Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@gugolina presne, presne, tak pekne si to napisala...a najviac sa tesim na tie malicke "labečky" (nožičky), tie prstiky, jooooooj...veru, nech to uz pride, lebo to cakanie a strach z porodu na dobrej nalade nepridavaju...ale tak prinajhorsom o dva tyzdne najneskor budeme uz asi vsetky majovky mamickami, no nie?tak to nejako uz vydrzime 🙂
@gugolina takže sa dohodli na vikend hej ? teraz zaleži či maly posluchne 😀
@michalienka25 Presne tak stoji to vsetko za to 🙂 a zvladlo to tolko zien zvladneme aj my 🙂 a uz budu uzlicky pri nas 🙂 a budeme si ich uzivat naplno 🙂 a mame krasne pbdobie- leto aj si ich vykocikujeme 🙂 a dame na obdiv 🙂
@oxiba ahoojj, ja už zacinam byt na nervy 😀
@mimi porod bol ze ako z knizky dr. vravel, no neviem, ostala mi po nom v hlave cierna diera..priroda je mocna 🙂 takze strasny pre mna, ale ze standard vo vseobecnosti- vyvolavacka rano o 7.30, porodila som vecer o 19.20..takze si vies predstavit.. ani po narodeni som nemala menej bolesti,placentu sa mi nepodarilo vytlacit, museli mi ju vytlacat oni, co bolelo a sitie ani nevravim, no mam to chvalabohu za sebou a nechcem spominat.. personal bol viac nez super 🙂 maximalna spokojnost
@oxiba to fakt ? jemine este že teda to bolo takto a mala si spinal či celkovu ?
@danculka24 no presne tak 🙂 dohodli ale ktovie ci malinky na to :D ci bude trpezlivo cakat 🙂 alebo tatu bude netrpezlivo cestovat domov za nami :D
@michalienka25 presne tak nech sme zdraví a vsetko ostatne je druhorade :D
@michalienka25 No tie malicke rucicky su zazracne....vcera bol Risko taky zlaty ked som ho kojila,jednu rucku si dal na prsnik jakeby chcel povedat ze to je moje to nedam nikomu.Take to bolo mile,druhu rucku mal za hlavou jak vegetak a druhou si strazil prsnik aby mu ho nikto nezobral. 😀 😀
@janusha33 jeeemine, to je úžasné. Tak sa teším...
@stvura gratulujeemm 😀
@oxiba - gratulujem 😵
@gugolina
moja dcera mala 4200g a 53cm, mala som vyvolavany porod, epiduralku a bolo to uuuuplne v pohode, 3 zatlacenia a bola vonku...takze je to mozne, strasne zalezi na rychlosti porodu a aj na tom, ako spolupracujes s lekarom, ja som pocuvala presne kedy mam tlacit, kedy nie, skratka ak Ti pomozu a tlacis, ked mas, tak sa to da...
a aj teraz ma to asi caka, lebo podla posledneho uzv min.tyzden mal nas "aladar" 😉 cca 4100g.
a kedze sa mu nechce von, a oni sa boja, ze dorastie na 5kg 😀
tak mam v utorok rano nastup na dalsi vyvolavany porod.
dufam, ze to zvladneme prirodzene - ale uz mi nie je vsetko jedno 🙂
Baby, je pravda, ze porod s vyvolavackou je bolestnejsi? Viete to niektora porovnat?
no baby, ktoré sme to ešte stále nestihli, čo hovoríte, ako ideme tie naše ratolesti dostať von? dnes máme termín a maličká sa tvári zas ako keby nič 😎
@katkamiki neboj inak co som tam lezala na prvom isli sme na vyvolavacku viacere a kazda naozaj prezivala bolest individualne.. personal je tam velmi mily aked ich budes pocuvat, pomozu.. a manzel mi velmi pomohol.. bolesti budu, nezabudni predychavat a striedaj pokial bude mozne sprchu a fitloptu, mne to ku koncu velmi pomohlo pri otvarani.. drzkaj sa 🙂
@petka296 Ja mam este desat dni do terminu🙂) ja chcem aby bola malinka majova este🙂) a ja mam este 28 maja narodeninky, tak to by bol najkrajsi darcek pre mna, no uvidime kedy sa im zachce von, ale prenasat nechcem:aj mas nejake priznaky, ze by to uz mohlo ist??ja ani nie, sem tam bolesti jak pri mrchce a to je vsetko🙂
@jarabica123 ja mam 11 dni do terminu a nic, ziadne priznaky ze sa blizi porod 🙂 No vcera mi tvrdlo brusko viac ako inokedy, ale zas bol hokej a piekla som kolac 🙂

@oxiba nooo to bude este veru sranda sa poobliekat 🙂 najväcsia sranda je to ze nam vychadzaju po porode 3 svadby jednu asi nestihame 🙂 na jednej bude mat maly mesiac a na druhej tri mesiace a uz teraz mam hrozu co si obleciem 🙂 ako budem vyzerat 🙂 neda sa ani teraz nic hladat lebo mozem vyzerat vseliako 🙂