icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
16. dec 2012

No baby zajtra takyto cas uz bduem po konizacii.Drzte prsty......bojim sa jak cert kriza ale zvladnem to lebo musim kvoli muzikovi a malemu.

lilianka1199
16. dec 2012

@janusha33 drzim prsty a nech je vsetko ok 😉

lilianka1199
16. dec 2012

Vsetky babenky co tu chodite a uz Vam je smutno, ze nas je tu stale menej, admin vytvoril temu majovky 2012 a vsetky co mame deticky v maji sme v nej a je tak kopec dalsich mamiciek co maju take deticky ako su tie nase 😉

svetlusska
16. dec 2012

@lilianka1199 ahoj a ako sa do tej temy dostanem?

tiuska77
16. dec 2012

@janusha33 drž sa 😉

tiuska77
16. dec 2012

@svetlusska klikneš napr. na modry koník a potom v rožku nad fotkami máš obľúbené a priatelia..klikneš a v ľavom rohu okna máš tie stránky ktoré si Ty označila že sa ti páčia, ale aj tie do ktorých ťa zaradil admin... ak si označila aj z akého mesta si tak Ti tam ukáže aj stránku vytvorenú pre všetky ženy z tohto mesta 🙂

svetlusska
16. dec 2012

@tiuska77 aha dakujem ale temu s nazvom majovky 2012 mi tam neukazuje :(
@lilianka1199 nedas mi prosim ta link?

lilianka1199
16. dec 2012

@svetlusska ked kliknes na fotobloky a na lavo je lista a tam mam temu majovky 2012 a Kosice, to ma tam dal admin koli tomu, ze mam udane kde byvam a kedy sa narodilo babo, neviem ci ta tam pusti, ked ta tam admin nedal, skus mu potom napisat 🙂 tu je link https://www.modrykonik.sk/skupina/107/

lilina22
16. dec 2012

..@lilianka1199 ono v tej skupine su baby co aj naozaj porodili v maji, ze? ja som sice mala termin 7.5. ale mala sa narodila 18.4. takze ma admil supol medzi aprilovky 😝

tiuska77
16. dec 2012

@svetlusska ..no podľa mňa ťa tam nezaradil preto lebo nemáš vek svojho dieťaťa... 🙂 ..teda nemáš zadané kedy sa narodilo 🙂

svetlusska
16. dec 2012

@tiuska77 aha idem to teda napravit 🙂

tinci
16. dec 2012

baby co kojite,vsetky ste uz dostali menzes?...

dzankamizu
17. dec 2012

@tinci ja este nie 🙂 a teda zatial mi nechyba 😀

tinci
17. dec 2012

@dzankamizu teda ani mne nechyba, hadam je to OK nie ?...

lilina22
17. dec 2012

@tinci ani ja nie, urcite je to OK, hlavne ak este kojis cca aspon kazdych 6h a aj v noci

lilianka1199
17. dec 2012

@tinci ani ja este nie 😉

lunnka
17. dec 2012

@tinci ani ja nic.. 🙂

lunnka
17. dec 2012

@tinka1922 aj nasa tak krici 😀 az bubienky praskaju..stoji v postielke a vrieska ako najviac dokaze.. riadny stres mam z toho jej vstavania..ona normalne stoji, drzi sa, zrazu sa zamysli, pusti a uz leti 😕 celkom sa jej dari padat na zadok a nastastie som zatial vzdy bola za nou ze som ju stihla zachytit..

svetlusska
17. dec 2012

@tinci ja som ho dostala hned po sestonedeli :(((

zlobinka
17. dec 2012

@tinci ja tiez este nie

zlobinka
17. dec 2012

@janusha33 drzim palceky

jagu81
17. dec 2012

@janusha33 uz asi neskoro ale predsa nech ti to dobre dopadne !

katkamiki
18. dec 2012

Baby, ktorych deticky mali teploty pri prerezavani zubkov, kolko ta teplota trvala? Kolko boli nervny? Nam tri zuby vysli bez problemov, ani som pomaly o tom nevdela a teraz , jednicka hore, teda dufam, ze je to zubov, cez den este ako tak, ale pridem noc, teplote 38 a stale plac :( Tuto noc od tretej do pol7 spal asi hodinu, na rukach som ho uspala, polozila do postele, hore a rev, a zase a dookola :( som znicena. Kolko to tak moze trvat? 🙂 dakujem

janusha33
18. dec 2012

@jagu81 Dakujem.

janusha33
18. dec 2012

Baby dakujem za podporu.Dnes mi vybrali tie obvazy ci co som to mala kvoli krvacaniu v maternici.Na stole som bola vcera udajne 45 minut,boli tam este dalsie tri baby,tie boli po desat minut len mne sa tam asi pacilo.Uz mi je dnes troska lepsie ale mam klud na lozku,nesmiem nic robit,tak sme este vybavili OCR pre muza na cely tyzden,sestricka drza krava ze sak si na materskej.....jej hovorim ze som po zakroku a nemozem sa starat o maleho....a ona ze ale sak mas mamu doma....hovorim ze mama chodi do roboty.....normalne mala problem ze nas ma pustit k lekarovi aby nam dal papier,nastastie vysiel lekar a to doriesil.Som zvedava aka bude histologia.Brucho ma boli,krize ma bolia,ale musim pochvalit muzik sa stara jak len vladze.Vcera to bol s malym jeden den a vecer bol hotovy a priznal ze je taky dobity jakeby bol v robote cely den.....a to mal iba maleho na starosti aj to mu mama pomahala ked isiel napr.po mna.Ale inac kupe,prebaluje,krmi vsetko on.

tinci
18. dec 2012

@janusha33 hlavne ze uz mas po tom, prajem co najrychlejsie zotavenie nech si co najskor nanohach...aspon si Ta bude muz viac vazit, lebo oni si nevedia predstavit co je to cely den a casto aj celu noc sa starat o drobcov, ci si zdrava alebo chora ci si unavena, a to sa este nemusi starat o domacnost - podla mna by to dlhodobo nezvladli.Ja som bola styri dni v porodnici, o Paulinku sa starali dve babky a on, muz nervozny, mala bola nervozna este mesiac po tom a prisla som domov a bol tam totalny neporiadok a chaos..

lunnka
18. dec 2012

baby mate este dietatka v hlbokych vanickach, ci uz sportove kociky? mne dnes v meste skoro z vanicky vyskocila, cakala som, kym si sama sadne, nesedi este isto, podopiera sa, alebo je moc predklonena, mozem uz dat sportovy?? vdaka 🙂

lunnka
18. dec 2012

@janusha33 rychle zotavenie prajem 🙂

janusha33
18. dec 2012

@lunnka Ja mam sportovy uz od jesene.Teraz tam ma fusak ale aj tak tam je len ked spi.A robec dnes lezal troska pri mne na posteli a zasran jeden sa zacal tahat z lahu do sedu.....som pzoerala co to robi,ved tak sa nesada.....sice ja si tak sadam ale dieta by tak nemalo.

janusha33
18. dec 2012

@tinci MNe to zacalo ked mi brala cytologiu v septembri a od vtedy som mala take spinenie a teraz v novembri som mala dvakrat za sebou a teraz este pred konizaciou raz a mi doktorka povedala po konizacii ze to som vyzerala jak pred menzesom a nie po.Uz by sa mi to mohlo upravit normalne lebo to fakt neviem ci je to menzes alebo nejake ine krvacanie alebo co to do dabla je.