icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

tiuska77
8. máj 2012

@katkamiki
@dedena Ja som z Popradu 🙂 ..no termin mam 20.5. 🙂 ale malička sa netvari, že by chcela isť na svet xixi..no a manžel ma liečenie do 26.5. takže isto to bude len na volačku...ale ako pišeš to by bolo super mať rychly pôrod xixi

dedena
8. máj 2012

@katkamiki 😀 veru tak, no aspoň sa na nich možme zasmiať 🙂
Prave mi moj malinky vopchal nožku skoro až do krku fuj 🤐 aj vam sa stane, že strašne pod rebra vas kopne?
Ja som to najprv brala v pohode, ale teraz, keď ma skoro 3900g( 😅 ) sa obavam či mi nepolame rebra 🙄

tiuska77
8. máj 2012

@dedena hehe teraz si ma pobavila tvojim príbehom ...užasna dvojka ste 😝 ..samozrejme v dobrom.. 😉

mirkave
8. máj 2012

@dedena jezisi akurat som si precitala o tom hmate 😲 sa mi vsetky chlpy zjezili.popisane to je hnusne kruto a normalne mi je z toho zle.........az ma striasa........ 😖

katkamiki
8. máj 2012

@tiuska77 No ja mam termin 19.5 ale tiez este sa vobec neotvaram, ale brucho mi statocne tvrdne... Ale nechcem prenasat, chcela by som do 20.5 stihnut 😀 aby to bol este bycek 🙂 No ked napises potom, ze muzik ti nestiho prist k porodu, tak budeme vediet, ze aspon si mala superrychly porod 🙂

dedena
8. máj 2012

@tiuska77 no tak ďakujeme 🙂)

katkamiki
8. máj 2012

@dedena no mne moj kope na pravo pod rebrami, ale mam az take vypukliny 🙂 Moj ma teraz len nejakych 3300g, tak dufam, ze nebude nejaky obor 🙂

dedena
8. máj 2012

@mirkave no niečo mi hovor, ja mam z toho nočne mory už vyše dvoch tyždňov 😒 mam prečitanych tolko veci o ňom...a včera mi pan doktor ešte aj oznamil že buduci pondelok ma ten hmat zrejme čaka, takže naozaj sa začinam modliť, aby som dovtedy porodila sama od seba...

dedena
8. máj 2012

@katkamiki aj ja som si vždy vo svojich snoch predstavovala svoje babetko ako takeho uzkeho maleho červička, a čo sa nedozviem, ja porodim take pekne dvojmesačne dieťa :D

mirkave
8. máj 2012

@dedena som zvedava ako nakoniec dopadnes.ale pri pomysleni na ten hmat budem dufat,ze to na teba pride spontanne

dedena
8. máj 2012

@mirkave ďakujem kraasne 🙂 tak ja dneska v sprche budem pušťať teplu vodu na bruško ostošesť a prihovarať sa pritom babenku nech už ide von inak maminku čaka niečo veelmi škarede, tak hadam ma pochopi a čo najskor sa vypyta na svet sam...chcem predsa už v nedelu plne oslavovať deň matiek 🙂)

mirkave
8. máj 2012

@dedena v tom pripade si "pripijem" s tebou na den matiek 😉

1982zuzka
8. máj 2012

My sme stale v nemocnici a stale 2v1. Maly si robi zo mna srandu lebo od vcera 6x monitor jeden ukaze pravidelne kontrakcie a potom druhy nic. Maly ma uz 3,5kg bojim sa kolko bude mat do terminu. Riadny valibuk. Zajtra ma mozno pustia domov, doma sa lepsie caka 🙂

pokito
8. máj 2012

@1982zuzka no teeda, fakt srandista

suzan1111
9. máj 2012

@katkamiki jej baby jak citam ze este sexujete..normalne zavidim..to budu lahke porody..ia mojho muzika nahovaram a on je taky zodpovedny,ze sa boji ze ublizi malemu alebo mne..ked mi tvrdne brusko a tak radsej nechce vymyslat..mne sa uz o sexe aj sniva🙂ale povedala som si,ze ma pravdu..nebudem riskovat..tak odkedy som bola v nemocke sme nic neriesili☹

lunnka
9. máj 2012

@suzan1111 neboj sme na tom podobne, so mnou hormony tiez pekne mavaju 😀 my zas teraz mozme, uz nehrozi nic a keby bolo by fajn, ale zas sa bojim kvoli streptokoku co mam, nech ho nezanesiem vyssie niekde, tak nic ;(
@1982zuzka drzte sa, ja mam dnes monitor, zajtra termin porodu a ak nic v piatok ficim.. uz sa nam blizi finale, tolko sme cakali snad uz nieco vydrzime 😉

jarabica123
9. máj 2012

Ahojte babulky, dnes som bola na poradni, som na 1 cm otvorena, a strasne ma to bolelo ked ma vysetroval, ako keby ma dole roztahoval, mala som chut ho kopnut, a ked som zliezala z kozy az mi krv stekala po stehnach, tak som mu to vravela, a on ze to je normlane ze krvacate po vysetreni, no ale mne sa to este nestalo, a ta bolest. aj vas tak vysetruju??Je to normlane?teraz uz nekrvacam, len troska po takych kvapkach, a este mi ten primar povedal, ze mam sa prist ukazat este pre istotu v sobotu, normalne som vystrasena, ci sa mu nieco nezda alebo co, ale tvaril sa ze vsetko ok. Hadam ma tam nenechaju uz rodit 😀 Doteraz som nemala vobec strach, ale teraz uz troska stresy su🙂 *Tak sa drzte, drzim vam palce

cobhan
9. máj 2012

@alohim prave som nad tym rozmyslala, ze asi bude dobre ju spravit ako excel sheet a po kazdom baby ju update-ovat a hodit zase ako obrazok do diskusie. Ja teraz par dni nebudem mat moc cas, takze ak si ochotna sa toho ujat, bude to super 🙂

Holky dnes ma prepustaju domov a Mia dostala transfer z Dublinu do Corku, bud dnes alebo zajtra. Len ma stve, ze nemozem ist sanitkou s nou, ale vraj take su predpisy a zrejme by sa im tam dalsi clovek ani nezmestil. Predsa je tam inkubator (nastastie uz len na prevoz), pediater, paramedic, neviem si aj sestricka este nahodou nie...no skratka nejako prezijeme a ja si ju uz pockam v Corku 🙂. My dnes pojdeme vlakom, pretoze ja sa po cisarskom na iny sposob transportu necitim...

cobhan
9. máj 2012

@1982zuzka na ten monitor by som sa nespoliehala..im to tu ukazovalo kontrancie, ked som este mala len tlak v krizoch a ked som im rano avizovala, ze mam nejaky divny tlak dole na panvu a zacina sa opakovat, tak monitor nezachytil nic. Dokonca aj ked som mala kazdych 5 minut, tak nic neukazal..ale to bola este relativne pohodova bolest...az tie dalsie zacali byt hnusne.

jarabica123
9. máj 2012

@katkamiki Ja som sa tiez doteraz nebala, az dokym som nebola na poradni v nemocnici a videla som tam to vsetko, a pocula jednu zenu co prave rodila riadne kricat🙂) az mi chlpy stali🙂) som normalne chcela zdrhnut. a uz tie predstavy ze za par tu budem aj ja lezat, No fakt som sa tak nebala, ako teraz. ale ked sme sa uz na to dali a tolko vydrzali, tak uz to musime dokrutit. Taaak veeeela stastia babulky, my to zvlaadneme

stvura
Odpoveď bola odstránená
katkamiki
9. máj 2012

@suzan1111 No keby bolo na mne, tak by som sexovala aj akzdy den, ale moj muzik uz nechce tak vela 😀 max 2 krat do tyzdna, ale keby to malo pomoct k lahsiemu porodu, mozno ho prehovorim na castejsie 😀 Pokial si mala problemy nejake, tak je jasne, ze nemozes sexovat, treba vydrzat 🙂

katkamiki
9. máj 2012

Baby, este sa Vas chcem opytat, Vam uz prislo nieco zo socialnej poistovne? Mal by mi prist nejaky vypis ohladom vypoctu materskej, nie? Lebo mne nic neprislo este, tak neviem, ci tam mam zabehnut. Dakujem

pokito
9. máj 2012

@katkamiki mne prisiel list minuly tyzden, a to som na md od 32tt

janusha33
9. máj 2012

@katkamiki No ja som tam mala mamu,muz by tam ani nesiel,on by sa zlozil a mama tam pracuje tak si chcela vnucika osterit ale kolegyne jej to zatrhli,ze je to neeticke......

janusha33
9. máj 2012

@katkamiki Aj mne uz prislo,ked som bola v porodnici.

dedena
9. máj 2012

@katkamiki mne prišiel list v pondelok, a to som na materskej tiež už od 30tt

janusha33
9. máj 2012

@jarabica123 To nic ja som tiez mala predminuly tyzden taky hnedy vytok po poradni po vyseterni.To nic to len ti podrazdili troska vystelku maternice.To aj po porode z teba take pojde a este aj krv z popraskanych cievok tej vystelky....ako pri menstruacii.Sa to musi vsetko vycistit.Mne to to teraz nejak 3 dni nic a vcera zase zacalo zo mna vychadzat.

katkamiki
9. máj 2012

@pokito
@janusha33
@dedena dakujem vam velmi pekne, takz emusim len cakat... :( Ja som isla normalne, od 34 tt, tak este taky tyzden budem musoet asi pockat. Trva im to tam teda riadne.

kocica43
9. máj 2012

@katkamiki oni maju na to 60 dni.