icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

bublinka76
20. máj 2012

Baby, vcera vecer mi bolo strasne zle, a rano ked som sa zobudila, brusko bolo klesnute. Pri prvom mi brusko nekleslo vobec, takze neviem posudit...myslite, ze to moze nieco znamenat? Termin mam uz o 7 dni.

lucyfuk77
20. máj 2012

@veronicka25 len tie newborn. Ale mami ich a su super,dokonca su urobene tak, ze im svorka na pupceku nezavadza a nederie ich.

gugolina
20. máj 2012

@danculka24 no veru neviem co by este zabralo 🙂 ani sobotna stavba domceka a celodenne varenie ani umyvanie auta a upratovanie :D no neviem co by ho zaujalo uz asi len relax skusit 🙂 ked je zvyknuty na aktivitu mamicky 🙂 alebo cakal kym tato odíde na skolenie a teraz ma nenecha samu a vypýtasa von .... dnes nam tato odisiel na skolenie do Prahy na tyzden :( fnuk
@janusha33 nooo je to mozne ze aj na to caka ci budeme majstri 🙂 len to by draheho aj porazilo pridchod do Prahy ma okolo polnoci a keby mu zavolam toc sa spät rodime chudatko asi porod s nami nezvladne 🙂 a zaspi nam tam 🙂

gugolina
20. máj 2012

@petka296, @1982zuzka strasne sa to vlecie :( cakame kazdu minutu sledujeme kazdy priznak a nic .... pretým to tak fajn rychlo letelo a teraz....

svetlusska
20. máj 2012

@bublinka76 kamoske kleslo brusko a o den alebo dva porodila 🙂

pokito
20. máj 2012

@svetlusska
@bublinka76 to je super, aj mne vcera kleslo 😅

michalienka25
20. máj 2012

takze dnes uvareny obed, zasli sme s muzom na kofolu, neskor na grilovacku a babatko si veselo spinka dalej v brusku...
baby, ja som stale hladna = stale jem...ved ako budem vyzerat po porode?a to babatko bude veeeelke, to bude porod...

pokito
20. máj 2012

@michalienka25 nic si s toho nerob, ja som pribrala 25 kg 😲 😀

gugolina
20. máj 2012

@pokito aj ja 23 kg... ved snad to pojde rychlo dolu 🙂 teraz som sprasila pri hokeji cokoladu ...:D nervy su nervy :D

michalienka25
20. máj 2012

@pokito
@gugolina tak ja uz 18 kg...tiez dost...len ked teraz to uz ide len do babatka, no ak bude mat 4,5 kila, tak to ma teda potrapi 🙂. ale tak kedy uz mozem tolko toho pojest ked uz nie cez tehotenstvo :-P.

janusha33
20. máj 2012

@petka296 Na cisarsky som musela ist lebo Risko bol otoceny panvovym koncom.Ale nebol to planovany cisarsky.Nestihli ho naplanovat 😀 😀 .Ja som isla iba na poradnu o den skor bo mi bolo nejak divne a som mala take pravidelene bolesti v podbrusku a rano ma asi 3x prehnalo ale nejak inac mi nic nebolo.Este som si isla pre vysledky z predoperacnych a isla som na poradnu.A na poradni mi mali povedat ze kedy nastup do nemocnice a sa naplanuje cisarsky,ale ked ma vysterili tak som uz bola na 3 cm otvorena a hned ma zacali chystat.A bolo to....o 12 som prisla na poradnu a o 14 25 bol Risko na svete.

petka296
20. máj 2012

@janusha33 no krasne 🙂

janusha33
20. máj 2012

@gugolina Never tomu ze by zaspal.To by mal tolko adrenalinu v krvi aby to stihol ze to by az po porode keby prisla ta ulava ze vsetko je ok odkvacol.

danculka24
20. máj 2012

@bublinka76 ja mam už klesnute vyse tyždna brusko a nič

danculka24
20. máj 2012

@gugolina noo to by nezaspal urcite, len teraz neviem co je lepsie pre Teba asi cakat do piatku kym tatko pride ?

gugolina
20. máj 2012

@michalienka25 to si aj ja hovorim a posledny tyzden si uzívam vela vela zeleniny lebo ked pride kojenie budem sa jej musiet vzdat :( ale na mna sa to lepi ked aj len vodu pijem :( ale ved to dame dolu 🙂

gugolina
20. máj 2012

@janusha33 nooo dufam ze mas pravdu 🙂 ale tak nic tomu nenaznacuje ze to bude dnes 🙂 tak tato sa moze skolit a keby cosi mu volame 🙂

gugolina
20. máj 2012

@danculka24 nooo pride tato v piatok ale v nedelu ide este na tyzden do tej prahy lebo to je dvojtýždnove skolenie ale ze co tam bude cez vikend ze pride za nami 🙂 a ze sa smalym dohodol ze to bude cez vikend :D no bodaj by mal pravdu :D keby sa dalo rozkazat :D ale nechame to na maleho len nech nenecha na seba dlho cakat :D

michalienka25
20. máj 2012

@gugolina ale ved jasne, ze dame dolu. Budeme chodit na dlllhe prechadzky s kociarikmi, tak kilecka len tak pojdu dole 🙂.

gugolina
20. máj 2012

@michalienka25 presne tak 🙂 a bude leto budeme vela pit na mliecko jest nam nebude tolko chutit a ani nemozeme hocico 🙂 a dlhe dlhe kocikovania 🙂 a budeme jak lanky :D krasne maminky 🙂

oxiba
20. máj 2012

@danculka24 @pokito ahojte kocky, ako sa mate? Citam, ze vam klesli bruska 🙂 mne uplne nekleslo, co mi vlastne zachranilo zivot, mudr. mi po SC povedala, ze keby mali zostupil, tak skoncim s rupturou maternice...

michalienka25
20. máj 2012

@gugolina tak moc sa tesim na to kocikovanie...sa smejem, ze babatku sa tak paci v brusku, ze sa narodi asi az v auguste...🙂. Ja si neviem predstavit, ze do tyzdna budem mozno maminka s malickym "uzlickom"...ale tak velmi sa tesim...

michalienka25
20. máj 2012

kočky, a neviete, kde je @alohim? zeby to mala za sebou? 😎

oxiba
20. máj 2012

@michalienka25 @gugolina @pokito no ja mam 10 dni po porode -10kg, zostava este 7... Uch je co navyse nosit.. Dnes mam za sebou prvu prechadzku s kocikom a teda da to zabrat s tym zoperovanym bruchom..

gugolina
20. máj 2012

@michalienka25 aj ja sa tesim 🙂 velmi velmi 🙂 nebojkaj budes uzasna mamina 🙂 aj ja si to stale predstavujem ked uz budeme traja 🙂 ked bude malinky s nami 🙂 ze ho budem kojit, prebalovat, kocikovat 🙂 hrat sa snim 🙂 ty to uz mas cochvila 🙂 ani sa nenazdas 🙂 my o par dni dlhsie... je to tak blizko a predsa tak daleko 🙂 stale si ho predsavujem ako asi bude vyzerat 🙂 na koho bude 🙂 sniva sa mi uz o nom 🙂 juuuj nech to uz pride ze? 🙂 drzim palceky nech sme tu uz vsetky mamicky a nie len cakatelky mamicky :D

gugolina
20. máj 2012

@oxiba tak to si krasne nechala v porodnici 🙂 ale urcite sa ti lepsie pohybuje ako s velkym bruskom pred sebou nie? 🙂 ja mam v týchto teplach problem aj co si obliect :( ale uz si nechcem na posledny tyzden dva nic zbytocne kupovat...

michalienka25
20. máj 2012

@oxiba tak ja stale hovorim, ze mne az tak nevadi, ze budem mat nejake to kilo naviac, ale bojim sa toho velkeho babatka, ze sa budeme trapit pri porode...ti verim, ze ta to muselo s tym bruskom boliet...

oxiba
20. máj 2012

@gugolina to ku koncu som si ani ja nic nove nekupovala, dnes som isla von z rozopnutymi nohavicami zakrytymi trickom, to som musela najst take cez ktore nepresvitaju prsne vlozky 🙂

gugolina
20. máj 2012

@michalienka25 toho sa bojim aj ja :( kamaratka mi rodila teraz v sobotu a maly mal 4200g a 53 cm a ze ju inak potrapil , ze jej dve sestricky lezali na bruchu a tlacili s nou ... :( ze hrozne bolesti a to mala este aj epiduralku... a ja planujem bez nej ... a uz teraz sa bojim tak ma naplasila :(

oxiba
20. máj 2012

@michalienka25 mne tvrdili, ze i velmi utle zeny dokazu porodit velke dieta, tak ti drzim palce,nech to pojde hladko, ked nebude mat babo velku hlavicku, tak prejde i bucko 🙂