviete co by to mohlo byt? Dakujem

lunnka
16. apr 2012

@katkamiki ahoj ja som mala zas strasne pichanie uplne dole v podbrusku, ked som sa postavila a chcela umyt umyvadlo.. taka bolest ze som sa skrcena odsunulala do postele nohy hore, vankus pod zadok... ked je zle by som robila vseeetko co mi kazali ale nedam si povedat... je strasne byt zavreta stale v izbe, uz nech to mam za sebou... teraz je lepsie ale som ubolena, nemozem stat velmi... myslim ze v mojom pripade mi mala dole uz riadne tlaci...

katkamiki
16. apr 2012

@lunnka No ja to mam skor taku tlmenu bolest teraz, take mierne rezanie, ale ked chodim, je to lepsie, tak neviem... Lezat nemozem moc :( Tak ti prajem, aby ta to co najskor preslo! Drzkaj sa 🙂

lunnka
16. apr 2012

@katkamiki aj ty... 🙂 bohvie co nam tam ti mali stvaraju

lunnka
16. apr 2012

prsii... 😒 ale v podstate dobre lebo na teplo nemam nic na seba, zajtra poradna, monitor, v cizmach 😀 botasky sa rozpadli a nebolo kedy kupit nove

stvura
Odpoveď bola odstránená
lunnka
16. apr 2012

@stvura idete vyvolavat? mne sa natahuje ako zaba, nohami kope pod rebra a zaroven bucha neviem cim dole az dooole 😀 este par dni vydrzat a budem kludna, uz v termine 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
janusha33
16. apr 2012

@milacik0106 Uz si varim matovy cajicek a idem do postele

janusha33
16. apr 2012

@lunnka To ti klope ze Haloooo doma ste?Pustite ma...

janja2502
16. apr 2012

@stvura ja tiez nie som proti vyvolaniu porodu. Ved ked si to tak vezmes, tak je to aj tak lepsie ako cisarsky, kedy dieta zazije vacsi sok ked ho vytiahnu, ako ked samo vyjde von. 🙂

lunnka
16. apr 2012

@janusha33 este nepustime, nech sa pekne ukludni a plava kde je 😀

1982zuzka
16. apr 2012

@janusha33 ani ja nie, to nám hovorila tetuška na predpôrodnej príprave v rámci kapitoly poslíčkovia. ale ja považujem týchto poslíčkov za takých diskutabilných.... ale napr. kamošku týžden pred pôrodom trápila riedka stolica (nie hnačka).

lunnka
16. apr 2012

@stvura ja neodsudzujem, ked treba tak treba, moze odist plod.voda a kontrakcie nikde, vela veci.. nepaci sa mi ked sa to robi len tak, kvoli peknemu datumu napr.

tiuska77
16. apr 2012

@janusha33 mne veľmi pomáha na priedušky ak sa nakrájaš do pohára cibuľu a posypeš cukrom a takto vrstvíš celu cibuľu a tu šťavu s lyžičkou ako sirup piješ...mne to stále zabralo za deň...a nieje to až také brutal hnusne ako môžno znie 😉

janusha33
16. apr 2012

@tiuska77 Uffff uz len pri slove cibula mam dost.Cibulovy caj vypijem ale toto do mna nikto nedostane.radsej si briznem olej na hrud ako cibulu.

tiuska77
16. apr 2012

@janusha33 🙂 ja cibuľu vôbec nejem v žiadnom jedle mám voči nej averziu...ale toto vypijem lebo je to osvedčene 😀 ...len som chcela poradiť 😝 ..

janusha33
16. apr 2012

@tiuska77 Jasne dakujem za radu....ale fakt mi je milsie bez cibule.....uvidim,ak mi to po dnesnej samoliecbe neprejde zajtra po poradni pojdem pozriet aj obvodnu.

michalienka25
16. apr 2012

@janusha33
@1982zuzka
Dakujem babule za rady, uz som maximalne v poriadku. Nech to bolo, co to bolo, hlavne je, ze to preslo a ze je vsetko ok. 😉

jarabica123
16. apr 2012

@janinkad Ahooj, tak nakoniec som ku Koseckej dnes nesla, muz mi vybavil cez niekoho na stredu Čaradskeho, ze mi urobi komplet vysetrenia, a ze tam uz potom mozem chodit az do konca porodu. Ale aj tak sa urcite po porode preradim ku Koseckej. Tak uvidim co mi povie, a vy ako?, Kotulate sa pomalicky?, Ja nemozem v noci spavat, mam neustale krce v lytkach, az sa na to budim, davam si aj magnezko aj calcium, aj striedavu sprchu na lytka a nic nezabera, mam uz nervy na to.

cobhan
16. apr 2012

@jarabica123 skus sa hned postavit na tu nohu do ktorej ta chyti krc. Mne to poradili pred par rokmi a funguje to, do par sekund je bolest prec.

oxiba
16. apr 2012

@lunnka citam, ze nie som jedina co ma take divoke dietko pod srdcom 🙂 ja som sa tiez minule zobudila na hroznu bolest pod rebrom, dumam, ze co to preboha je... No a ked som si tam prilozila ruku, tak som len citila ako drobec rytmicky nacvicuje pochod v maternici 😉

lilianka1199
16. apr 2012

Dnes,koli svbeniu koze cakam na pecenove testy,ak budu zle,tak do nemocnice este dnes,ak budu ok,tak do nemocnice zajtra,mam zly krvny obraz,dufam,ze tam neskoncim na infuziach....vraj som chudokrvna....a neviem co este... :(

zlobinka
16. apr 2012

ako casto mate teraz poradnu?

petra1209
16. apr 2012

@zlobinka poradňu každý týždeň a tiež každý týždeň chodím na pásy 😉

zlobinka
16. apr 2012

@petra1209 a kontroluje ta doktor kazdy tyzden,ci sa neotvaras? alebo mas iba klasicku poradnu - vaha,tlak,ozvy?

lunnka
16. apr 2012

@zlobinka ja poradnu kazde dva..ale mozno sa to zajtra zmeni a pasy kazdy tyzden

petra1209
16. apr 2012

@zlobinka nie nepozerá ma zospodu naposledy v 36 týždni. Normálne len moč skontroluje, tlak, váhu pozrie či nohy nepuchnú a to je všetko