icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

alohim
10. máj 2012

och ta to čo 😕 musím to inak technicky poriešiť

pokito
10. máj 2012

@alohim v tvojom fotoblogu je to vidiet dobre, si sikulka 😉

miriama176
10. máj 2012

caute kocky tak mam to uspesne za sebou a dnes som prisla domkou 🙂 no a pôrod? jedenast hodin makacky z toho hodku a pol len tlacenie a pak hodku a pol sitie traja doktori pri mne 😀 rozruch riadny ale vysledok stal za to nas krasny Jakubko mal 4150 gramov a 53 centimetrov a pre mna a mojho manzela je to ta najkrajsia piskotka na svete a inak manzel pri pôrode URCITE ANO odporucam kazdej taku podporu mi dal ako nikdy bez neho by som to nezmakla 😀

pokito
10. máj 2012

@miriama176 gratulujeeem, teeda 4150 g a hodina a pol tlacenia? Si hrdinka maminka 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
jagu81
11. máj 2012

@miriama176 gratulujem k riadnej chlapine 🙂 nech vám stále tak pekne rastie 😉

jagu81
11. máj 2012

@alohim jej ďakujeme ti za krásny prehľad, si šikulka! 😉

jarabica123
11. máj 2012

@miriama176 Gratulujem, nech ste zdravucki, a zvladla si to vynikajuco 😉

janusha33
11. máj 2012

@tiuska77 No hej lebo som aj tajne dufala aby tolko mal aby som mohla darovat pupocnikovu krv......ale nemal a sestricka mi povedala ze to sa uz nerobi co som bola kus prekvapena.Ze len ked je odber pre vlastne uschovanie.Ale uz zacina naberat na vahe,skoda ze doma nemam vahu aby som si ho odvazila,ale zda sa mi byt tazsi.

cimage
11. máj 2012

@verca007 Ja som mala to iste, veeela pohybu a nic nepomahalo. Vsetky maminky tu pisali o poslickoch a bolestiach,tak som si myslela,ze ja asi porodim v juny. Nakoniec sa sam rozhodol bez nacviku, naostro 😉

cimage
11. máj 2012

@alohim Ahoj, ta tabulka s majovciatkami je super, termin sme mali 3.5

lunnka
11. máj 2012

ahojte zienky tak mi drzte palce, dnes sa mam hlasit...

pokito
11. máj 2012

Babulky neverim, som v cakarni a som prva 🙂 som zvedava ktora budem oficialne ked zacnu chodit vsetci znamy ☹ drzte palce

miriama176
11. máj 2012

@stvura no to teda hej ale vela ich nemam len par takze v pohodicke lebo sa mi zdalo ze to bude riadny valibuk 🙂

miriama176
11. máj 2012

@pokito jeeeeej diky no ved ked mi uz aj sestricky povedali ze teda som sa natrapila riadne ze musia uznat tak to uz bola pochvala 😀 😀

alohim
11. máj 2012

@pokito už t ide a už to idem zmeniť 🙂 jéééj dašie bábo pribudlo
@cimage nzc, pridám to tam 🙂

@miriama176 Gratulujem a obdivujem, si statočná...som zvedavá na môjho macka, koľko gramov bude mať a aký bude pôrod...

svetlusska
11. máj 2012

@miriama176 juuu gratulujem drzim prsteky nech sa vam dari 🙂

janusha33
11. máj 2012

No tak tuto noc s nami Risko pekne cvicil.....sladko spinkal od pol osmej do jedenastej a potom uz len tak polhodinove driemoty asi do tretej....sme na striedacku vstavali ja a manzel,som tak unavena a z toho vstavania ma boli brucho a cely rez.Zaspal poriadne o piatej rano a spal az do teraz.Teraz je uz supnuty vonku v kociku.Dufam ze tuto noc nebude vystrajat.

gugolina
11. máj 2012

@alohim Perfektná tabulka 🙂 dakujemeeeee 🙂

gugolina
11. máj 2012

@miriama176 Gratulujem k drobcekovi a prajem hlavne vela vela zdravicka a pokojne noci 🙂

verca007
11. máj 2012

@alohim fiiha, to je riadna parada..aspon teraz nemam pocit ze som uz posledna cakatelka :D

zlobinka
11. máj 2012

@miriama176 gratulujem...hodne zdravicka,mliecka...nech sa dari..

zlobinka
11. máj 2012

no dnes pasy -prietoky dopadli v pohode...a celkom sranda cakala som s muzom na vysledky a prisla sestricka, a ze 17.teho pridte na kontrolu a ja zhrozena,ze ved 6.teho som mala termin...prenasam, ze v pondelok mam nastupovat,ze mam aj vymenny listok,ze vcera som ho ukazovala sestricke -tiez na pasoch,tak ho hladam a on nikde-vcera mi ho vybrali z knizky a nedali nazad..no fasa..tak sme museli letiet k mojej doktorke pre vymenny,lebo bez toho ma neprijmu...za system..neviem na co im je vymenny listok,ked prenasam,vsak mam knizku a tam je vsetko...no aspon,ze som si to vsimla..aj ked sa ufam,ze bambulka by si to mohla rozmysliet a mohla prist na svet...presviedcam ju a nic...joooj ja by som ju tak uz chcela drzat v naruci.....
inak @alohim super tabulka diky

lilianka1199
11. máj 2012

@janusha33 mne skocila platnicka pri porode,inak som uplne ok,len neviem chodit 🙂.....bolest mi ide do jednej nohy a neviem to rozchodit.... 😒

lilianka1199
11. máj 2012

inak zienky, ja uz mam po a len Vam chcem poradit, urcite si vezmite do porodnice nieco na dobre travenie, lebo aby Vas moc nebolelo,ked pojdete na Wc, si to odtrpíte ako porod 😒 .....ja som sa napchavala lanovými semienkami z Bio drogerie a strasne mi to pomohlo.....a tiez pomohlo,ze som hned dala na brucho stahovacie nohavicky-dole sa dali rozopnut,tak som nosila take rozopnute,len bruchu stahovali hned od zaciatku a 6 dni po porode uz mam o polovicu mensie..... 😉

janusha33
11. máj 2012

@lilianka1199 S tym travenim suhlasim s tebou....ja som s tym mala obrovsky problem az nakoniec mi sestricka doniesol cipok ale bolo to utrpenia aj potom a vybehla mi aj zlata zila.A to som isla na cisarsky.

janusha33
11. máj 2012

Inac neviem ci ma nezacina chytat z mojej mami nejaka poporodna depresia.Vsetko co urobim je bud zle alebo nedostatocne a uz zacinam o sebe pochybovat.Mam z nej pocit akoby som bola najhorsia a najneschopnejsia matka na svete a je mi z toho do placu uz druhy den.Uz si dnes dookola hovorim ze ju nebudem pocuvat,ze je to moje dieta a ja som jeho matka,no do placu mi je aj tak.Neviem ci je to vplyvom hormonov alebo fakt u mna zacina nejaka depresia.

lilianka1199
11. máj 2012

@janusha33 Ja som tam v kuse jedla tie semienka,namiesto 1 lyzicky denne som si dala 3-4 ,ale strasne to pomohlo.......

petka296
11. máj 2012

@zlobinka na tych uradoch sa citim tak isto. Ja som k nim vzdy mila a kolegyna ma od toho odhovarala, ze musim ukazat, ze sa nedam zastrasit, ze si musim dupnut nohou. No nie vzdy sa mi to da. Uz sa ,,tesim,, na tu nasu martinsku socialnu poistovnu po porode. Ale poviem ti, ze v ZA je socka o 100 percent horsia- vlastna skusenost.

petka296
11. máj 2012

@lilianka1199 ahoj, myslis, ze by som na lepsie travenie mohla Acidko? Ja ho zboznujem a vzdy mi pomoze. Alebo budem moct aj activiu?