Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@gugolina
ved hej, ja som len chcela zdoraznit, ze keby malinik tak zazracne fungoval na otvaranie sa pred porodom, naco by nam doktori cpali tie cipky potom? 😀
mne zase doki naznacuje, ze do konca maja uz budem davno mat po tom, ze do polky ked neporodim, tak mi ho zase vyvola 😵 aspon viem, co ma caka....len skoda, ze neviem kedy 😀
@oxiba
nieco by sa naslo 🙂 som trombofilicka a cele tehu picham nizkomolekulovy heparin. prietoky su zatial v norme, len maly je vraj doooost velky uz teraz (vo stvrtok mal cca 3500g), viem, ze uzv uz skresluje vahu, ale nakolko prve dieta malo byt cca 3500g pri porode, a mala 4200g 😀 tak teraz chlop je vraj nabeton vacsi a este tie injekcie do toho - no cakame a uvidime...ale tym padom mi posunul termin uz do 15.maja.
@janusha33 Gratulujem a prajem veeeľa zdravíčka ... rodila si na cisarák či prirodzene nakoniec? A za ako dlho VÁS pustili domkov? 🙂
No idem si vypiť aj ja cajicek 🙂
Caute baby, dnes o 16:26 sa nam narodil Misko, 3830g. Blizsie info napisem z domu 🙂
@milacik0106 Na cisarsky lebo sa neotocil,bolo to cele take plynulo rychle......pustili nas na stvrty den domov ale sme v podmienke ze keby sme viac ozltli tak hned ideme spat......ale kojim,Risko veselo kaka takze snad ten bilirubin rychlejsie klesne a nepojdeme spat.
@cimage jee gratulujeeemmmm

@margarita To nevadi pokial by mi mal pomoct len k lepsiemu porodu aj to by ma veeeelmi potesilo 🙂 aj tak si ma potesila dakujem 🙂 no ale dufam aj tak ze budem na 2 prsty teraz 🙂 aspom viem ze sa to trosku hýbe 🙂