Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@pokito ja som sa tam flakala vcera ale neodvazila som sa nieco na oblecenie kupit 😀 zato som si dala ze 5 kopcekov zmrzky 😀
@oxiba veru aj ja sa chystam na nakupy až po 😀
@danculka24 to si si dala riadne do tela 🙂 mne prave moj zlaty manzelik spravil ladovu kavu, tak idem mlsat 😀
Ako sa mavas? Davno sme sa tu nestretli..
Mne uz kus lepi z porodu, radsej si zazmluvnim doktorku, nech ma tam ma kto strazit, keby sme nahodou nezohnali babysitting k Petkovi, ked to na mna pride...
@oxiba ked tam maju fantastikuš zmrzku, mnaamm ladova kava, ja som si urobil dnes kafe uz druhu ale samozrejme slabu, lebo moj tlak že 95 na 65
no trosku som to tu flakala posledne dni 😀 hlavne som minuly tyžden prala žehlila malej veci a bolo toho riadne ale tak už dnes idu poesledne tri pračky a mam to, idem pobalit tasku do porodnice dnes, cez vikend som sa venčila šak take užasne počko, až na tie noci ked neviem spavat a o puchnuti noh a ruk radsej pomlčim, ja už si pripadam taka nemotornaaaa ale šak nie som sama ako som tu čitala a je to normalne 😀
panika ma chyti asi tak za tyzden dva ratam 😀, tak si sa rozhodla a zazmluvnis si lekarku ?
@danculka24 hej, lebo je neskutocne kludna a da sa s nou rozumne komunikovat... Ked nezacnem do piatka rodit, tak na poradnu nesiem zmluvu, snad to stihnem.. Tento tyzden ma caka internista, ked to stihnem i aro.. Uvidim ako sa to nakoniec vyvrbi, ci budem opat prenasat, ci pojde skor...
@oxiba super ked je taka, a ved zmluvu Ti da ona nie ? teda neviem ako to funguje este som nespisala s mojim tu zmluvu zatial sme sa bavili o tom len, v piatok mas poradnu ? ja tiež idem v piatok na ultrzavuk aj na poradnu, no som zvedava kedy pojdete, vidim že ani lucyfuk este neporodila
@danculka24 dostala som 2 vytlacky na vypisanie, ona mi to potvrdi a potom to musi podpisat prof. Borovsky, nakoniec to treba zaplatit a zaevidovat.. Vidis mozno sa v nemocke aj stretneme...
@oxiba a tie zmluvy Ti kto dal ? no ja ratam že v piatok tam budem veelmi dlho, a musim ist skor o hodku na ultrazvuk ako ma objednala aby som stihala aj poradnu, kde ma tvoja ambulanciu ?
@danculka24 zmluvy mi dala dr., je na poschodi na 108, vraj prijde i Vierka, tak by sme tam boli asi vsetky 🙂
Ja som bola na sono min. Stredu a bola to rychlovka, bola som prva..
@oxiba no ja mam poradnu mat 9-10 a ultrazvuk ma dala na 10, tak idem ju pred 9 ukecat nech ma vezme a potom sup na poradnu, tak ja chodim na prizemie to Vás neuvidim
@danculka24 no ja tam budem zas asi od 8:30, uvidim ako to pojde, vacsinou sa dostnem dnu tak o 10 hod. Tak uvidime ci sa uvidime 😉
Takze ides plnit skrine vecickami pre princeznu 🙂, ja chcem zajtra vytiahnut postielku z pivnice, no vlastne moj muzik, takze budem cistit a presuvat nabytok v spalni... Uz sa nas chlapcek este viac zrealni 🙂
Uz som na neho mooc zvedava, uz aby to bolo za mnou...
@oxiba
@danculka24 ano ano budem tam... 😉
Mm uz ma po, vysledok este nevieme, bolo ich tam asi 5 alebo 6 tak neviem 😒
Nakupila som v Tally Veijl a potom take obyc leginky v Tezenis.
Moc som neminula, nemozem to prehanat...
Mnam idem si aj ja urobit frappe
@stvura
@janusha33 Ahojte žienky-dlhšie som tu nebola-minulý týžden som skončila v nemocnici so slabším krvácaním-už som si myslela,že odíjdem z nemocky aj s malým,ale tomu sa na svet nechce a ževraj budem ešte aj prenášať-tak ma potešili.
Ja som tiež spuchnutá ako tuleŇ,pribrala som okolo 9 kg.
Malinký sa stále vrtí o sto dušu-to si asi nadbieha to,čo ma vytrápil kým sa vôbec začal hýbať-až v 24 týždni...
Mala so m ísť rodiť cisárskym,ale nakoniec to vyzerá,že ma najprv nechaju vytrápiť sa prirodzene-už teraz viem ,že budem mať ťažký pôrod,lebo mam podsunutu postieľku-tak sa ,,teším"
ahojte dievcata sice mam termin az v july,ale chcem od vas radu,ci aj vy mate alebo ste mali viackrat za den take napnutie bruska? robia sa mi vselijake kopceky a hlavne v noci,ked sa prevalim z boku rovno tak vtedy sa mi tak napne je to normalne,co myslite? mali ste aj vy take nieco?
@oxiba
@pokito takže všetky ideme v piatok 😀, no som zvedava ako to pojde, mne povedal že v maji to bude na poradniach na dlhšie kedže ma vela porodov
už som musela s vecičkami zacat ak by sa nahodou niečo skor stalo tak nech to je pripravene, postielka už stoji davno v spalni, zatial som aj tak oprate veci este zabalila poriadne to tašiek nech sa na to nepraši, z toho prachu ako tu prerabali som na nervy stale to tu je, normalne sa to ojim len tak naukladat do komody, sak nasu skrinu som zase po mesiaci celu umyvala ☹ a bohužial v tomto stave už to neni hračka
@danculka24 aj u nas prerabaju, prachu mame vsade kopec, a mam taky dojem, ze ked porodim tak budu akurat zateplovat u nas, tak sa tesim. Este ze predna strana je uz hotova a tam mame spalnu.
@danculka24 este nie a v piatok idem na poradnu aj ja 😉
@rajeca1 ja mam tiez kopceky a to skoro stale,raz lezi na jednej polke,raz na druhej,inokedy ma nozku-rucku opretu,takze s tym si vobec nerob starosti 😉
@pokito no poteši, u nas vraj budu to zateplovanie este opravovat, no na paradu, a robili nam chodnik a aj tam musia opravovat, super firma jedna aj druha nechapem na čo existuje stavebny dozor
@lucyfuk77 jej fakt ??? tak sa vidime potom 😀
@pokito v stredu epiduraaalllll
@danculka24 ano ideem 😉

@oxiba Aha to som nevedela......ja mam tiez rada Baldovsku lebo v takomto pocasi zvyknem mat nizky tlak co je kus divne ale to nic.....a tym ze ma dost soli tak mi ho upravuje troska.Ale teraz pijem obycajnu vodu z vodovodu.A uz jej zacinam pit dost vela.V zime aj keby som cely den nic nepila ta mi to nevadi,ale akonahle sa otepli vsade mam flasku s vodou....jednu pri posteli,jednu v obyvacke,jednu v kuchyni.....ked idem do altanku beriem tiez so sebou vodu.