icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

pokito
4. máj 2012

@oxiba No nemam slov...to mam za to, ze vsade chodim neskoro 😀 😀 😀

danculka24
4. máj 2012

@pokito
@oxiba ahojte, co co nestretli ste sa, dufam že poradne dopadli ok, baby moja bambula ma 3,2 kg, zacinam sa obavat

cimage
4. máj 2012

@oxiba To je super s tymi nohavicami 😀 . Ja mam viacero nohavic, ale jedny super,velmi pohodlne,ale uz sa mi rozpadavaju medzi nohami a na zadku,tak ich stale presivam,maskujem. Snad to este spolu dotiahneme do konca 😉 ,inak budem chodit vsade v teplakoch.

oxiba
4. máj 2012

@cimage ked porodime, snad sa sfukneme i v dolnych partiach, inak neviem, neviem, co na seba, snad daco do A, saty tie nase podbehy (tak nazvala jedna moja kamoska moje nohy po tom, co mi pribrali, vraj tenke nozky by take brucho neuniesli 🙂) schovaju 😉

oxiba
4. máj 2012

@danculka24 noo bude to kus baby 😉
@danculka 24 @pokito @lucyfuk77 ani sa nenazdame a uz budeme mat tie nase brusne pokladiky v kocikoch, potom snad skocime s nimi dakde na bezkofeinovu kafe, ta ne? 😎

pokito
4. máj 2012

@danculka24 krasna vaha na dievcatko, ja som sa dnes objednala na ultrazvuk k dr. Drobnemu koli tomu fokusu na srdiecku, nech to este poriadne skontroluju.
Som taka nekludna odkedy viem ake má starosti @cobhan aj ked jej dievcatko ma nieco ine...
Nech len vsetko dokladne pozru... inac poradna ok, len som prekvapena ake bolo vysetrenie bolestive...toz v nemocke setria gelom a takmer suchymi prstami to ide tazko 😀

oxiba
4. máj 2012

@pokito no ja som zas druhy extrem vsade chodim v miernom predstihu, toz germanske geny.. 🙂

oxiba
4. máj 2012

@pokito uch mna u nej nic neboli, mne trochu vadilo u nasej gyndosky to extra slizke brucho od gelu po sone, mala som pocit, ze im spotrebujem vsetky obrusky 🙂
Panecku, co je tvojej princezne? Od kedy vies o malinkej srdiecku?

danculka24
4. máj 2012

@oxiba
@pokito ale jasnee ja som za kavu 😀, Drobny je velmi prijemny neboj vsetko poriadne popozera, kedy tam ides ? s tymi vysetreniami viem o com hovoris, ale chvalabohu u mojho ma to nikdy neboli za co som vdacna 😀

danculka24
4. máj 2012

@oxiba no ja sa normalne zacinam obavat ako to dieta vytlacim a priatel samozrejme najvacsia pohoda on ked sa narodil mal 4170 takže jemu je veselo že mala bude mat tak ako on ☹ srandistaa

oxiba
4. máj 2012

@danculka24 neboj, dnuka ti nezostane.. 🙂 ja som tiez zvedava aky bude moj drobec, snad netromfne Petka..
Doktorka mi minule spominala daku drobnu cinanku, co vytisla skoro 5kg miminko... Co sme mi horsie,,ako dake sikmoocko? 😉

pokito
4. máj 2012

@oxiba
@danculka24 viem o tom uz od morfo ultrazvuku v 20tt.
Nemalo by to byt nic nebezpecne, ale nech to este raz poriadne popozeraju.
Mozno to tam uz nie je, zvykne sa to vstrebat do porodu alebo potom do 3.roka zivota. Max. to sposobuje selest na srdiecku-zevraj...
Na to kafe sa tesim, ja si dam aj zmrzlinku 😉 a aj teraz si idem dat...

pokito
4. máj 2012

@danculka24 objednali ma 14.5. O 13:20

pokito
4. máj 2012

@oxiba aj ja som jej vzdy minula vela obruskov xixi

danculka24
4. máj 2012

@oxiba
@pokito hej, si to tu nedavo spominala, aale verim že to tam nebude, ale jasne že nech to poriadne popozeraju, zas mas asi poradnu o tyzden že ? Lucyfuk už na poradni nestretnem a oxi ty sa už tiež asi nechystač co ?
no ta vaha fakt mi nie je všetko jedno, šak do konca mesiaca este daleko ☹, bolesti v podbrušku jak hovado už 4 dni, neviem ako takto vydržim 3 tyždne, baby ja som spraskala akurat veternik, hlavne že dnes som srandovala že idem držat dietu a priatel kupi zakusky

oxiba
4. máj 2012

@danculka24 noo ja mam prist na poradnu v stredu uz pobalena, v pondelok idem na ARO a najneskor vo stvrtok je spuntik vonku..
Som asi jediny clovek, ktoremu odporucila internistka viac solit 🙂

@pokito @danculka24 ja som sa zas s prepacenim strasne obzrala bagetou so susenymi rajcinami a mozarelou a zalozila som to hrstou cibulovych chipsov (kvoli tej soli), teraz chlipem metovy caj a rozmyslam, ci sa to nevypyta von.. 😅 😝

pokito
4. máj 2012

@danculka24 ano idem zas v piatok.
Aj ja si myslim ze uz sa to vstrebalo.
Mnam aj ja si prosim veternik, karamelovy... 😅

danculka24
4. máj 2012

@oxiba tak sa s lucyfuk možno aj uvidite čo ? prečo viac solit ? ja si idem asi zajtra zohnat tu ostružinu malinovu

danculka24
4. máj 2012

@pokito moja ano bol karamelovy 😀

mirkave
4. máj 2012

@oxiba a vies,ze si nam s muzikom dala teraz chrobaka do hlavy a obaja rozmyslame,ze naco ta uvarena voda bola 😀

oxiba
4. máj 2012

@danculka24 ten caj predavaju v lekarni vedla nemocnicnej polikliniky
Mam malo sodika v krvi...

1982zuzka
4. máj 2012

ahojte, máme niektorá skúsenosti s postupným odtekaním plodovej vody? ako to presne vyzerá? dakujem

danculka24
4. máj 2012

@oxiba tam ho maju ? supis kuknem u nas a ked nebude tak ho tam kupim neviem ci pomože ale ved vyskušam, ty si ho pila ?

oxiba
4. máj 2012

@danculka24 este sem tam popijam, ma prirodzene sladku chut..

mirkave
4. máj 2012

ked vas tak citam baby-vase babatka su oproti nasmu vacsie.mam sa bat? 😅 tobulicek ma cca 2400g,ale podla mna je to asi ok.aj simonka bola mensia-pri porode mala 2860g a to som ju prenasala 11 dni.a myslim si,ze sa aj tobulicek necha preniest.......vidim to na termin tesne koncom maja-to bude simonka v skole v prirode.odide ako jedinacik a vrati sa ako velka sestricka a pojde s riskom rovno do porodnice za nami 😀

lilianka1199
5. máj 2012

Ahojte,som este v porodnici,ale uz mam po tom🙂, Leo na narodil vcera o 12.00, 3100g, 50cm, do nemocnice som prisla o 7.00h,vyvolavacka 8.00,kontrakcie o 9.00 a o tri hodky bolo po tom...obaja sme ok,aj ked ja trochu ubolena...

lunnka
5. máj 2012

@lilianka1199 woooow super gratulejeme nadhera a super porod, prajeme vela zdravia obom, drzte sa!! 🙂 🙂

lunnka
5. máj 2012

@lilianka1199 nepamatam sa, to nebola teda planovana sekcia, pravda? mala si sa hlasit v nemocke alebo ako to zacalo?

oxiba
5. máj 2012

@lilianka1199 gratulujem, super rychly porod hodny nasledovania 🙂
Rychle zotavenie a zdravicko + vela mliecka pre Lea zelam 🙂
Uz to svrbenie koze preslo?

lucyfuk77
5. máj 2012

@danculka24 neboj sa vahy tvojej kocky, to ako meraju vahu babatka je len orientacne, nikdy sa netrafia. Ked mi merali jeho hmotnost v uz neviem kolkatom tyzdni, tak mal vahu zodpovedajucu o skoro dva tyzdne starsieho babatka a ked som bola v 37tt tak mal vahu na svoj vek. Aj kocky co su na konovi pisu, ze maju inu odhadovanu vahu a inu porodnu...
Takze neboj, nebude valibuk 😵