icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
janusha33
20. apr 2012

@petka296 Uff tak to by som sa vykaslala an to a muza by som nejakym sposobom donutila aby to nechal tak pokial to nie je pracovne dolezite.Aj moj muz chodi niekedy na dlhe trasy na rozvoz a stacilo mi ist raz s nim a to som nebola ani tehotna a som uz cestou domvo spala v aute.Ale teraz mu aj v praci vychadzaju v ustrety ze ho nechavaju na rozvoz len na blizku.

cobhan
20. apr 2012

@petka296 no ja neviem, termin mam az o mesiac a tiez muza nepustam len tak prec 🙂. Toto uz je cas, ked ma byt chlap doma so zenou a nie chodit kade-tade (pokial samozrejme nemusi ist). Tiez by som asi sla s nim, uz len preto, ze skor by ma dopravil do nejakej najblizsej nemocnice ako by som ja sama dosla, keby to na mna prislo doma a nikde nikoho.

linlin
20. apr 2012

Ahojte, tak to mame potvrdene, malinka sa neotocila, cize v utorok nastupujeme do nemocnice a v stredu nas caka cisarsky a uz budeme traja 🙂 mam z toho zmiesane pocity, ked viem, ze v stredu bude ten den D.
Tak drzte palce nech vsetko dobre dopadne 🙂
Som zvedava ci mi teraz tie dni utecu alebo sa budu vliect...

petka296
20. apr 2012

@krisstinaa on musi koli praci odist na cely den, ale ona by aj tak bola u rodicov, ale ide o to, ze ona ho nikam nechce pustat sameho strasne nanho ziarli a vsetko mu vykrikuje.

petka296
20. apr 2012

@danculka24 ano presne tak, ziarli, uz ho 3x vyhodila z bytu ze ma frajerku ale on chodi do prace a frajerku by ani nestihal, ona ma strasnu paranoju.

petka296
20. apr 2012

@janusha33 on ide pracovne, ale ona by ajtak bola u rodicov a oni by ju zaviezli.

petka296
20. apr 2012

@cobhan no ja by som nesla 2 dni pred terminom 500km

krisstinaa
20. apr 2012

@petka296 tak ale potom sa nema coho bat ked ide o pracu. ak tam on ist musi, predpokladam ze tiez nie je nadseny ze nechava doma zenu v takom stadiu tehotenstva. ja viem ze hormony su hormony a vedia s nami pekne plieskat v tehotenstve, ale radsej by mala doma zostat

cobhan
20. apr 2012

@petka296 ked ide pracovne, tak to je fakt divne..to by ma asi nikto z domu nedostal a este keby som vedela, ze ma ma kto odviezt a pomoct mi do nemocnice

petka296
20. apr 2012

@krisstinaa ona strasne ziarli a ked chodi do roboty tak ona si mysli, ze chodi za zenami. A pritom on taky vobec nie je. Ona taka bola uz aj pred tehotentsvom.

petka296
20. apr 2012

@cobhan no ved to, ze ona nemysli na babo ale na to aby jej niekde na odpocivadle nezahol 😖

lilianka1199
20. apr 2012

Dnes poradna dopadla ok,lekarka strasne zlata-mladucka, vsetko vysvetlovala,bola som na ponaucenie o EPI,tak som rada,ja sa buduci tyzden chystam na svadbu,tak dufam,ze mimco este pocka,nerada by som rodila niekde v Presove 😅 ...po dnesku uz nemam take tazke srdce na Sacu a som rada,ze tam idem 😉 .....
Inak chodite tu niekto na predporodnu pripravu- Hlavne Kosicanky 🙂

janja2502
20. apr 2012

@linlin tak to mate super. Je to strasne divny pocit len tak cakat a vediet ze to bude prave v stredu. Ale drzim prsty, nech vsetko vyjde ako ma. Ja tak isto ak sa zajtra neozvem, tak mam uz maleho pri sebe. 😉

danculka24
20. apr 2012

@linlin noo tak držim palce na tu stredu 😀

danculka24
20. apr 2012

@janja2502 tak isto držim palce 😀

danculka24
20. apr 2012

@oxiba
@lucyfuk77
@pokito cafte baby ako sa mate ??

linlin
20. apr 2012

@janja2502 dakujeme a tak isto drzim palceky, nech vsetko dobre dopadne, drzte sa

janusha33
20. apr 2012

@petka296 Juuuuj tak mi ho je doslova luto......vo vztahu ma byt predsa dovera......to ho nemoze tak obmedzovat pretose skor ci neskor ho takymto sposobom iba strati a taky vztah neviem ci ma vyznam ked je taka.A na miminko to tiez nevplyva dobre.

janusha33
20. apr 2012

@janja2502 No tak to na teba budem mysliet.Ozaj mirkave sa uz davno neozvala.....neporodila ona nahodou?

mimi
20. apr 2012

@adikasala nasa sa vola Jasmine, ale volame ju palculienka, lebo je strasne drobulinka 🙂
@petra1209 ja som rodila cisarskym, takze v pohode 🙂
@janja2502 nech vam vsetko dobre dopadne, hlavne nech mas rychly porod.

alohim
20. apr 2012

@janusha33 Mne sa o tiez raz stalo, ze mi uvolnila miesto mlada kocka, som nechapala..inak najzvlastnejsie je to, ze este mi nikdy neuvolnil miesto muz. Inak si zvyknem postat. A raz sa aj take stalo, ze sedim a nastupili dve panie, mali okolo 50tky a normalne sa pohorsovali, ze taka mlada sedim a neuvolnim miesto 😕 ak by mali viac, uvolnim miesto, ale fakt mi vtedy nebolo dobre a naokolo bolo aj kopec inych mladych, ktori im mohli uvolnit miesto.

katkamiki
20. apr 2012

@oxiba a prosim ta ake ti tam napisali rozmery? Chcem len porovnat ci mam fakt taku velku panvu 🙂

alohim
20. apr 2012

@lilianka1199 fajn, ze to dobre dopadlo..ak to bola presne ta mladucka lekarka (uplne na konci stranky) http://www.nemocnicasaca.sk/lekarske-pracoviska... ...ja ju poznam, chodila do vedlajsej triedy so mnou na strednu....je to super clovek 🙂

kwatka
20. apr 2012

ahojte
ja som sa sem asi pred mesiacom votrela ale vôbec nestíham ani čítať nie to ešte reagovať. Tomino a ani domácnosť mi to veľmi nedovolí no a ešte keď sa ku tomu pridá aj moja lenivosť tak ... 😖
od utorka som na MD, mam sa objednať na CTG a na min.poradni mi našli streptokoka tak som brala ant. ale lekárka ma prezrie až v máji lebo teraz je odcestovaná,či sa to preliečilo alebo nie.
Ide niekto rodiť z Košičaniek do pôrodnice na Terasu?myslím že to je FNsP Trieda SNP?

lucyfuk77
20. apr 2012

@danculka24 ahojte 🙂 ja momentalne : a) poslickovia, b) zacinajuce kontrakcie ...

pokito
20. apr 2012

@danculka24 Achoj, ja sa mam dobre, az na tie kopance do rebier 🙂 ale mne nic nevadi, ja som rada ze si spokojne kopkaa chrustik moj.

danculka24
20. apr 2012

@lucyfuk77 aale fakt ?? žeby sa to bližilo ????

danculka24
20. apr 2012

@pokito veru bud rada, ja som za take dni vdacna, a nie ked musim ratat ci vobec kope a stresovat že čo je s nou

lucyfuk77
20. apr 2012

@danculka24 zatial este neviem, interval je 20 minut, ale este nezosilneli...