icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janinkad
16. apr 2012

@jarabica123 sak jasne,nech ta dôkladne pozrie a pôrodnik ti aj povie ze co a ako dalej...veru kotulam sa,posledne tri dni mi bolo nejak divno,poobede ma dole tak pichavalo,dalo som sumive magnezium a ustupilo aj som spala lepsie.doteraz som ho nebrala.musime nejako vydrzat,viac polihujem,buduci pondelok ide Davidko na mandle tak som ho uz ani teraz do skolky nedala,tak este aj on je doma.no co uz..a som zvedava na bud.stredu na poradnu,ako to tam "dole"vyzera...

zlobinka
16. apr 2012

@petra1209 no mna sa skoro na nic nepyta...ale ostatne mam aj ja tak..len kamoska mi hovorila, ze ju pozera kazdy tyzden,tak ze ci je to normalne?..dik

jarabica123
16. apr 2012

@janinkad Juuj tak mas toho dost, a kto pojde s malinkym do nemocky? A ktore mandle mu budu vyberat?, Aj sestrina mala na to bola, len jej k tomu robili este aj uska, pretoze tam mala kopec hnisu, chudatko. A teraz niekedy idu na vybratie drenikov, ktore jej v uskach nechali. Tak nech uz maju za tym. Mandle ma dnes skoro kazde druhe dieta. Tak sa opatrujte a drzte sa

kisasonka83
16. apr 2012

ahojte maminy,chcem sa opytat neskutocne ma svrbi cele telo,je to uz na nevydrzanie ☹ v noci nespim a len sa skriabem az do krvi,niekde som citala ze by sa mali urobit pecenove testy,ze nemusia byt dobre,ale kto mi ich urobi?obvodak alebo gyndar?na poradnu som bola teraz v piatok 13.4. ale nic nehovoril ze by ma odobral a do nemocnice na poradnu mam ist az o 2tyzdne a to uz budem 39tt nie je to neskoro?ci to uz len ja som blazon?nerobia mi ziadne pasy,ziadne monitory ani prietoky a maleho mam v priecnej polohe sice to neviem na 100percent ale aj doktorovi sa to zdalo,pritom sono som mala posledne v 31tt a to bol maly priecne☹ a este sa chcem opytat,ked cakam chlapceka a bol by KP to sa rodi cisarskym?

janinkad
16. apr 2012

@jarabica123 este neviem,kto s nim pojde...najradsej by som isla ja,ale uvidim ako sa budem citit.ide na nosnu mandlu,ale tiez hlavne kvôli uskam,lebo od zac.februara sa to s nim vlecie,vkuse sople,s nejakymi 3 dnovými prestavkami a obcas aj to ucho spomina.a ideme do Piestan,poobede by mal byt doma,tak dufam ze to bude ok.Aj som ho preto uz tento tyzden nedala do skolky,lebo neskutocne kolko deti maju takychto chorych ,nechorych ako ja hovorim.

janusha33
16. apr 2012

@kisasonka83 Ano to sa rodi cisarsky kvoli tomu ze by tam mohlo dojst k stlaceniu semennikov.....my mame ten problem ze drobec nam v podstate stoji a nechce sa otocit.Ked ta svrbi cele telo tak myslim ze Lilianka tu mala taky problem a dnes uz cakala na pecenove testy.Skus ist aspon k obvodnemu a ked nie tak chod rovno na gyndu ale to moze asi aj obvodny riesit.Jej vyslo ze ma zly krvny obraz a anemiu.Takze ti mozno nieco tiez chyba.

janja2502
16. apr 2012

Ahojte baby, tak dalsia moja kamoska ma bejby. Len ja som este stale tu 😀 . No ale vecer sa chystam do Polska, tak dufam, ze tam neporodim. 😀

janusha33
16. apr 2012

@janja2502 Ta neee ta pockaj aj my sme este tu......

janja2502
16. apr 2012

@janusha33 joj tak hej, my sme tu este vsetky, ale mne uz dnes zacina 39 tt, tak preto mi je uz dlho. 😉

pokito
16. apr 2012

@oxiba ahoj Oxi, prosim ta kde ma ambulanciu ta Mudr. Bertoldova? Bola som sa tam dnes pozriet, ale jej meno som na ziadnych dverach nevidela. 😕
A ako ordinuje?

adikasala
16. apr 2012

kocky aj ja som este tu 🙂 dnes vnoci som mala mierne bolesti v podbrusku take ako predmenstruacne,a bolo to take nepretrzite sustavne,to su asi neni kontrakcie ze?dnes som 37+2 🙂

pifina
16. apr 2012

@adikasala ja som to mala minuly tyzden, trvalo to asi den a potom to preslo ... tvrdlo ti pri tom brusko? lebo mne nic, len som sa citila, ako keby som mala dostat menzes, tak som usudila, ze sa len drobec viac tlaci dole a neriesila som to 😅 a vcera som si vsimla, ze mam nejak viac vygulatene brusko, takze daco tam stvaral poklad moj 😅

pifina
16. apr 2012

@kisasonka83 ak mas maleho priecne, mozno ta svrbi telo aj preto, ze ti on tlaci na pecen a ta potom nemoze naplno fungovat ... kazdopadne pecenove testy ti neublizia, to staci krv zobrat ...

lilianka1199
16. apr 2012

@kisasonka83 ja som dnes bola u svojej gynekologicky a povedala som jej,ze sa stale skriabem,okamzite ti beru krv,je to sprievodny jav vazneho problemu v tehotenstve,hned dala urobit pecenove testy,vysledok do 30 min. a ak by boli zle,okamzite nemocnica-ohrozenie babatka!!!....ja som to mala ok,takze asi jem vela ovocia a na nieco som alergicka 😒 ...ale do nemocnice idem aj tak,mam zle krvne testy- chudokrvnost,ale nieje to take surne, takze idem v utorok-stredu....

lilianka1199
16. apr 2012

@pokito pecenove testy ok 🙂..aspon som pokojnejsia,dakujem za radu a ze si ma na to upozornila 🙂

janusha33
16. apr 2012

@lilianka1199 Papaj cviklu.....ta je skvela na zelezo......a tiez mrkva a pokojne aj uvarena.Uvarena sa dokonca lahsie a lepsie vstrebe ako surova.

janusha33
16. apr 2012

@janja2502 Ja by som uz tiez isla rodit.Uz to chcem mat za sebou lebo myslienka na to ma zacina stresovat aj ked neviem rozumne vysvetlit preco.ale nevadi....uz to chcem mat jednoducho za sebou a sa chcem bavkat s drobcekom a spat na bruchu.Uz sa nudim.Vsetko mam nachystane,porobene,nemam co robit tak asi aj preto.

janja2502
16. apr 2012

@janusha33 ved mna dnes tak bolia krize a brucho cely den tvrde. To by bola sranda, keby sme rovno z Polska leteli do porodnice. 😀

zlobinka
16. apr 2012

@kisasonka83 aj mna zacalo vsetko svrbiet hlavne nohy v noci..inak pol dna nic potom troska a tak...moja mi tiez nerobila pecenove..ona sa vlastne ani nepytala, ci ma nieco svrbi, ci mi nohy puchnu..tak sa tam chystam v stredu a spytam sa na to...to clovek aby si vsetko sam pomaly zistoval....

janusha33
16. apr 2012

@janja2502 No so mnou zacina mavat alergia......nos ma v kuse svrbi a do toho tie priedusky.....no parada.....cely den chodim a fukam nos lebo uz len troska sopliky mi prekazaju a mi drazdia nos.A tiez mi nejak divne stoji brucho dnes a je take tuhe nejake ci co

janja2502
16. apr 2012

tak asi to bude len tym pocasim. Uvidime zajtra. 😉

pokito
16. apr 2012

@lilianka1199 no super, tesim sa, ze ste ok 😉

krisstinaa
16. apr 2012

pekne sa nam to blizi. aj vy uz zacinate stresovat? ja trosku, lebo netusim co ma vlastne caka. chystate sa niektore rodit aj v ruzinove?

jarabica123
16. apr 2012

@janinkad Presne to iste mala sestrina mala, vkuse chora, a vybrali jej tiez nosne mandle a musim zaklopat, ze je to o sto krat lepsie, Tak snad to tak bude aj u vas. Budem na vas myslit, drzte sa

adikasala
16. apr 2012

@pifina no uvidime brusko bolo normalne,dufam ze sa iba mala tlacila dolu, na kontrakcie to nevyzeralo...zajtra mame poradnu v stredu sono tak budeme vediet lepsie ako sme na tom,,,ale ked sa babika rozhodne tak nech teda uz pride,ale radsej by som este pockala tie dva tyzdne 🙂

petka296
16. apr 2012

Dnes som bola na sone a sme hlavickou dole, jupiiiiii 🙂

ada6947
16. apr 2012

ahojte... ktora ide rodit koncom maja do trstenej??

miskahanesova
16. apr 2012

Kocky mam uz len 7 dni a ja sa neviem rozhodnut: spinal alebo celkove uspatie ...aky nazor mate vy?

kisasonka83
16. apr 2012

@pifina ahoj ja viem len je otazka ci mi ich obvodacka urobi ci ma nebude posielat ku gynekologovi na odber ☹

janusha33
16. apr 2012

@miskahanesova No toto neviem ani ja.....hrozi nam cisarsky a neviem ci spinal alebo celkovu anestezu.....neviem ake su vyhody a nevyhody.....viem ze po spinaly sa rychlejsie pozbieram,lenze isto to ma aj nejake nevyhody ktore mi mama pre istotu nepovedala.......nic to idem googlit a ti dam vediet