Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
No co sa mi stalo teraz v autobuse.Normalne ze mlada kocka sa mi postavila aby som si sadla.To som normalne nevychadzala z uzasu lebo doteraz mi miesto uvolnovali iba postarsie zeny co som stale odmietla pretoze aj ked som tehotna som mlada a bolo mi blbe obsadit miesto starsej zeny tak stale som povedala ze dakujem ze nech sedia ja postojim.Ale teraz normalne mlada kocka sa postavila co sa mi fakt este nestalo.
@janusha33 Bolo to od nej pekné 🙂 V dnešnej dobe je málo takýchto ľudí ☹ Mňa zase ak niekto uvidí sa pýta: Je Vám zle? Pomôžem Vám? Už mi to lezie na nervy. Ešte 21 dní do pôrodu, snáď to už príde. V pondelok som mala falošné kontrakcie, tak už by mohli prísť tie ozajstné. Dnes si dám pohár červeného vína a budem skackať na fit lopte, snáď sa to už spustí.
@oxiba Mne tiež panvu nemerali. Mala som ísť rodiť cisárskym kvôli defektu srdca, ktorý mi našli v 18tt, ale momentálne je to tak, že zvládnem aj spontánny pôrod. Po spontánnom pôrode sa rýchlejšie zotavuje, cisarák je operácia a zásah do organizmu. Prvé som rodila spontánne, vydržala som to, tak ak to musí tak byť znova, tak to vydržím, len nech to už je, lebo som už totálne unavená.
@silvulik10 No ja keby som si mohla vybrat tak jednoznacne spontanne ale zial nas drobec je panvovym koncom takze si nemozem vybrat a je to isty cisarsky.Ano bolo to od nej pekne ale som ostala prekvapena ze este zije slusne vychovana mladez.Ako nie ze by som bola stara ale tak predsa dnes sa maloktory mlady postavi aby si mohla sadnut tehotna zena pripadne starsi clovek.
@janja2502 No tak to je jasne to je stara skola,poniektory vedia co sa patri a niektory to aj vedia ale to neurobia ale z dnesnch mladych to malokedy vystat aby vymenili svoje pohodlie za pohodlie inemu.Mne sa tiez doteraz len starsie zeny postavili aj to som ich posadila spat lebo mi bolo blbe ze starsia zena bude kvoli mne stat.Tak som sa stale vyhovorila ze mne je zle ked sedim tak si sadli spat.
@janusha33 No jasné, to je iné ak nie je bábatko dobre otočené, veď nechcú ohroziť ani mamičku ani bábatku a nechcú si to zobrať na zodpovednosť keby sa Vám niečo stalo. Ja som chcela rodiť spontánne, potom bolo tak, že budem musieť cisárskym tak som sa s tým zmierila, a teraz je to znova tak, že to bude spontánne. Tak čakáme.
Však presne to som Ti písala, že je málo takýchto mladých, ktorý ešte vedia čo sa patrí a čo nie 🙂 Ale dobré je, že ich ešte pár ostalo 🙂 Kedy máš termín? ja až 11.5. Sekciu zvykly plánovať v Šaci 5-10 dní pred termínom. Už vieš kedy budeš mať sekciu?
@silvulik10 Este neviem,na buduci tyzden si ide urobit predoperacne a mam ist aj na poradnu tak sa uvidi co mi nove povedia.
To bola dnes poradna, hoc som bola 4 v poradi, na rad som prisla po 2,5 hod., sestricka stale pustala dake svoje zname + jednu stampgastku, taka drza obezna cca 17 rocna narkomanka vyzoru Kelly Osborne, ktorej uz ma plne zuby i dr., mooc sa vytesovala, ze ide na operaciu, dr. Vravela, ze dnes bola este kludna, ze si asi rano dala davku a bude stastna, ked sa jej uz zbavia...len nechapem preco mala prednost pred nami bruchatymi.. Esteze tam boli i ine pohodove tehulky, asi by mi narastli rohy...
Inac sranda cestou v buse domov, padol mi listok a taky dedulo s barlickou, ze mi ho zdvihne a ja nie nie vsak to zvladam 🙂 a dedulo na to vidite aky som nemotorny ani listok som vam nedvihol, no nabuduce ked sa stretneme uz to stihnem.. 😉 Tak som sa i zasmiala, no aky zlaty... 🙂
ahojte, tak ako sa drzite? Zatial nikto okrem nas neprisiel na svet? Vcera sme boli na poradni, mala pekne pribera a uz mame 2770g. Zatial ju nedojcim, davam len jej flasku. Mliecko si odsavam, ale uz mam svalovicu na rukach, tak som si musela kupit elektricku odsavacku 😒 Ja len dufam, ze este k dojceniu prejdeme 🙂
baby, ja idem zajtra do nemocky na pasy a poradnu a podla toho aky bude nalez, tak rodime. Bolesti mam uz 4 dni, tak som zvedava. 😉
dnes mi konecne doslo rozhodnutie zo socialky, mam priznanu matersku od 14.5 - 10.11. Vytesujem sa ako male decko 🙂 ked k tomu pridam celu dovolenku a par dni neplateneho volna, tak by som mohla ist do roboty az od Noveho roku....
Baby jedna moja znama ma v pondelok 23.4. termin je tretorodicka a zajtra ide cestovat 250km tam a 250km spat len preto lebo ziarli na muza a nenecha ho ist bez nej. Podla mna je to nezodpovedne, aky mate na to nazor vy?
@petka296 tak ak ma problemove tehotenstvo tak je to od nej nezodpovedne. a ten jej muz by tiez mohol radsej byt doma pri nej. lebo clovek nikdy nevie
@oxiba no tak veselo si mala na poradni ☹, a co tie krce este mas ? dufam že nie
@petka296 skor sa zamyslam ako funguje ten vztah, vsade chodi s nim a nikam ho nepusti to mam chapat ??

Fuuuha no nie som si ista ale myslim ze mamina na dverach v praci maju ze informacie poskytuju iba osobne,ze po telefone nie lebo viem ze mali taku nejaku aferu s tym tak to zatrhli.Lebo si nevedia cez telefon overit ci fakt vola ten kto hovori ze vola.Ale to je asi vsade inac.