Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
ahoj dievcata, musim sa aj ja k Vam pridat do diskusie. Cakame babätko , termin mam 10.05. takze coskoro a teraz na konci mam tiez nohy opuchnute ako papuce. Rano to je dobre , ale vecer hroza. Cakame stvrte dievcatko takze budeme mat babinec.
Ahojte tak aj sa pridavam k majovkam...som zo Ziliny a termin je 15 maj a ma to byt chlapec🙂
od vcera ma uz pobolieva brusko tak uvidime kedy to bude
a tiez by som rada samostatnu izbu ale neviem ci sa podari a bude volna
ahojte, my mame termin na 16 maja 🙂 a celu noc som poriadne nespala ako ma bolelo v podbrusku.
Mohol by sa maly vypytat uz na svet, lebo v tomto teple a s tolkymi kg navyse to uz neni sranda 🙂
Konecne nam v UK vyslo slniecko,takze sa ideme rozhybat do parku a mozno sa aj malemu zachce na svet 😉
@stvura No sa pridavam k spuchlinkam.....som sa vratila teraz z mesta,som si bola pre vysledky z predoperacneho ktore mi zbabrali takze mi museli urobit zase odbery a vo stvrtok si mozem ist pre vysledky,takze dufam ze do strvtka to vydrzime.ale z toho tepla mam nohy a ruky spuchnute jak shrek.A ani nemam co an seba....do sukne sa narvem ale ju nezapnem,tricka su este relativne ok,lebo si stale kupujem radsej take volnejsie,nemam rada napasovane,sa v nich citim ako klobasa,ale riflove kratasy nemaju sancu.Nastastie som objavila v skrini jedny saty co mi mama kupila minuly rok take letne,volne a ma presviedcala ze to nie su tehotenske a teraz som ich obliekla a sedeli ako uliate.Minuly rok mi bole na niektorych miestach volne.Takze ked bude vo strvtok tak ako dnes beriem saty.odmietam sa tak puchnut z toho tepla......
@verca007 No na v podbrusku boli pravidelne kazdy vecer uz dobre tri tzydne a maly sa nechysta ani nahodou.....teraz je pre istotu cim dalej tym viac akcnejsi......asi nacvicuje spartakiadu alebo co......ale vecne mam vykrutene brucho .....jednu hrcu vpravo hore a druhu dolava dole.....skoda ze nemama rtg oci alebo okuliare aby som videla co tam vlastne stvara.
@stvura No tak o mojom drobcovi nemozem ani nahodou povedat ze by bol kludnejsi.....ten sa teraz prevaluje a vrti a natahuje stale a cka sa mu pravidelne rano a vecer....a este ked si lahnem spat tak aj vtedy sa mu zvykne ckat co mi brani aby som zaspala lebo sa mi pravidelne myka cele brucho a je to kus neprijemne.Inac nas tam ma malo miesto ale hybe sa ostosest az ja sa musim niekedy tak stiahnut aby sa mohol prehupnut okolo niecoho lebo to az boli niekedy.
Cafte baby, hlasim sa z eurovei, manzel je na pohovore a ja vymetam obchody 🙂
uz sa nejak specialne chystate na porod?
a ked mate opunute nohy tak nejedzte sol a nepite mineralky, mne to dr zakazal a opuchy su prec
@stvura @janusha33 no moj spuntik dava o sebe vediet statocne, iba ked mi stvrdne brucho, tak mlci ako pena...
Posledne dni sa stale budim o 3rano, na to ze mam brucho tvrde ako kamen a spotena som ako mys... Nejak mi uz tvrdne castejsie, panvu mam ako vo zveraku... No podla terminu bude asi najneskor bud. Tyz. Vonku... 🙂
@oxiba Ja ani neviem co je to tvrdnutie brucha lebo ja kazdu zmenu pripisujem tomu ze to sa maly kruti,to netvrdne brucho,to sa maly kruti.....aspon ja mam z toho taky pocit.....aj ked dnes ked som sla pre tie vysledky a som sa troska ponahlala aby som stihla hned dalsi bus spat tak som mala take napate brucho ze neviem co to nebolo to tvrdnutie.
@verca007 Mineralky sa mozu pit ale s nizkym obsahom Na a Cl.......cize taku Baldovsku ani nahodou.Treba pozriet ktore maju malo soli.Myslim ze Lucka a Drobcek tie klasice dojcenske sa mozu.Lebo ked niekto nema dobru vodu doma a ta chlorovana ked je v meste alebo tak tiez nie je ziadna vyhra.My mame vlastnu studnu,sme na dedine a oco daval aj vodu na rozbor ci nie su vela dusicnany.....tak je to tak relativne ok ale ze dietatu by to neodporucali.Takze malemu budeme kupovat Lucku alebo Drobcek.Ale tak na zaciatok mu bude musiet stacit aj mliecko.Ine totiz nedostane.
@oxiba No tak to ja ho mam hore uplne tvrde lebo tam je drobec nejak navaleny alebo vystverany alebo co a dole nic,makke.....ale vecer zvyknem mat taky pocit ked si lahnem do postele ze ma boli v podbrusku a sam sa mi aj pulz zvysi a zrychli sa mi troska dychanie.a to vtedy uz zacinam sledovat ci sa to aj opakuje alebo nie.Nemam to stale.
@oxiba Nooo my uz spime pri otvorenom okne......aj ked ja by som nemala lebo som alergicka a nad ranom je najvyssia koncentracia pelov ale mne je horuco ja som stale odkopana akurat mam zakryte krize a brucho a manzel tiez je raz odkopany,raz len tak zakryty.......on spi teraz pri okne takze sa mu necudujem.A to este co bude v lete,ked teraz sme v najchladnejsej izbe v dome a uz je tam horuco vecer.
@janusha33 no ono sa hovori, ze kazdy porod je iny... Pri Petkovi som celu dobu nemala nic, ani kosti ma neboleli, ani mi brucho netvrdlo, v podstate mi porod spustil gynekolog bolestivym vysetrenim... A to som zacala behat na velku tak casto, ze podla mna uz ani klistir nebolo treba 🙂
Takze teraz netusim, kedy to zacne a ci to zacne samo...
@oxiba U nas na vychode je to iste.Tiez je dost horuco,ja som sla rano do mesta a som mala problem ze co na seba.Teraz mam tiez len muzove tricko a teplakove kratasy,do tych sa vojdem este ale okna mam krizom otvorene ze troska taky vanok mam.Ale mama tiez len dnu je zalezena lebo vonku sa v tej horucave nic neda robit.A hafan tiez len do pivnice zaliezol lebo tam je najchladnejsie.

@lunnka rada by som isla aspon s tebou 🙂 ten tvoj termin sa mi tak paci 🙂 a ides do normalnej izby, ci si zaplatis ten nadstandart?