Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@janusha33 ahoj,ja som este v porodnici,zajtra mozno pojdem domov,tak dufam ze zltacka uz nebude🙂...,som na teba myslela,tak gratulujem,ja sa tesim z maleho Lea🙂
@janusha33 suuupeer veľmi sa teším s Vami 🙂 som tu narýchlo čítala, že bábatká ste nemali automaticky na izbe? To fakt? Ešteže sa ti podarilo prehovoriť sestričky a tak si mala pri sebe bambulka Riška 🙂 Ja mám nastúpiť na budúci týždeň na spinál, detto maličký je KP otočený ale nevadí 🙂
tak a sme den po termine...hadam si to bambulka rozmysli a pride skoro...
ahoj babenky,,, chcem sa spytat mavate niektora take tlaky v dolnej casti podbruska ako keby pred kramamy a troska aj take ako keby bolestive ale tak celkom prijemne...a tiez ma pocas dna pobolieva chrbat a tiez mam take tlaky na mocovy mechur ze koniec...sa vycuram a za minutu mam pocit ze musim zas lebo ho mam plny a pritom nic...som cca v 37 tyzdni...a aj maly je dnes akysi akcny vsade strka nozky 🙂
@svetlusska ano 🙂
@svetlusska ano presne ako pred menzesom mozno trosku silnejsie a mam to coraz castejsie, povedala som to aj doktorovi a on mi iba povedal ze "ved uz ste v termine" takze to beriem ako signal bliziaceho sa porodu, nie je to moc prijemne, ale uz to nejako prekoname, tiez mi male nalieha hlavickou na krcok aj na mechur a som kazdu chvilku na zachode, ked chodim na dlhsie prechadzky s malou tak mam co robit aby som vydrzala 😒
@svetlusska ahoj ja mam tlaky a bolesti od utorka ale velmi neprijemne a bolestive až ma skruca, dnes chvalabohu sa to trochu ukludnilo
ja vam normalne trosku zavidim 😅 ja okrem tvrdnutia bruska nemam nic.ja viem,ze je este trosku cas,ale uz som taka netrpezlivaaaaaaa 😀
a dnes aka sranda 😀 😀 😀 zabudla som si doma mob a ked sme sli zo skolky,tak som simonku nahovorila,aby utekala po chodbe a strasne buchala a zvonila riskovi na dvere(bol skor doma z roboty,ako my zo skolky).ten otvoril a sima mu vravi: "maminka je v porodnici" 😀 chudiatko,skoro ho natiahlo medzi dverami.som nevydrzala a zacala som sa smiat.ten chaos,ktory sa mu urcite honil v hlave,skoda,ze som mu nevidela vyraz v tvari po tejto vymyslenej sprave 😀 jak sa zlakol chudiatko moje krasne milovane.vazne si myslel,ze sme v porodke 😀
inak tu zienkam sa deju rozne prsnikove zmeny, ja mam minutu pred porodom a prsia sa tvaria ze ich sa toto tehotenstvo netyka..absolutne ziadna zmena ako pred otehotnenim...cudnee 😕
Ahojte baby,je tu niektora z vas majovka ktora sa chysta rodit na antolskej? 🙂 kedy mate termin? 🙂
@lunnka v pohodeeeee.mne sa nechcelo vcera natierat a ani dnes sa mi nechce.mam strasne tvrde brusko,tak to nechcem este viac podporovat......
a tie miniznamienka maju tiez svoje opodstatnenie.su to asi montgomeryho hrbolceky ,ktore vylucuju sekret na premazavanie bradaviek(to som si teraz precitala v knizke) 😀

@cimage gratulujem, prajem vseeeeeeeeeeetko dobre 😀