icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

gugolina
17. máj 2012

@danculka24 Dakujem pekne snad to stihne 🙂 no to mas istu podporu 🙂 moj sa toho trochu obaval ci ist aby ho nahodou nekriesili ale snad to zvladne 🙂 len same srandicky :D drzim palce 🙂

mirkave
17. máj 2012

@alohim to by bolo teda-v radiu hokej,doktor a mm v napati a teraz,ze dychaj a tlac 🙄 tak na toto by sme tak lahko nezabudli 😉

svetlusska
17. máj 2012

@alohim tak moj nastastie hokej nepozera :D ale tak aspon bude babo od zaciatku sportu znale :D, tak ja uz mam nastasite vsetky skusky za mnou, akurat dneska som mala poslednu coz bol aj moj prvy datum porodu :D, doktor mi vravel ze len aby ma neviezli zo skusky rovno do porodnice :D
@mirkave jjj odkazem ked sa zobudi, akurat tu vedla mna chrni :D

alohim
17. máj 2012

@mirkave ako v americkom filme 😀

mirkave
17. máj 2012

@alohim 😀
@svetlusska 😀

pokito
17. máj 2012

@alohim ja by som ten hokej pri porode brala...

alohim
17. máj 2012

@pokito aj ja, len nech už rodím 😀 možno by bola lepšia atmosféra na sále a zábava

danculka24
17. máj 2012

@gugolina ale zvladnu 😀, skor sa bojim ako to ja zvladnem alebo ako sa bude tvarit ked mu budem straaasne nadavat od bolesti 😀

tiuska77
17. máj 2012

@alohim
@svetlusska
@mirkave .. no môj manželík zajtra príde na "opušťak" z liečenia na víkend tak som mu vravela, že nech sa pripraví že mu nedám pokoj 😉 ....bolo by super keby šla už cez víkend von... no ale v sobotu hokej to bude asi hrozna služba všade v nemocnici 😎 ... mne ostali ešte 3 skúšky zajtra už nemám odvahu cestovať do Košíc..tak budem si ich musieť dorobiť popri maličkej..hádam to nejako zvládneme 😉

danculka24
17. máj 2012

@pokito 😀

pokito
17. máj 2012

Jeej kocky moj mm isiel dnes na prvu nocnu do novej prace, taka som šťastná že sa nam podarilo nieco mu najst... malickej som hned hovorila ze uz moze ist von, ze uz budu aj peniazky na nutrilon keby nahodou mamka nemala... co ale budem mat - musiiim

gugolina
17. máj 2012

@danculka24 no tak to som zvedava aj ja aka budem na mojho mm... ja som praveze väčšinou taky kludas ale co z nas porod urobi nikto nikdy nevie 🙂 na priprave mu ta sestra vravela ze pripravte sa na to ze vam mozno vynada, bude na vas kricat ale vy si to nevsimajte a robte vsetko o co vas poziada 🙂 aspom raz v zivote urobia asi vsetko aby nam uplne vyhoveli aj ked budeme na nich jačať :D

danculka24
17. máj 2012

@pokito taak to je super 😀

gugolina
17. máj 2012

@pokito bude mliecko nebojkaj 🙂 a gratulujem k praci 🙂 takze nova praca a teraz uz aj je cas na nový zmysel zivota 🙂 malu princeznu 🙂

pokito
17. máj 2012

@alohim
@danculka24 baby a predstavte si keby sme hrali o zlatuuu, juuuuuj ani bolest by som nevnimala

danculka24
17. máj 2012

@gugolina no ja kludas nie som a vie že sa strasne bojim takže on s tym rata mi aj povedal

danculka24
17. máj 2012

@pokito jeemine ani nehovor, som tak dnes akurat premyšlala minuly rok ako som jačala pri fernete v Hokejke a preživala to, teraz sa aj bojim vyskočit nech mala nema šoky 😀

kvetinka211
17. máj 2012

@danculka24 A buduci rok ked ti babo konecne zaspi ti ho po po chvili zobudi gooooool, ako dnes mne 😖 😉

gugolina
17. máj 2012

@danculka24 tak moj neviem s cim rata ale ktovie mozno aj ja prekvapim 🙂 tak to ma tvoj dobre pocita so vsetkym :D

pokito
17. máj 2012

@danculka24 ja som dnes tak jacala ze ma bolo urcite pocut az na osme. A to byvam na prvom 😀 ale u nas ziadne male deticky nebyvaju, inak by som sa krotila 😅

danculka24
17. máj 2012

@kvetinka211 ne ne pojde von kricat 😀

danculka24
17. máj 2012

@gugolina no pri mne treba ratat so vsetkym, aale sak ma pozna 😀

danculka24
17. máj 2012

@pokito he aka zlata 😀 ale super treba fandit

gugolina
17. máj 2012

@danculka24 presne tak poznaju nas 🙂 a budu to brat v poho vsetko 🙂

janusha33
18. máj 2012

@pokito Mna ked prepustali z porodnice tak doktor zo srandy ze hokej ide ze co ja chcem od neho......mu hovorim ze ved to hokej ide az o tretej a ja chcem ho doma pozerat s muzom a malym....ta sa zacal smiat a skontroloval ma a ze dobre ze nech idem fandit domov ale ze po hokeji mam prist naspat.Tak som mu povedala ze to asi nepojde lebo ma muz nepusti.

janusha33
18. máj 2012

@danculka24 No nas by z toho nic nemal....ten jak zaspi ma vsetko na haku pokial ma plne brusko a je v suchom.

janusha33
18. máj 2012

@pokito To ani take nehovor ze nebude.....stale si musis hovorit ze mas mliecko a hlavne pit vela vody a zo zaciatku co najviac prikladat malu.A tak sa ti spusti mliecko jedna radost.Nebudes predsa minat peniaze na nejaky umely prasok ked mozes dat malej hned teple mliecko ty sama a este aj s kopou vitaminov.Mliecko bude neboj sa......ja som ani raz nepomyslela na to ze by som nemohla mat mlieko......cely cas myslim na to ze musim mat mlieko lebo Risko potrebuje papat.A uz nam narastol cca 6 cm......dnes som len tak prilozila centimeter a ukazalo mi 50 cm.a ked sa anrodil mal 44.uz nam zacinaju byt perinky a zavinovacky male a uz v nich ani nechce spat.Musime rychlo urobit krstiny lebo sa nam nezmesti do perinky.

janusha33
18. máj 2012

@leonna Juuuj tak to je pekna bambulka,nas bude mat asi tiez minimalne tolko lebo nejak otazel.Ked h kojim tak ma po chvilke zacne ruka boliet lebo kojim v sede.Nedobre sa mi lezi na boku este kvoli jazve,potom mam problem vstat takze zatial v sede.

leonna
18. máj 2012

@janusha33 Ked sme isli z porodnice, tak mala len 2430g, takze sa vytesujem, ze za mesiac tak krasne pribrala. 🙂 Uz ma normalne aj tuk na sebe :D Inak ja tiez kojim po sediacky. No malu si vzdy polozim na vankus, takze zataz na ruke nemam 🙂 A tiez si davam za chrbat velku podusku o ktoru sa opriem, aby som mala pohodlie a nebolel ma chrbat. Vyskusaj. Je to tak lepsie ;)

janusha33
18. máj 2012

@leonna Hej ja si uz Riska tiez davam na vankus,len ked kojim v noci tak len sedim na posteli lebo uz kreslo nam do spalne nevojde a nechce sa mi s nim prechadzat do dalsej izby takze sa nemam velmi o co opriet ale tak v noci to zvykne byt rychle.Sice on zo zaciatku stale hlta jakeby dva tyzdne nejedol a potom uz robi prestavky a nakoniec pri tom aj zaspi takze niekedy si ani neodgrgne.A dnes ho pekne supnem vonku do kocika a hotovo.