icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

lucyfuk77
6. máj 2012

@lunnka
@danculka24
@pokito
@oxiba kočky ja som sa zabudla opýtať, či mám ísť zajtra do nemocnice nalačno - čo myslíte ??

lucyfuk77
6. máj 2012

@cobhan gratulujeme a prajeme veľa zdravíčka

pokito
6. máj 2012

@lucyfuk77 No ja si myslim ze ak ides rodit tak ano.
Ale vezmi si zo sebou nejake dobroty, aby si nebola hladna, ak by to nebolo treba...

pokito
6. máj 2012

@lucyfuk77 pockaj, ale ty nejdes na sekciu.... ???

stvura
Odpoveď bola odstránená
danculka24
6. máj 2012

@lucyfuk77
@pokito nemam sajnu, sestricka ci doktor nepovedali ? možno by som doma nejedla ale si nieco urcite pobalila

cobhan
6. máj 2012

dakujem holky...tatino siel prave pozriet nasu princeznicku. Mna za nou dnes nepustia, kvoli tej zvysenej teplote...pri troske stastia sa tam dostanem zajtra. Ale slubil mi, ze spravi aspon milion fotiek, aby som sa na nu mohla konecne pozriet a da mi k telefonu osetrujuceho lekara, aby som zistila ako sa jej dari. On si na to so svojou anglictinou netrufa.
Dnes poobede mam lekciu odsavania mlieka a som celkom zvedava ako to pojde 🙂

lucyfuk77
6. máj 2012

@danculka24 zabudla som sa opýtať a doki nehovoril, no viem, že ani pri prvom som nemohla jesť ani piť ... bola to hrôza ... tak sa natlačím večer a doobedie snáď nejak vydržím, no horšie to bude s pitím 😒

leonna
6. máj 2012

@cobhan moooooooc gratulujem a drzim palceky 🙂 urcite bude vsetko ok ;) a vela mliecka zelam. malinka ho bude potrebovat 🙂

oxiba
6. máj 2012

@lucyfuk77 nuz, ked ti nejdu davat vyvolavacku hned v pondelok, tak jest a pit mozes kludne, mna hospitalizovali den pred porodom, obedovat som este mohla, no veceru som uz nemala, kvoli tomu, ze bola vysoka sanca na SC..
Vsak ked si mala bezproblemovy prvy porod a teraz jediny problem je, ze sa malemu nechce von, tak si zbal daky lepenak, kt. Potom mozes zbastit, pit mozes rano uplne v pohode.. Ja idem na prijem v stredu a ocakavam rovnaky postup ako pri prvom porode...
Ja som si kupila, kvoli tomu nedovolenemu pitiu aspon mineralku v spreji..

lunnka
6. máj 2012

@lucyfuk77
@oxiba no to som sa aj ja zabudla opytat.. a neviem ani o kolkej tam mam naklusat, ci mi budu vyvolavat hned alebo az na druhy den po vizite..ked pridem pred obedom tak asi az na druhy den.. ja by som bola aj za piatok poobedie alebo az vikend, aspon by mm nemusel z roboty letiet- ale to uz su take spekulacie, ako ze by som mala rada 12.5.2012 😀 mat moje problemy ze? 😉 ale nie, taka som nijaka, uz ma to cakanie nebavi, neviem co so sebou :(

lunnka
6. máj 2012
petka296
6. máj 2012

Baby je normalne ked v noci spim a zobudim sa na to, ze mam bolesti dole pri vajecnikoch ako ked mam menzes? Vzdy ked sa zobudim na tieto bolesti tak spim na chrbte, potom sa pretocim a je dobre.

mirkave
6. máj 2012

@cobhan jaaaaaaj ☹ dufam,ze coskoro bude vsetko ok 😉

janusha33
6. máj 2012

@milacik0106 Ano uz som porodila a dnes sme prisli uz aj domov.Vsetko v poriadku...

fide
6. máj 2012

@iukapiuka no neviem ti identifikovať ci je alebo nie je to voda ale v lekarni sa da kupit ten dezinfekcny pripravok ktorý reaguje na vodu ..pouzivaju toaj v nemocnici.... Ja idem zajtra na poradnu tak som zvedva ci si ma tam nenechaju znova ...

mirkave
6. máj 2012

@petka296 tato poloha na chrbte zacala aj mne vadit.je to taky divny pocit.ale presne ako pises-otocim sa a je klud.teda aspon dovtedy,dokial ma nezacnu boliet v polohe na boku klby 😅

mirkave
6. máj 2012

@janusha33 supeeeeeeer.gratulujem,vsetky sme na vas mysleli 😀

mirkave
6. máj 2012

@lunnka to cakanie je o hubu.ale nebudeme navzdy nosit babatka v brusku 😉

fide
6. máj 2012

@petka296 hm... no ja cele tehu neviem inac spat ako na chrbte ...viem ze by sa to nemalo ale ked sa dam na niektorý bok strasne mi tvrdne brucho a tie krce neprajem nikomu....takze je dost mozne ze ide iba o polohu v ktorej sa babatku nepaci....

alohim
6. máj 2012

@janusha33 gratulujem k Riskovi...je nadherny;) Ake mal miery? Som rada, ze vsetko ok dopadlo.

alohim
6. máj 2012

@mirkave mne sa to tiez stava, picha v krizoch a podbrusku, ked som na chrbte...a urcte v nemocke pohundrem a nebudem rodit lezmo na chrbte, aspon v pololahu 🙂 si to ani neviem predstavit
...ja mam pocit, ze tu ostanem jedina :D

petka296
6. máj 2012

@mirkave
@mirkave presne tak, tak som rada, ze v tom nie som sama 🙂

petka296
6. máj 2012

@fide aj ja som zo zaciatku len na chrbte spavala, no teraz len na bokoch, ale zas ma potom bolia klby... Hadam to uz nejak vydrzime 😉

petka296
6. máj 2012

@janusha33 gratulujem, vela zdravia, vela mliecka a skore zotavenie 🙂

mirkave
6. máj 2012

@alohim akoze mas na mysli,ze budes rodit posledna? neboj,ja budem rodit podla mna asi az v juni 😀

lunnka
6. máj 2012

@janusha33 juuuj gratulujem!!! 🙂 🙂 🙂 tak podrobnosti chceme- ked bude chvilku cas ;)

janusha33
6. máj 2012

@alohim Vaha 3140 g a dlzka 44cm.....nie je velmi velky ale taky akurat.Troska mal vcera aj dnes zltacku ale zacal uz poriadne pit a tym aj kakat a pisat tak nas pustili predsa len domov nastastie.

janusha33
6. máj 2012

@petka296 dakujeme

janusha33
6. máj 2012

@mirkave Aj ja som na vas myslela ze ktora ste sli po mne.Ci ste isli alebo nie.......