icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

gugolina
7. máj 2012

@margarita To nevadi pokial by mi mal pomoct len k lepsiemu porodu aj to by ma veeeelmi potesilo 🙂 aj tak si ma potesila dakujem 🙂 no ale dufam aj tak ze budem na 2 prsty teraz 🙂 aspom viem ze sa to trosku hýbe 🙂

gugolina
7. máj 2012

@oxiba ja sa neponahlam ale aspom viem ze to niekam smeruje 🙂 ja dufam ze tak v 39.tt by mohol ist von 🙂 nerada by som prenasala 🙂

margarita
7. máj 2012

@gugolina
ved hej, ja som len chcela zdoraznit, ze keby malinik tak zazracne fungoval na otvaranie sa pred porodom, naco by nam doktori cpali tie cipky potom? 😀
mne zase doki naznacuje, ze do konca maja uz budem davno mat po tom, ze do polky ked neporodim, tak mi ho zase vyvola 😵 aspon viem, co ma caka....len skoda, ze neviem kedy 😀

oxiba
7. máj 2012

@margarita co mas dake zdravotne problemy, ked ti budu vyvolavat porod skor?

oxiba
7. máj 2012

@gugolina inac inspirovala si ma k zaliatiu caju, uz len pockam kym vychladne 😉

Dnes mi odisla zatka, aspon myslim ze to bola ona a nezacala mi odtekat voda... Tak cakam, co sa bude diat 🙂

margarita
7. máj 2012

@oxiba
nieco by sa naslo 🙂 som trombofilicka a cele tehu picham nizkomolekulovy heparin. prietoky su zatial v norme, len maly je vraj doooost velky uz teraz (vo stvrtok mal cca 3500g), viem, ze uzv uz skresluje vahu, ale nakolko prve dieta malo byt cca 3500g pri porode, a mala 4200g 😀 tak teraz chlop je vraj nabeton vacsi a este tie injekcie do toho - no cakame a uvidime...ale tym padom mi posunul termin uz do 15.maja.

margarita
7. máj 2012

@oxiba
tak gratulujem a drz sa 😉 nech este stihnes vypit ten caj aspon 😀

oxiba
7. máj 2012

@margarita takze tiez cakas riadneho valibuka 🙂 drzim palce nech mas vsetko OK

margarita
7. máj 2012

@oxiba
diky, aj Ty 🙂

gugolina
7. máj 2012

@margarita tak to mas super uz cochvila budes svoje drobatko drzat v naruci 🙂 aj ja sa uz tesim na tu chvilu 🙂 no ono je to dost aj o psychike si myslim ) ziaden recept nieje 100% a vela zalezi od prirody 🙂 ale co povedat si mozeme 🙂

gugolina
7. máj 2012

@oxiba som rada aspom k comusi 🙂 aj ja som si prave zaliala 🙂 no super tak drzim palceky nech sa drobatko cochvila mamicke ukaze 🙂 a nech mas uz stastne potom 🙂 a hlavne vela vela zdravicka 🙂

jagu81
7. máj 2012

@1982zuzka tak veľa šťastia, nech to máte rýchlo za sebou 🙂

janusha33
7. máj 2012

@margarita Baby ja som ho nepila vobec......

milacik0106
7. máj 2012

@janusha33 Gratulujem a prajem veeeľa zdravíčka ... rodila si na cisarák či prirodzene nakoniec? A za ako dlho VÁS pustili domkov? 🙂

tiuska77
7. máj 2012

@1982zuzka ..len sa drž...jooj zavidim v dobrom, že to budeš mať čochvila za sebou 😉

mirkave
7. máj 2012

@lunnka ja si aj tak dávam viac ako jednu lyžičku

mirkave
7. máj 2012

@1982zuzka už aby to bolo :- D

mirkave
7. máj 2012

@gugolina bodaj by si to mala už dobre spravene

mirkave
7. máj 2012

No idem si vypiť aj ja cajicek 🙂

cimage
7. máj 2012

Caute baby, dnes o 16:26 sa nam narodil Misko, 3830g. Blizsie info napisem z domu 🙂

gugolina
7. máj 2012

@mirkave Dakujem moc si zlata 🙂 no zatial drzi 🙂 "klop klop" 🙂

gugolina
7. máj 2012

@cimage Gratulujeeeem 🙂 moc moc a hlavne vela vela zdravicka 🙂

tiuska77
7. máj 2012

@cimage tu sa to rozbehlo už vidim jak tu budem posledna 😕 ...gratulujem...držte sa veľa zdravička a mliečka 🙂

mirkave
7. máj 2012

@cimage super 🙂 gratulujem

lucyfuk77
7. máj 2012

@cimage pripajame sa ku gratulaciam, vsetko naj.

lunnka
7. máj 2012

@mirkave aj ja idem na to..ten sypany ma stve, tolko prplacky s nim haha

janusha33
7. máj 2012

@milacik0106 Na cisarsky lebo sa neotocil,bolo to cele take plynulo rychle......pustili nas na stvrty den domov ale sme v podmienke ze keby sme viac ozltli tak hned ideme spat......ale kojim,Risko veselo kaka takze snad ten bilirubin rychlejsie klesne a nepojdeme spat.

janusha33
7. máj 2012

@cimage Jeeeeej gratulujeme a prajeme vsetko len to naj naj naj hlavne vela zdravicka,malo bilirubinu a vela vela mliecka....

danculka24
7. máj 2012

@cimage jee gratulujeeemmmm

lunnka
7. máj 2012

@cimage jeeeemine dalsi clen do nasho klubu gratulujeeem vela zdravicka obom 🙂