Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@janusha33 skús skorocelový sirupček mne pomohol a anticool cukríky na cmúľanie a veľmi veľa tekutín - ja som pila čajík s medíkom ... prajem ti skoré uzdravenie
Baby, od vcera vecer mam strasne pichanie na pravej strane v podbrusku. Ako keby slepak, neviem, co to moze byt. Ked sa vystriem na postely , tak je to horsie. Neviete co by to mohlo byt? Dakujem
@katkamiki ahoj ja som mala zas strasne pichanie uplne dole v podbrusku, ked som sa postavila a chcela umyt umyvadlo.. taka bolest ze som sa skrcena odsunulala do postele nohy hore, vankus pod zadok... ked je zle by som robila vseeetko co mi kazali ale nedam si povedat... je strasne byt zavreta stale v izbe, uz nech to mam za sebou... teraz je lepsie ale som ubolena, nemozem stat velmi... myslim ze v mojom pripade mi mala dole uz riadne tlaci...
prsii... 😒 ale v podstate dobre lebo na teplo nemam nic na seba, zajtra poradna, monitor, v cizmach 😀 botasky sa rozpadli a nebolo kedy kupit nove
@milacik0106 Uz si varim matovy cajicek a idem do postele
@janinkad Ahooj, tak nakoniec som ku Koseckej dnes nesla, muz mi vybavil cez niekoho na stredu Čaradskeho, ze mi urobi komplet vysetrenia, a ze tam uz potom mozem chodit az do konca porodu. Ale aj tak sa urcite po porode preradim ku Koseckej. Tak uvidim co mi povie, a vy ako?, Kotulate sa pomalicky?, Ja nemozem v noci spavat, mam neustale krce v lytkach, az sa na to budim, davam si aj magnezko aj calcium, aj striedavu sprchu na lytka a nic nezabera, mam uz nervy na to.
@jarabica123 skus sa hned postavit na tu nohu do ktorej ta chyti krc. Mne to poradili pred par rokmi a funguje to, do par sekund je bolest prec.
Dnes,koli svbeniu koze cakam na pecenove testy,ak budu zle,tak do nemocnice este dnes,ak budu ok,tak do nemocnice zajtra,mam zly krvny obraz,dufam,ze tam neskoncim na infuziach....vraj som chudokrvna....a neviem co este... :(
ako casto mate teraz poradnu?

No parada takze moja choroba uz presla mandle,presla dutiny a teraz mi sada na priedusky co am vobec netesi.Musim ju nejak vykaslat alebo co.Alebo to isti olejovy zabal.