icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
26. okt 2012

@svetlusska No nas ma sopliky este stale ale som sa pytala pediatra tak to je z refluxu a tiez su take vodove aobcas take hustejsie biele.Hovoril ze pokial tam nie je nieco zltkaste alebo zelene ze mam len odsavat.Ze to sa mu mliecko vrati troska spat a toto mu rozdrazdi a troska mliecka sa mu moze dostat aj do nosa a preto su biele.

janusha33
26. okt 2012

Baby ktore davate kasicky,a davate kukuricnu kasu a si ju robite doma,to kupite v obchode tu kukuricnu krupicu a varite to vo vode ci ako?Lebo som pozerala ze maju tu u nas kukuricnu krupicu ale neviem ci sa to ma varit vo vode alebo v mlieku,ked v mlieku tak to nekupim ale pokial vo vode tak by som to skusila malemu,lebo mu davam tu kasicku Hami co sa zalieva iba vodou ale chcem skusit aj nieco ine.

deni73
26. okt 2012

@svetlusska Nie, môj malý mal iba zvýšnú teplotu asi 2 dni, to bolo všetko. Tiež más soplíky, ale od suchého vzduchu v byte, dávam mokrý uterák na radiátor. 🙂

deni73
26. okt 2012

@lunnka Aj tu predávajú penové puzzle na MK... 🙂

tinci
26. okt 2012

@svetlusska my sme mali sopliky niekolko tyzdnov - aj ked som odsala vysavacom napriek tomu stale chrapcala a dokonca uz som niekedy odsala aj zakrvavene sopliky. tak jej doktorka odporucila cebion - vitamin C v kvapkach co je aj pre dojciatka a do styroch dni bolo po nich...

svetlusska
26. okt 2012

@tinci aha no boli sme dnes u lekarky tak nam dala sinupret a kvpaky do nosteka nasivin, vyzera to na nadchu...on mal sopliky aj predtym ale od zubkov a ockovanie to zrejme zhorsilo...ved odkedy som ho dala zaockovat prvy krat tak hned nato bol chory a uz sa to s nim vezier brekek...ale ked to nepomoze tak sa skusim spytat lekarky na ten cebion

lilianka1199
26. okt 2012

Zienky, jaj, dnes som chcela urobit otlacok dlane do knihy, ale nejako som to nedomyslela, vzala som potrav. farbu, zmiesala s vodou a dala na spongiu, no drobec tu spongiu stlacil tak, ze farba bola zrazu vsade, oblecenie, dlazka, nabytok a najhorsie ze aj drobcova cela tvar bola modra, s cim to pojde bolo, neviete? Tvar som trosku vyumyvala, ale ruku ma ako smolko 😕 😕 😕

babush
26. okt 2012

@lunnka to nevadi, v izbicke mame len plavajucu a tam je to tiez v pohode. Videla som na vlastne oci 😀

svetlusska
26. okt 2012

no dnesny nakup v lekarni za sirupcek a kvapky do nosa 8e...fuuuf...

tinci
26. okt 2012

@svetlusska drzim palce s tym sinupretom - je velmi horky a nasa ho poctivo vypluvala /ani sa jej nedivim /, sopliky su velka pliaga pre babatka, uz aby sa naucili vyfukavat, to je veeeelky pokrok 🙂

tinci
26. okt 2012

@lilianka1199 uuf zeby odlicovac na oci?Teda hadam by mu to neuskodilo, dufam ze sa nechystate k doktorke lebo by sa jej to tazko vysvetlovalo hehe...

svetlusska
26. okt 2012

@tinci nooo zatial sa mi podarilo raz ho do neho dostat teraz uvidim co ako vecer ale tie sopliky uz ma hrozne ochhh
preco musia byt male deti chore????????? :(

svetlusska
26. okt 2012

@tinci kebyze si to precitam predtym ako som sla k doktorke tak sa na to spytam

tiuska77
26. okt 2012

@svetlusska moja nechcela po Sinuprete piť mliečko..tak ak kojíš tak dávaj až po 😉 ale pomáha..nám raz dva zabral 🙂

svetlusska
26. okt 2012

@tiuska77 no zatial pil pekne, tak hadam to pomoze,,,ono vecer mu musim dat pred lebo potom mi zaspi...neviem preco ale mam pocit ze to super ockovanie nam dodrbalo imunitu, po prvom ockovani prisli sopliky a bol chory a po druhom to tez...a este k tomu je nedobry kazdy vecer ako keby ho brusko bolelo ale ved nema z coho..prosto nerozumiem tomu :(

lilianka1199
26. okt 2012

@tinci nevadi, uz to je dole, bol trosku dlhsie vo vanicke..... 😉

tiuska77
26. okt 2012

@svetlusska Moja sa tak správala tesne pred tým ako jej vyšli zúbky...... soplíky sme nemali dúfam, že jej imunita vydrží ..tak nech zaberie čo najskôr, že ste oki 😉

svetlusska
26. okt 2012

@tiuska77 no dufam lebo ma za chvilu slahne z tych soplikov a branko pri najnovsiom zacina protestovat ked mu chcem odsavat :(

janusha33
27. okt 2012

@lilianka1199 Skus rozmiesat vo vode citrodeko alebo citronku a z stym mu poumyvat.Zvycajne ked robim s cernicami alebo cucoriedkami tak s tymto to ide.

jarabica123
27. okt 2012

@svetlusska Ahoj, no nam sinupret tiez zabral raz dva, a mozem sa spytat, preco doktorka ockovala, ked videla ze ma malicky sopliky?? Ved by sa to nemalo, i ked ide len o obycajne nachladnutie:( My sme uz preto s ockovanim skoncili.

svetlusska
27. okt 2012

@jarabica123 ale tak on nebol nachladeny, sopliky mal preto lebo mu zacali ist zubky, teda aspon dufam...boli sme aj u krcnej a ta povedala ze tam nevidi zeby bol chory ze zrejme zubky, a sopliky mal normalne vodove biele, nic zlte ani zelene
...

jarabica123
27. okt 2012

@svetlusska Tak snad to bude dobre, neboj, ten Sinupret urcite pomoze, drzim palce

michalienka25
27. okt 2012

ahojte babulky. tak v noci sa nam posuva cas, som zvedava, ako to zvladnu nase babatka 🙂. a zajtra bude moja princezna akoze uz o piatej vecer chciet byt v postielke a spat???hm... 😵
A prajem Vam pekny zvysok vikendu 😉

janusha33
27. okt 2012

@michalienka25 No to som aj ja zvedava ako to zvladneme.....ja sama mam s tym problem.

michalienka25
27. okt 2012

@janusha33 ved toto!mali by to raz a navzdy zrusit...

oxiba
27. okt 2012

@lunnka ty si blavacka? Chces chodit do alvy na plavanie, ci inde, myslim ze v Ba su min. Dva bazeny so slanou vodou..

oxiba
27. okt 2012

@lilina22 super prehlad, je to skvelo spracovane, ja som presne takto viedla svojho starsieho Petka a doteraz preferuje zeleninu a ovocie pred sladkostami 🙂

oxiba
27. okt 2012

@svetlusska aj Maxikovi sa spravila mega cervena hrca, davam mu na to ichtiolovy obklad, no moc to nemizne, radila som sa tu naMK a odporucili mi obklad zo studeneho vina a rozmasirovat hrce, takze zajtra otvorim flasku, ked to nezaberie, tak spravim aspon rizoto...

oxiba
27. okt 2012

@svetlusska ako tak citam tvoj dalsi prispevok, tak vidim ze nasi spunti maju takmer rovnake reakcie po ockovani, maly je uboleny, uplakany, boli ho hlavne brusko, uch nech uz to mame za sebou

oxiba
27. okt 2012

@lilianka1199 juj ty si cislo 🙂 na buduce skus make up, ten sa dava dole lahucko a pekne odtlacky spravis 😉