Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
dakujem holky...tatino siel prave pozriet nasu princeznicku. Mna za nou dnes nepustia, kvoli tej zvysenej teplote...pri troske stastia sa tam dostanem zajtra. Ale slubil mi, ze spravi aspon milion fotiek, aby som sa na nu mohla konecne pozriet a da mi k telefonu osetrujuceho lekara, aby som zistila ako sa jej dari. On si na to so svojou anglictinou netrufa.
Dnes poobede mam lekciu odsavania mlieka a som celkom zvedava ako to pojde 🙂
@danculka24 zabudla som sa opýtať a doki nehovoril, no viem, že ani pri prvom som nemohla jesť ani piť ... bola to hrôza ... tak sa natlačím večer a doobedie snáď nejak vydržím, no horšie to bude s pitím 😒
@lucyfuk77 nuz, ked ti nejdu davat vyvolavacku hned v pondelok, tak jest a pit mozes kludne, mna hospitalizovali den pred porodom, obedovat som este mohla, no veceru som uz nemala, kvoli tomu, ze bola vysoka sanca na SC..
Vsak ked si mala bezproblemovy prvy porod a teraz jediny problem je, ze sa malemu nechce von, tak si zbal daky lepenak, kt. Potom mozes zbastit, pit mozes rano uplne v pohode.. Ja idem na prijem v stredu a ocakavam rovnaky postup ako pri prvom porode...
Ja som si kupila, kvoli tomu nedovolenemu pitiu aspon mineralku v spreji..
@lucyfuk77
@oxiba no to som sa aj ja zabudla opytat.. a neviem ani o kolkej tam mam naklusat, ci mi budu vyvolavat hned alebo az na druhy den po vizite..ked pridem pred obedom tak asi az na druhy den.. ja by som bola aj za piatok poobedie alebo az vikend, aspon by mm nemusel z roboty letiet- ale to uz su take spekulacie, ako ze by som mala rada 12.5.2012 😀 mat moje problemy ze? 😉 ale nie, taka som nijaka, uz ma to cakanie nebavi, neviem co so sebou :(
nieco pre info http://www.babyrecenzie.sk/
Baby je normalne ked v noci spim a zobudim sa na to, ze mam bolesti dole pri vajecnikoch ako ked mam menzes? Vzdy ked sa zobudim na tieto bolesti tak spim na chrbte, potom sa pretocim a je dobre.
@milacik0106 Ano uz som porodila a dnes sme prisli uz aj domov.Vsetko v poriadku...

@lunnka
@danculka24
@pokito
@oxiba kočky ja som sa zabudla opýtať, či mám ísť zajtra do nemocnice nalačno - čo myslíte ??