Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
musim off,nejak ma divno ondia brusko.......dobru nocku babulky
@mirkave no u mna nie je co zavidiet teda, strasne to boli, inak chudak tatinko teeda 😀
@lilianka1199 Jeeeeej aj ty si uz po?A tak som na teba myslela,lebo si pisala ze nech ta pockam.....ja by som aj pockala ale Risko nepockal.....takze nakoniec sme ani nemuseli .......Kedy si porodila?My sme boli tak protekcne pusteny s hranicnymi hodnotami bilirubinu domov.Ale myslim ze je menej zlty ako bol.....aj vcera bol pediater na prvu kontrolu tak hovoril ze nevyzera byt nejak velmi zlty.No pri jeho frekvencii a intenzite kakania sa ani necudujem.Tak gratulujem a tesim sa s vami.....
@lunnka ja uz stracam prehlad, kto vsetko porodil a ako rodil. Ja som to mala ako porod 2 v 1, kedze na emergency c-section som sla, ked som uz mala kontrakcie kazdu minutu. A myslim, ze keby mala bola dobre otocena, tak by to bolo vcelku pekny a rychly porod.
Hovori sa, ze pri prirodzenom ta to boli predtym, pri cisarskom potom 🙂 Tak ako tak sa bolesti clovek nevyhne :D
@cobhan aj ja stracam prehlad, len cakam tie hororove pribehy a zatial tfuj-tfuj-tfuj ide vsetko krasne, asi je pravda ze na bolest sa rychlo zabudne ked uvidite bejbinka 🙂
a jasne, boli to kazdopadne.. ja sa len bojim sitia- ake skody sa na mne napachaju a ako sa z nich dostanem.. co je asi normalne hm 😖
@lunnka no my sme mali termin v nedelu..v stredu mam poradnu ak dovtedy neporodim a tam mi da doktorka aj papiere do nemocnice,ale v Martine je asi zvvykom na 10 den vyvolavat porod,lebo ked som chodila na pasy,tak tam zeny vraveli,ze prenasaju a na ten 8-10 den vyvolavaju...neviem preco tak neskoro..ja by som to mala rada za sebou a mysli, ze pre nas zeny je to dost blbe,lebo clovek len omysla,aby bolo vsetko v poriadku,ale doktory vedia co robia..hadam
@zlobinka no tu v ZA ma dr. poslala hned na druhy den po termine ak neporodim do nemocnice.. tak neviem co je lepsie, ci mi hned vyvolaju alebo ma nechaju cakat- co pochybujem ze by ma tam len tak drzali..toto cakanie ide na mozog.. aj ked zatial neprenasam.. proste uz som ready nech je to tu 🙂
zajtra este idem na monitor.. som rada lebo mala sa mi tak malo hybe, veelmi lenive pohyby..neviem ci je tak velka, no napadne mi vselico, ci nie ej priskrtena pupocnikom a pod... vravim na nervy to cakanie
@lunnka no prave ja som bola nervozna pred terminom,ze moze to byt kazdu chvilku, teraz som nervozna po termine,ze kedy to uz pride-rada by som to mala za sebou...mala sa dva dni takmer nehybala,len tak aby sa nepovedalo, vcera zas mala dikoteku v brusku asi,tak som si kamerovala brusko na pamiatku,lebo sa extremne hybala :D ale nemuseli by nas tak natahovat...inak bola som v nemocnici si vybavit epiduralku pre istotu,lebo v Martine sa neda pocas porodu vybavit,lebo mali vela neplaticov - nasi pocernejsi obyvatelia...tak som tam videla ubolene mamicky po chodbe,ale aj drobcekov,ked isla s nimi sestricka...a odvtedy som taka pokojna...kazdu z nas to bude boliet to je jasne,ale ti drobcekovia za to stoja..odvtedy sa...neviem ci spravne slovo je tesim na porod,ale urcite som pokojnejsia, ked si predstavim,ze v naruci budem mat bambulku s tymi malinkatymi prstekmi...a ani rodina to neznasa tak dobre,lebo mamina mi vola dvakrat do dna,,ze ci este nic..muz je coraz nervoznejsi,tiez by bol rad,keby bolo po..aby sa o nas nemusel bat...drzim palceky nech to dobre dopadne...
@cimage gratulejem a prajem vela vela zdravicka 🙂
@zlobinka 🙂 aj ja tebe drzim, ano presne mam take pocity, nasi ma nastastie neatakuju telefonatmi, len tiez ked zavolam su celi vylakani ci uz a ja zvacsa volam len tak z nudy 🙂 muz by tiez uz chcel nech mame po, hlavne kvoli mne lebo vidi ako ma boli chrbat a zle sa mi celkovo funguje.. a tak si uz uvedomujeme ze bud. vikend tu bude na 99% pri nas a je to neskutocne, zvlastny pocit 🙂 uz neviem ako sa mam dusevne pripravovat, premietam si mozne varianty odpredu odzadu 😀 tak este raz vela sil nam prajem, ked si toto precitam niekedy dozadu snad to uz bude len s usmevom 🙂
@danculka24 už nezavidim 😅 v noci ma divno bruško bolelo,skoro som zacala chaosit.ráno uz v pohode.radšej si vazne počkám a nebudem nič privolavat 😀
caute babenky,tak u mna uz druha noc strasna,viac nespim ako spim,a ked tak niekedy nad ranom o 5-6 hod.len sa prevalujem,co je o hubu,a dycha sa mi strasne,zeby niekde mala tlacila,?ale kde,ked je uz šuchnutá dolu🙂)normalne cakam,kedy ma zacne pobolievat brucho a uz aj palim do nemocky,nech to mam za sebou.Toto som veru pri Davidkovi nezazivala,to bolo take kludne dieta,ale len v brusku,a odkedy odznela žltacka po pôrode,nam to vynahradil...tak dufam ze teraz to bude opacne🙂štvrtok mam poradnu a myslim ze to uz doktorka ukoncí aj sama,ze velke je dost,aj 2 tyzdne dopredu,uvidim
@lunnka my ked chodime denne s malou na prechadzky tak kym prideme na pieskovisko minimalne 5 ludi ma zastavi a pyta sa ci este nic, neviem ci su slepi lebo brusko mam teda urcite riadne ale uz mi to zacina riadne liezt na nervy...Na dedine je to jednoducho atrakcia najma ked sme tu tento rok boli mozno 3 tehotne a z toho dve uz v zime porodili. Ale nech maju tetusky radost drobcek mi zato urcite stoji...
Ja mam hrozu aj z toho ze budem v nemocnici minimalne 4 dni bez Paulinky, bude mi tak velmi chybat ....

@tiuska77 moj drahusik ma dnes nastval a toto bola taka milena miniodplata.spamtanne nas to napadlo so simonkou.a ak to nahodou na mna fakt pride,tak bude pripraveny 😀 hahaha
vstavanie z postele?to je nadludsky vykon.a otacanie sa z boka na bok-to iste