icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

cimage
29. apr 2012

@miriama176 Ja by som brala teplo. My sme v UK a tu klasicky prsi a mame cca 10-15stupnov. Takze je mozne, ze ked dojdeme s malym domov, tak este aj kurit budeme musiet 😒 a nejake teple veci mu kupit, lebo sme sa spoliehali, ze bude teplo v maji.

miriama176
29. apr 2012

@cimage jaaaaaaaj tak to hej ale lepsie ako tieto horucavy vsetko mi zacalo puchnut ale tak hadam sa aj u vas umudri kym pride male na svet bude slniecko 🙂

lucyfuk77
29. apr 2012

@cimage ja som sice uz rodila, ale este dom nekojila. Chcela som, no nebolo mlieko. Teraz som sa poistila a nakupila senovku a benedikt, aby som tomu pomohla...verim, ze pomoze 😉

miriama176
29. apr 2012

@lucyfuk77 musime pozitivne mysliet a bude to fajn vsetko sa vydari 🙂 aj ked sa tu hram na hrdinku to len nejaka dobra nalada ma dnes prepadla a pôrodu sa strasne bojim ale snazim sa mysliet na to ako uz budem mat po vsetkom...

cimage
29. apr 2012

@miriama176 30stupnov by bolo vela teraz na mna, mne by stacilo aj 20. Hlavne aby som mohla ist von a nie trcat doma cely den. Aj nas pes je deprimovany a radsej prespi cely den ☹. Ja od nudy peciem, vcera som urobila 2 dezerty. Takze pocasie vplyva aj na moju hmotnost 😀

cimage
29. apr 2012

@lucyfuk77 Ja sa spolieham na geny po mame, ta mala kopu mlieka. Zvlastne je,ze aj cele tehotenstvo sme mali rovnake. Tiez som nemala ranajsie nevolnosti, nemam strie na bruchu, len na prsiach a rovnake jedla nam nesadli. Len snad porod bude lahsi,lebo ja som sa dlho a tazko rodila.

miriama176
29. apr 2012

@cimage heh aspon je manzel spokojny nie :D same dobrotky ma doma 😀

cimage
29. apr 2012

@miriama176 Zatial sa nestazuje. Keby ma varenie tak bavilo ako peciene, tak by bol asi radsej 😎 . K vareniu nemam vztah,ale mozno sa to zmeni ked budem malemu polievocky, kasicky varit.

miriama176
29. apr 2012

@cimage u mna je to zas naopak a to varenie radsej ako pecenie 🙂 a polievocky no tak na tie som aj ja zvedava co mu budem dorabat heh a ci bude malinkemu chutit 🙂

cobhan
29. apr 2012

@miriama176
@cimage
MM momentalne vyjeda mraznicku 🙂 a kazdy den mi referuje, co uz odtial zmizlo a ja si zatial planujem ake dobrotky uvarim hned ako sa vratim domov. Rozhodne to nebude ziadna hovadzina, tej tu mam az nad hlavu. Horsie je, ze zacinam nenavidiet moje milovane mixovane polievocky a po parodii na ryzovu kasu som uz takmer zanevrela aj na tu.

tinci
29. apr 2012

@janusha33 ja som praveze mala minule prednasku od mojho dokiho ze preco som na monitore na chrbte zevraj to skresluje vysledky a ani pre babo to nie je dobre kedze sa mu takto nedostava dost kyslika.Tak odvtedy som pekne naboku...

tinci
29. apr 2012

@oxiba hehe aj ja okrem toho ze nim do vsetkeho narazam nestiham aj menit tricka, vsetko skonci na bruchu uz mam vacsiu spotrebu ako moja mala ked sa ucila jest 😉

oxiba
29. apr 2012

@tinci s tym brindanim na tricka som i ja na tom tak 🙂 dnes mi maly pri obede zavalil, mamka tebe stale nieco kvapne na tricko, a co ja za to mozem, ze je to moje brusino ako taky velky magnet, bud nieco pritiahne alebo zvali 🙂
No este vacsia divocina je ked nieco beriem so spodnej police v skrini a neudrzim rovnovahu, potom som uz uplne ako ta lienka z 3 chrobakov, musim si volat manzela na pomoc, resp. Sa prevalit na bok a tak vstat... 🙂😉

janusha33
29. apr 2012

@tinci No ja sa uz najblizsie chystam sestricku poprosit ci nemozem byt na boku lebo ja tak neviem lezat.

janusha33
29. apr 2012

@oxiba No s tym mam aj ja problem.uz si zacinam robit z bruska stolik aby som mala tanier blizsie lebo nemozem byt nahnuta dopredu nad stol ani trosku lebo hned dostavam kopance dole ze ho tlacim.

janusha33
29. apr 2012

No vcera sme sa bavili s mamou co budem moct jest po porode a co nie aby maly nemal z toho probemy.Tak vela toho nebude......ked mi povedala ze ani uhorku a paradajku by som nemala tak som mala dost.Ze troska mozem ale nie vela.....ze ceresne,jahody,citrusy ziadne....to mi je jasne,z ovocia akurat tak jablko ....ta sa tesim....aspon ze mi zacali teraz chutit jablka.Je dost toho co nebudem moct.....ta to bude ina dieta.Snazila som sa najst konkretne ktore potraviny by sa nemali ale nejak sa mi to nepodarilo.Viete o niecom?

stvura
Odpoveď bola odstránená
katkamiki
29. apr 2012

@lunnka Dakujem pekne, precitala som si co to, ale radsej sa popytam vo stvrtok mojho gynekologa na to.... Ano, presne, cez tyzden ak prides do 2, tak normalne na prizemi na prijem, ak po 2 alebo cez vikend, tak zvonit na porodnu salu 🙂 Na tom 1. poschodi su tie izby s monitorom makke, tam sa mi dobre lezi, ale na tom 4 poschodi je ta postel strasne tvrda. Ak ma tam nechaju lezat, ked budem mat aj kontrakcie, tak ma svihne, to sa tam neda vydrzat...

katkamiki
29. apr 2012

@stvura Dakujem pekne za odpoved, nastastie to nebola plodova voda, este si maleho ponosim chvilku 🙂

fide
29. apr 2012

Ahojte mamicky neviem ci si ma este vobec pamatate som uz 6 t v nemocnici a este stale je maly &simonko v brusku dali mi kortikoidy a zo zaciatku to vyzeralo ze ma za tyzden prepustia no stale po vysetreni bol krcok kratsi dokonnca pred velkou nocou mi zacala odkvapkavat plodova voda no vsetko ustalo okrem kontrakcii ale ... tak sa velmi tesim ze sme to vydrzali doteraz pretoze v stredu uz zacne 37 tt a to uz sa moze v pohodicke narodit ako donosene babatko ...dakujem vsetkym vam ktore ste ma podporili a mysleli na mna ....zajtra budeme mat velku vyzitu a podla toho ako ma vysetria mi daju termin na sekciu ... takze najviac 3 t budeme v dvojke 🙂 .. a mozno ma aj prepustia ..uvidime

lilianka1199
29. apr 2012

Ako, je normalne, ze behom jedneho dna mam nohy raz take velke, uplne opuchli....to je az neskutocne.....neobujem vobec nic ☹ ......,aspon jedno potesenie-na nasom komine si dnes sedel bocian 🙂 😉

petra1209
29. apr 2012

pánečku ja dnes vizerám ako slonica 😒 Nohy mám neskutočne opuchnuté nikde som celý deň ani nebola lebo nič neobujem, ruky mám ako medveď a mám dojem, že aj tvár mám nejakú pripuchnutú no paráda ☹

cobhan
29. apr 2012

@lilianka1199
@petra1209
Tiez vyzeram ako balon 🙂. MM ma nevidel od piatku a dnes pozera, pozera a potom hovori, ze kde som prisla k takemu brusisku za dva dni. Steroidy zjavne zabrali a mala rastie ako diva. Dokonca doniesol aj fotak, ze zajtra si ma musi odfotit s bruskom, lebo ani jednu taku fotku nemame...

petra1209
29. apr 2012

@cobhan no už by som to mala najradšej za sebou lebo mám dojem, že keď si teraz ľahnem na gauč, tak už sa z neho nepostavím 😉

lilianka1199
29. apr 2012

@petra1209 ja som ledva dala nohu do slapky....nerozumiem,ze za jeden den tak som sa nafukla ...co uz 😖

cobhan
29. apr 2012

@petra1209 ja sa hadam dozviem zajtra, kedy to budem mat za sebou. Lekari chcu, aby som potiahla este aspon 10 dni a aby mala trosku pribrala...a potom hura na cisarsky.

ss225
29. apr 2012

@fide no parada, zvladli ste to az do 37 ste frajeri ;), ale teda 6t v nemocnici...bufs..chudatko...no ale co jeden nespravi pre svoje dietatko, hlavne ze je vsetko v poriadku, chlapciatko je nejake uponahlane podla jeho chuti prist na tento svet, ale teda uz ma vratka otvorene, teraz uz moze 🙂 super

zlobinka
29. apr 2012

@fide drzim palceky...

katkamiki
29. apr 2012

@lunnka a ty ides rodit v ziline? kedy mas termin? Mozno sa tam stretneme 🙂

lunnka
29. apr 2012

@katkamiki ano, termin mam ked na mna kliknes to vidno 10.5. no neviem, ale snad to budem mat prva za sebou 😉