Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@danculka24 hej hej Bkomplex pomoha aj mne je to super na herpes a babatku neuskodi
Jupiii, uvidim svoju lasku. 9.5. idem na dalsie 3d sono 🙂 vezmeme aj svokrusku, nech vidi aj ona svoju 1. vnucku 🙂
No baby mam trosku stres a neviem ci je opravneny lebo mam nejake vytoky take ze hnede.A neviem ci to je z toho ze ma dnes pozerala zospodu a to tam nejak rozdrazdila alebo sa mam zacat plasit.Kontrakcie necitim a maly sa hybe spokojne jak doteraz.Tak teraz zvazujem ci volat mame lebo isla do nocnej ze ci to riesit a mame sadat do auta a ist do porodnice alebo to nic,to bude iba z podrazdenia.asi este pockam a uvidim ako sa to vyvinie.Voda mi neodtiekla aspon myslim.
@janusha33 Jani,aj ja som dnes bola na kontrole,lekar povedal,ze som nachystana rodit a do 15 to nebude,ze tak tyzden skor,ze to poriesi,no co vraj budem cakat a ked mam problem s kozou,tak sa zasmial,ze na to je jediny liek-porodit 🙂 ,takze budeme mat malicke v rovnakom case,aj ked ma upozornil,ze mozno aj skor,kedze krcok mam uz len na 1cm, a som otvorena na jeden prst,dost sa vo mne dnes sprtal,neviem ci ma trochu neotvoril,lebo ked som prisla domov,tak hnedasty vytok a trosku krv a citim sa dost zvlastne a mm je na nocnej a zapotrosila som karticku poistenca,idem zajtra pre novu,tak dufam,ze dnes to na mna nepride 😉
@janusha33 skus asi posondovat u svojej mamky, vsak ked robi na novorodeneckom, tam sa moze na to spytat dakeho gynekologa...
Mrkla som na web a tam sa pise, ze je to OK, hneda farba znazci, ze je to starsia krv a vytok byva casty po takom vysetreni, posva a krcok su velmi prekrvene a cievky ti pri vysetreni asi nejake popraskali, slovosled hodny madara, no snad sa z toho vysomaris...🙂
@oxiba
@lilianka1199 Jaj dakujem.Mame nevolam lebo ta by hned zostresovala ze nech pridem a neviem co.A tiez si myslim ze to je len z vysetrenia lebo kontrakcie nemam a tiez sa vo mne troska posprtala dnes.A v papieri co mi dala tak je ze hrdlo skratene na 2 - 2,5 cm,presiakle a vonk.branka pre prst, vnutorne uzavreta.Z tych ich hatlanin clovek nevyjde a aj ked som zdravotnicka niektore vyrazy su mi nezname(ved nemozem tiez vediet vsetko z ineho odboru ako je moj).Ale tak pokial nemam kontrakcie to neriesim a pisala som so segrou tak mi hovorila ze pokial to bude pokracovat aj zajtra tak potom nech sa pytam mamky lebo teraz by som ju iba zostresovala co je svata pravda lebo ona sa sprava jakeby mala ist rodit ona,a ma z toho vacsi stres jak ja.ja to nejak neriesim.Pokial nemam kontrakcie a neodtiekla mi voda tak to neriesim.Lili mne by tiez trebalo ist zajtra do mesta pre vysledky z predoperacnych ale nechce sa mi takze sa budem modlit aby to neprislo cez vikend a v pondelok si pojdem pre vysledky a vo strvtok pojdem zase na kontrolu a uvidim co mi povedia ze kedy mam nastupit na hospitalizaciu.Mne zase asi budu cakat zhruba k terminu lebo tak sa vyjadrila ze nie buduci tyzden ma hospitalizuju ale az na dalsi.Tak uvidime ci sa Risko nevypyta skor.po pondelku ked bduem mat vysledky v ruke mi to bude uz jedno.Len este nech pocka tento vikend lebo sme chceli grilovat.
@janusha33 Vy idete grilovat,ja sa chystam na vsadbu,buduci tyzden idem na poslednu kontrolu a dohodneme termin porodu dalsi tyzden....takze max 2 tyzdne a sme maminy 🙂
@lilianka1199 Noooo super....este stihneme co to a potom sa budeme uz len drobcekom venovat a uzivat si ich.Ja uz mam taku chut na grilovanu alebo pecenu klobasku.akurat mi tam bude chybat zeleninka zo zahradky ale tak dobre posluzi aj calamada zo spajzi.Ta zelenina v obchodoch je este stale taka umela ze bleeeee.Ale tak takym kolacikom zo svadby by som nepohrdla.A najnovsie mam chut na radler.Minule som uz neodolala a som si dala.Vraj mi to nemoze poskodit.
Kedze sa moji chlapi zasili v detskej a rozkladaju armadu aj s tazkou mechanikou tak som tu 🙂 🙂
Akurat som si spomenula, co sa mi snivalo, dnes v noci som rodila i ja a vcera som akurat mudrovala, ze mne sa s porodom vobec nesniva..
Nuz tak som teda v sne porodila, maly bol straaasne zlatunky, len som vobec nevedela akym stylom som porodila, tak som vyhrnula koselu a pozeram, kde ma to asi sili, zistila som ze isiel normalne, len nechapem ako som sa dokazala pozriet az tam dole 😀
No a v sne mi dalej hovori setricka, nemali by ste jest tolko zeleza, nedala sa nam vysetrit vasa krv, chytala sa na vsetky magnety, taka je zelezita.. 🙂🙂
@janusha33 ja cele tehotenstvo neviem odolat kofole ...proste musim 😅 ,inak ja sa neobmedzujem v nicom okrem alkoholu a red bullu - fajcit som nefajcila,pojedla som asi vsetko,co sa ukazuje na mojej vahe 🙂
.... niekedy mám pocit, keď tu čítam "fotoblogy" , resp. správy na nástenke, tak by mali dieťa dovoliť počať rodičom len po psychotestoch 😒 😒
Baby, mam taku intimnu otazocku.. 🙂 Sexujete v pohode este? 😀 dnes mi povedal lekar, ze mam zacat nechareny styk aby som sa zacala otvarat, ale my sexujeme tak 2 krat do tyzdna, tak neviem, ci mame zacat viac, ale to sa mi uz nechce , nevladzem 🙂
Baby fakt si myslíte že sex funguje ako prírodná vyvolávačka?
@katkamiki Aj my stale 🙂 dokonca doktor povedal ze mame stale az do konca tehotenstva ze je to dobre aj na hradzu, že ju to masiruje a je mensie riziko natrhnutia alebo nastrihu 🙂 snad to pomoze 🙂 Dokonca som čítala, ze muzske spermie mozu sposobit rýchlejší odtok plodovej vody, ale neviem co je na tom pravdy 🙂
@katkamiki Pride nebojkaj 🙂 a este je dobrý na otvaranie a uvolnenie panvoveho dna caj z malinových listov, v tvojom tt. by bolo dobre pit tri salky denne 🙂 ja mam terat 36.tt mam pit 1salku, v 37.tt 2 salky a v 38.tt 3 salky ale ze denna davka nema byt väčšia ako 1liter caju 🙂
tak skusam aj ja co to spravi 🙂
@katkamiki No my normalka len tiez je to uz kus nepohodlne ale tak nemozem nechat muzicka tak trpiet........a zase viem o chlapoch ktory zacali svoje zeny podvadzat prave ked boli tehotne lebo nechceli sex.Moj sice nie je typ cloveka ktory by podiedol ale ta aj tak.Bude mat dost po porode prezit sestonedelie 😀 .

@cobhan držim palce nech je všetko oki....neboj nič tie vahy su vždy orientačné...my mame tiež obaja malinke hlavy...takže aj malička ja taka ved normal vaha by mala byť okolo 2 kg tak to si myslim si v pohode...ešte raz drž sa 😵